Mereu pus pe şotii, Connet-R a reuşit încă o dată să aducă tuturor zâmbetul pe buze. În ediţia "România Dansează" din această seară, artistul l-a imitat perfect pe Alex Velea.

Connect-R este bun prieten cu Alex Velea, iar acest lucru îi permite să mai glumească din când în când pe seama  lui. "Ce faceţi? Fraţiorul, vă pupă fratele vostru! Mi-e foarte drag, mi-e drag de voi, mi-e drag de acest concurs România Dansează. Va iubesc pe toţi, HaHaHa Production. Fratziwear, începem?", a glumit acesta.

A.C.

Citeşte şi:

Gluma de la premiile ZuMA! Ce a zis Alex Velea de a stârnit amuzamentul tuturor!

Cu ce bărbat celebru au petrecut cele trei tinere care au ars de vii în restaurantul din Constanţa!

Andreea Mantea de când şi-a botezat băieţelul emană numai dragoste şi iubire prin toţi porii.

Povestea de dragoste dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav întrece orice telenovelă! Presărată cu împăcări şi despărţiri, relaţia lor pare însă una plină de pasiune şi iubire.

INCEST in showbiz! E celebru și s-a căsătorit cu propria lui fiică!

Unul din fiii celebrului antrenor de fotbal din Germania, Franz Beckenbauer, a decedat âmbătă dimineaţă, la vârsta de 46 de ani.

Elena de la Mandinga a trăit un adevărat coşmar în momentul în care s-a trezit cu faţa invadată cu acnee. Timp de mai multe luni a urmat un tratament, iar acum se poate lăuda cu un ten impecabil.

Doliu în lumea wrestlingului Unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Hulk Hogan a murit, după ce a suferit un infarct.

Zi tristă la "Mireasă pentru fiul meu". În urma nominalizărilor primite şi a voturilor telespectatorilor, Cristi a fost eliminat!

Anda Adam trăieşte un vis de când a aflat că în curând va deveni mămică. Însărcinată în 6 luni, cântăreaţa nu se sfieşte să-şi etaleze burtica de graviduţă în costum de baie, la plajă.

Laura Cosoi a început numărătoarea inversă până la momentul în care îşi va uni destinul cu iubitul ei, Cosmin. Actriţa a mărturisit că este uimită de felul în care a reuşit să organizeze două petreceri în numai trei luni de la momentul în care s-au hotărât să se căsătorească.

Mirela Boureanu Vaida a dat o veste şoc unuia dintre cele mai controversate cupluri ale show-ului "Mireasă pentru fiul meu".

Mihaela Rădulescu este fericită peste măsură datorită relaţiei excepţionale pe care o are cu băieţelul ei, Ayan. Vedeta a sărbătorit, sâmbătă, ziua de naştere a copilului, alături de care mărturiseşte că trăieşte "ca în filmele de acţiune".

Frumoasa actriţă de origine sud-africă, Charlize Theron, a adoptat o fetiţă pe nume august, la trei ani după ce a mai luat sub aripa ei un băiţel din ţara sa natală.

Incarca mai multe stiri