Mereu pus pe şotii, Connet-R a reuşit încă o dată să aducă tuturor zâmbetul pe buze. În ediţia "România Dansează" din această seară, artistul l-a imitat perfect pe Alex Velea.

Connect-R este bun prieten cu Alex Velea, iar acest lucru îi permite să mai glumească din când în când pe seama  lui. "Ce faceţi? Fraţiorul, vă pupă fratele vostru! Mi-e foarte drag, mi-e drag de voi, mi-e drag de acest concurs România Dansează. Va iubesc pe toţi, HaHaHa Production. Fratziwear, începem?", a glumit acesta.

A.C.

Citeşte şi:

Gluma de la premiile ZuMA! Ce a zis Alex Velea de a stârnit amuzamentul tuturor!

Cu ce bărbat celebru au petrecut cele trei tinere care au ars de vii în restaurantul din Constanţa!

Prima dragoste a lui chef Florin Dumitrescu a fost bucătăria. Avea puţin peste zece ani, dar chiar şi aşa, şi-a dorit s-o crească, s-o dezvolte şi, într-o zi, să se bucure de ceea ce a obţinut. Aşa s-a întâmplat. Şi-a deschis un restaurant, iar în viitor, vrea să se retragă într-o cârciumă mică!

Mădălin Voicu este un om împlinit, mai ales pe plan personal. Are şapte copii minunaţi şi o iubită care-i face viaţa mai frumoasă, dar, chiar şi aşa, de-a lungul timpului, a avut parte şi de suferinţe crunte. „Mi-a murit un copil, la vârsta de doi ani...atunci m-am îmbolnăvit de psoriazis!”

O urmăreşte de multe ori la televizor şi visează şi ea la un astfel de job. Tânăra care ţinteşte la poziţia Andreei Esca la pupitrul ştirilor este o artistă cunoscută, care îşi definitivează studiile în jurnalism.

Stancu Daniel Puiu, cunoscut ca Puiu Mudava, a fost condamnat de judecătorii bucureşteni după scandalul incredibil de la începutul anului, când a atacat un echipaj de poliţie.

Giulia Anghelescu recunoşte că este o fire geloasă, o slăbiciune de care, în timp, s-a vindecat şi încearcă să fugă, acum, cât poate, mai ales că Vlad, soţul ei, nu i-a dat niciodată vreun motiv. „Nu aveam încredere în mine, între timp, m-am maturizat!”

Fosta soţie a lui Petre Roman rămâne în continuare chiriaşă în vila de protocol primită de fostul prim-ministru.

Ana Mocanu și Loredana Chivu au decis că este cazul să își diversifice aria de activitate. Așa că, pe lângă show-urile pline de senzualitate pe care le oferă pe scenă, cele două ”păcătoase” s-au apucat de muzică. Chiar dacă, recunosc ele, nu au pic de talent...

Fosta amantă a lui Nicolae Guță, Dana Roba, nu o poate ierta pe Narcisa, autoproclamată soție a manelistului, cea care, acum, a ajuns să fie reținută de polițişti pentru că a agresat-o pe Mădălina, femeia care i-a născut de curând un copil cântărețului. Mai mult decât atât, Dana, cea care a avut și ea conflicte cu Narcisa, se bucură din toată inima că aceasta a ajuns la un pas de pușcărie.

Este un nume cunoscut în muzica lăutărească, iar lumea dansează cu foc pe piesele lui. Ei bine, Vali Vijelie a dat în sfârşit cărţile pe faţă şi a vorbit deschis despre artistul lui preferat.

Cornelia Catanga şi-a văzut visul împlinit după 24 de ani! Aurel Pădureanu a dus-o joi pe doamna muzicii lăutăreşti la altar, după care au celebrat nunta cu 150 de invitaţi: familie, rude, prieteni şi colegi de breaslă! Petrecerea s-a spart în zori, iar spynews.ro a surprins punctul culminant al evenimentului, al cărui protagonistă a fost miresica.

Roxana Ionescu a fost surprinsă, zilele trecute, de paparazzii Spynews.ro în timp ce, însoțită de mama sa, făcea cumpărături într-unul dintre mall-urile bucureștene. Ușor plictisită, vedeta și-a cumpărat, după ce s-a plimbat mai bine de 15 minute prin magazin, ceva de îmbrăcat. Cu toate acestea, ceea ce ne-a sărit în ochi nu a fost articolul vestimentar cumpărat, ci noua bijuterie purtată.

Incarca mai multe stiri