Tragedie în lumea fotbalului! A murit un fost jucător al Stelei!

Doliu în fotbalul românesc! Alexandru Amarandei, fost  internaţional de tineret şi fost jucător al Stelei, s-a stins din viaţă, duminică după-amiază, din cauza unor probleme la inimă. Acesta avea doar 63 de ani.

“Am aflat cã Sandu Amarandei a murit de la niște foști colegi din Brăila. Nu mi-a venit să cred. Știam că e bolnav, dar nu credeam că Dumnezeu îl va lua la El atât de devreme. Cu toate problemele de sănătate, el continua să vină la antrenamentele noastre câte două ore pe zi. A fost un om de fotbal, profesorul cu cele mai bune rezultate la nivel de juniori. Țin minte că, acum doi ani, eram la Bacău, la un turneu al Juniorilor A și B. La întoarcere i s-a făcut rău, probleme cu inima, iar până acasă eu l-am ținut în brate. Ne-a părăsit un prieten, un foarte bun coleg și un fost mare fotbalist. Sandu Amarandei a fost, pentru fotbalul vasluian, un simbol al performanței. A crescut și a făcut fericiți foarte mulți fotbaliști. Dumnezeu să-l ierte”, a declarat, pentru “Vremea Nouă”, antrenorul Constantin Petrea.

Alexandru Amarandei şi-a început cariera la Politehnica Iași, unde a evoluat între anii 1966 și 1973. În 1971 a evoluat pentru naționala de tineret în cadrul turneului de la Viareggio. În perioada anilor 1973-1974, acesta a îmbrăcat tricoul echipei Steaua București, iar între . 1975 şi1978 a jucat pentru CSM Suceava.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.


 

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro