“Moartea din Carpaţi” a rămas fără permis! Cătălin Moroşanu, făcut KO de poliţişti, după ce a condus cu o viteză ameţitoare!

Cătălin Moroşanu, unul dintre cei mai titraţi luptători români. © Facebook

Probleme pentru Cătălin Moroşanu (32 de ani)! Celebrul sportiv a fost făcut KO de poliţiştii rutieri din Vaslui, după ce a condus cu o viteză mult peste cea admisă de lege.

Conform jurnaliștilor de la Vremea Nouă, “Moartea din Carpaţi” se afla în trecere prin localitatea vasluiana Marașeni când a fost surprins de radar cu 110 km la oră.

“Era 7 dimineața şi, deodată, am văzut o mașină albă, neinscripționată, cum întoarce pe linie continuă. A pus sirenele şi s-a luat după mine. Era poliţia, m-a oprit în trafic pentru că aş fi avut vitezã. Să vedem, să demonstreze. Nu îmi aminesc ce viteză aveam, nu ştiu dacă am permisul suspendat, să îmi trimită acasă procesul verbal să îl văd”, a declarat, pentru sursa citată, Catalin Moroşanu.

După acest eveniment, Cătălin Moroşanu riscă o amendă de 1.350 de lei și o suspendare a permisului de conducere pe o perioadă de 90 de zile, mai ales că luptătorul nu este la prima abatere.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro