Mereu pus pe şotii, Connet-R a reuşit încă o dată să aducă tuturor zâmbetul pe buze. În ediţia "România Dansează" din această seară, artistul l-a imitat perfect pe Alex Velea.

Connect-R este bun prieten cu Alex Velea, iar acest lucru îi permite să mai glumească din când în când pe seama  lui. "Ce faceţi? Fraţiorul, vă pupă fratele vostru! Mi-e foarte drag, mi-e drag de voi, mi-e drag de acest concurs România Dansează. Va iubesc pe toţi, HaHaHa Production. Fratziwear, începem?", a glumit acesta.

A.C.

Citeşte şi:

Gluma de la premiile ZuMA! Ce a zis Alex Velea de a stârnit amuzamentul tuturor!

Cu ce bărbat celebru au petrecut cele trei tinere care au ars de vii în restaurantul din Constanţa!

Astăzi, 19 aprilie, se sărbătoreşte Paştele Blajinilor, sărbătoarea celor plecaţi în lumea celor drepţi. Românii merg la mormintele celor dragi pentru a se ruga şi pentru a aduce un omagiu.

Cântăreaţa are un băieţel adorabil, căruia cu greu îi poate refuza ceva. Mama şi fiul au fost surprinşi într-o ipostază mai mult decât înduioşătoare.

Scene incredibile au loc în aceste momente la Cimitirul Eternitatea, acolo unde mama Oanei Zăvoranu va fi înmormântată. Zeci de oameni au intrat cu forţa în cimitir, bodyguarzii fiind nevoiţi să folosescă spray lacrimog

Actorul a murit la vârsta de 48 de ani din cauza unei hemoragii cerebrale. Actorul este cunoscut din rolul pe care l-a avut în serialul "Anne of Green Gables", potrivit dailymail.co.uk.

Primăvara se numără răcelile, iar durferile în gât sunt cu adevărat incomode. Nu poţi mânca şi nu te poţi concentra la nimic, pentru că îţi simţi faringele şi laringele plin de ace.

Flori a arătat la emisiunea "Star matinal de weekend" cum trebuie să te dai corect cu rimelul. Vezi toate detaliile din clip şi o să ai cele mai incredibile gene. Mai mult, nu uita să alegi rimelul în funcţie de culoarea părului.

O epidemie a provocat moartea a peste 18 persoane în ultimele câteva zile. Experţii Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii s-au deplasat în oraş pentru a stabili despre ce boală este vorba, potrivit mediafax.ro.

Adrian Minune a fost invitat, duminică, la emisiunea "Star Chef", de la Antena Stars. Manelistul a povestit o întâmplare incredibilă, atunci când era bântuit de fantome.

Oana Roman îşi aniversează azi mama. Cu această ocazie, vedeta de televiziune i-a transmis un mesaj extrem de emoţionant celei care i-a dat viaţă.

O navă care ar putea avea până la 700 de imigranţi la bord s-a răsturnat în Marea Mediterană. O operaţiune de salvare majoră este în plină desfăşurare, potrivit mediafax.ro.

Pepe a fost invitat, duminică, la emisiunea "Star matinal de weekend", de la Antena Stars. Artistul a vorbit deschis despre viaţa de familie şi despre cât de fericit este să fie tată de fete.

Incarca mai multe stiri