Mereu pus pe şotii, Connet-R a reuşit încă o dată să aducă tuturor zâmbetul pe buze. În ediţia "România Dansează" din această seară, artistul l-a imitat perfect pe Alex Velea.

Connect-R este bun prieten cu Alex Velea, iar acest lucru îi permite să mai glumească din când în când pe seama  lui. "Ce faceţi? Fraţiorul, vă pupă fratele vostru! Mi-e foarte drag, mi-e drag de voi, mi-e drag de acest concurs România Dansează. Va iubesc pe toţi, HaHaHa Production. Fratziwear, începem?", a glumit acesta.

A.C.

Citeşte şi:

Gluma de la premiile ZuMA! Ce a zis Alex Velea de a stârnit amuzamentul tuturor!

Cu ce bărbat celebru au petrecut cele trei tinere care au ars de vii în restaurantul din Constanţa!

Toată lumea spune că leacuri băbeşti sunt cele mai bune şi eu efecte miraculoase pentru sănătate, chiar şi unele la care nici nu te-ai fi gândit vreodată. Te-ai întrebat oare ce efect are un păhărel de ţuică asupra organismului tău, în afară de a acela de a te binedispune?

Şi-a făcut cel mai bombat fund din showbiz şi acum vrea amor cu o femeie. O cunoscută brunetă din showbiz schimbă macazul.

De pe patul de moarte, Cher a luat o decizie care i-a șocat pe toți

A ieşit soarele şi pe strada ei. Adriana Bahmuţeanu radiază de bucurie în ultima perioadă şi se pare că tonusul bun pe care îl are se datorează şi unui misterios amorez.

Au trecut aproape 6 ani de la moartea marelui poet Adrian Păunescu, iar moştenitorii săi nu reuşesc nici acum să se înţeleagă în privinţa averii.

Perfecţiunea nu există. Starurile afişează o imagine impecabilă aproape de fiecare dată, dar de fapt toate ascund imperfecţiuni specifice oricărui om obişnuit. Spre exemplu, celebrităţile feminine se luptă şi ele cu celulita.

Adriana Bahmuţeanu este mai fericită ca niciodată. Prezentatoarea emisiunii "Necenzurat", de la Antena Stars, a vorbit despre schimbările radicale ce au survenit în viaţa ei.

Cornelia Catanga a fost invitată, astăzi, la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars, unde a venit să mărturisească faptul că are un fiu secret. Cântăreaţa a dat câteva detalii despre el, după care l-a chemat în platoul emisiunii.

Un alt membru al familiei lui Gigi Becali este pândit de puşcărie după ce a împrăştiat, în spaţiul public, diferite mesaje interzise de lege şi pedepsite cu ani grei de închisoare.

Este una dintre cele mai râvnite femei de la noi din ţară, dar de mai bine de două luni s-a logodit, iar acum nu mai are ochi decât pentru iubitul ei şi nu se gândeşte decât la cum să facă totul pentru a nu-i ieşi din cuvânt, chiar dacă pentru asta ar trebui să se mute din România.

Războiul dinte Adriana Bahmuţeanu şi fostul ei soţ, Silviu Prigoană, s-a răsfrâns, inevitabil, şi asupra persoanelor apropiate lor, mama vedetei având destul de mult de suferit din cauza certurilor dintre cei doi.

A divorțat cu doar câteva săptămâni în urmă și, deja, este decis să se recăsătorească. Pentru că, spune el, și-a găsit sufletul-pereche, iar ea este femeia care l-a făcut, din nou, să simtă fiorii iubirii.

Incarca mai multe stiri