VIDEO / Tragedie în sport! Un pugilist celebru a decedat, după ce două zile a fost în moarte cerebrală!

Lumea sportului a fost lovită de o nouă tragedie! Tim Hague (34 de ani) a încetat din viaţă, duminică seară, în urma leziunilor suferite în timpul meciului de box pe care l-a disputat vineri împotriva lui Adam Braidwood. După aproape două zile petrecute în moarte cerebrală, organismul fostului luptător UFC nu a mai rezistat.

“Cu o tristețe incredibilă, durere, mâhnire și cu inima frântă, anunțăm că Tim a murit astăzi. A murit înconjurat de familie, ascultând melodiile sale favorite. Ne va lipsi enorm”, a fost anunțul făcut de Jackie Neil, sora fostului sportiv.

După aproape un an de la ultimul meci de UFC pe care l-a disputat, Hague a boxat, vineri, cu Adam Braidwood, la categoria grea. Experiența pugilistică și forța acestuia din urmă i-au fost fatale fostului practicant de arte marțiale mixte. Braidwood (33 de ani) l-a trimis de 5 ori la podea în primele două runde ale întâlnirii de la Edmonton înaintea KO-ului.

Chiar dacă Hague s-a ridicat singur în ring și părea să fie doar zdruncinat de loviturile pe care le-a primit, a fost transportat la spital, iar medicii i-au descoperit leziuni serioase pe creier. Starea lui de sănătate s-a agravat, a intrat în moarte cerebrală și a rămas în stare critică până duminică, atunci când organismul său a cedat definitiv.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro