Mereu pus pe şotii, Connet-R a reuşit încă o dată să aducă tuturor zâmbetul pe buze. În ediţia "România Dansează" din această seară, artistul l-a imitat perfect pe Alex Velea.

Connect-R este bun prieten cu Alex Velea, iar acest lucru îi permite să mai glumească din când în când pe seama  lui. "Ce faceţi? Fraţiorul, vă pupă fratele vostru! Mi-e foarte drag, mi-e drag de voi, mi-e drag de acest concurs România Dansează. Va iubesc pe toţi, HaHaHa Production. Fratziwear, începem?", a glumit acesta.

A.C.

Citeşte şi:

Gluma de la premiile ZuMA! Ce a zis Alex Velea de a stârnit amuzamentul tuturor!

Cu ce bărbat celebru au petrecut cele trei tinere care au ars de vii în restaurantul din Constanţa!

Ana Mocanu nu este numai una dintre cele mai frumoase femei din peisajul monden autohton, ci şi un om extrem de bun care nu se dă înapoi atunci când vine vorba să-şi ajute colegii. Pentru că Dj-ul Silviu Andrei are carnetul suspendat, asistenta "păcătoasă" s-a angajat să-l ducă acasă, experienţă care i-a dat fiori acestuia.

Mariana Calfa a mărturisit că este hotărâtă să nu mai dezbrace niciodată rochia de mireasă, după ce preotul care trebuia să o cunune cu iubitul a murit. Pictoriţa a spus că asupra ei si asupra logodnicului ei au căzut blestemele forştilor iubiţi.

Vizita într-un parc de distracţii s-a terminat tragic pentru o tânără de 16 ani. O adolescentă a murit în timp ce străbătea o casă bântuită împreună cu mai mulţi prieteni. Fata suferea o boală rară a inimii, iar din cauza fricii şi a zgomotului aceasta a cedat.

Narcisa Guţă nu şi-a mai putut reţine lacrimile. Cuvintele dure ale fiul său cel mare, Nicuşor, au rănit-o şi au determinat-o să-l renege, în direct.

Până la treizeci şi trei de ani, Tudorel Popa, „omul bormaşină”, n-a avut parte de nicio relaţie amoroasă, fie ea şi una pasageră. Are emoţii mari, dar se pregăteşte psihic pentru momentul cu pricina, care, spune el, va veni când va vrea Dumnezeu. „Cred că o să am aceeaşi senzaţie pe care am avut-o când am zburat prima dată cu avionul. O să am un gol în stomac!”

Bogdan, fiul cel mare al Narcisei, iubita lui Nicolae Guță, are o poveste de viață parcă desprinsă din dramele de la televizor. Bărbatul care a împlinit în această vară 24 de ani, deja căsătorit și cu o fetiță de aproape 6 ani, trăiește la Focșani și abia își duce zilele.

Că femeile se bat între ele nu este nimic nou. De cele mai multe ori, motivul altercaţiilor este un bărbat. Dar cum sunt şi excepţii, două profesoare dintr-o comună vasluiană ne-au demonstrat că, în viaţă, două femei se pot lua la bătaie şi de la o...reţetă.

Carla, roșcata care l-a înnebunit cu formele ei pe Viorel Șiopoș de la 3rei Sud Est, a avut, zilele trecute o discuție cu mama sa pe tema relației pe care o are. Culmea, discuția dintre cele două femei a venit după o alta pe care roșcata a purtat-o cu iubitul ei, duminică, la București.

După mii de hectare de pădure şi diverse imobile, Paul Lambrino îşi încearcă acum norocul cu aurul Băncii Naţionale.

Scandalul pe care fosta soţie a lui Petre Roman îl are cu Regia Protocolului de Stat a atins punctul de fierbere.

Dispariţia misterioasă a elevei din Bârlad a iscat multe controverse. La aproape doi ani de când nu se mai ştie nimic despre Adriana Elena Motaş ies la iveală şi alte ipoteze decât cea a unei posibile crime. Anchetatorii, dar şi mama ei, iau în calcul şi o posibilă plecare de bună voie a fetei sau a unei răpiri.

Incarca mai multe stiri