Mereu pus pe şotii, Connet-R a reuşit încă o dată să aducă tuturor zâmbetul pe buze. În ediţia "România Dansează" din această seară, artistul l-a imitat perfect pe Alex Velea.

Connect-R este bun prieten cu Alex Velea, iar acest lucru îi permite să mai glumească din când în când pe seama  lui. "Ce faceţi? Fraţiorul, vă pupă fratele vostru! Mi-e foarte drag, mi-e drag de voi, mi-e drag de acest concurs România Dansează. Va iubesc pe toţi, HaHaHa Production. Fratziwear, începem?", a glumit acesta.

A.C.

Citeşte şi:

Gluma de la premiile ZuMA! Ce a zis Alex Velea de a stârnit amuzamentul tuturor!

Cu ce bărbat celebru au petrecut cele trei tinere care au ars de vii în restaurantul din Constanţa!

Sava Negrean Brudaşcu a avut o copilărie pe care mulţi nici nu şi-ar fi închipuit-o! Au fost 8 fraţi la părinţi, dar a rămas singură, pentru că toţi au murit. Ea a rămas să le aline alor ei durerea şi suferinţa pierderii fiilor. „Am rămas să-l ajut pe tatăl meu la muncă!”

Bianca Brad a avut o adolescenţă tumultoasă, dar frumoasă. Îşi începuse cariera de model, câştiga premii pe bandă rulantă, iar bărbaţii îi cădeau la picioare. La 24 de ani, însă, s-a îndrăgostit nebuneşte, şi-a abandonat cariera, familia şi prietenii şi s-a mutat în Germania pentru a-şi urma dragostea. „Nu trebuia să plec, am fost naivă”

Cristina Rus a dus o viaţă de prinţesă şi când era în topurile muzicale, şi după ce s-a măritat cu Dragoş Bîlteanu. Cristi Brancu a făcut dezvăluiri senzaţionale despre trecutul blondei. Se pare că, jongla cu bărbaţii din anumite cercuri şi era inabordabilă. Viaţa ei, însă, s-a schimbat peste noapte. „Trebuie să se apuce de muncă pentru că banii lui Bîlteanu sunt sub sechestru!”

Diana Munteanu şi Claudiu Niculescu sunt în prag de divorţ, se pare, chiar dacă niciunul dintre ei nu cornfirmă asta. Distanţa şi meseria fostului fotbalist au contribuit la ruptura dintre ei. Cristi Brancu vede lucrurile altfel: „Ea a reuşit să-şi găsească fericirea alături de Claudiu, însă fotbalul a fost o preocupare constantă a ei, la fel şi Enrique Iglesias!”

Cătălin Crişan şi Lucia Bubulac au divorţat în 2009, după 14 ani de căsnicie. Niciunl dintre ei nu a dorit să discute prea mult pe marginea subiectului şi, implicit, nici despre motivele care au dus la ruptură. Avocata Paula Iacob face lumină după 5 ani: „L-a deranjat succesul ei!”

Când pisica nu-i acasă, joacă şoarecii pe masă! Cam asta a păţit şi omul de afaceri Cristian Borcea după ce a fost condanmat în „Dosarul Transferurilor”. Scăpaţi de sub observaţie, angajaţii uneia dintre firmele afaceristului s-au gândit să facă şi ei un ban....din furtul de combustil. Se pare că „afacerea” nu le-a ţinut foarte mult, hoţii ajungând pe mâna poliţiştilor.

De aproape o săptămână, micuţul Florin Puia, băieţelul de numai doi ani şi trei luni, din Bihor, nu este de găsit. Sute de oameni îl caută fără încetare, soerând să dea de urma lui. Pe lângă poliţiştii care au luat la puricat zona, oamenii legii fac în paralel zeci de audieri. Printre cei chemaţi la Poliţie se află şi părinţii acestuia.

Anul 2014 este aproape de sfârşit, însă previziunile nu au fost unele îmbucurătoare. Mai mult decât atât, preotul Marian Pintica le-a dezvăluit în exclusivitate reporterilor SPYNEWS.ro că sfârşitul lumii este aproape, iar începând cu ziua de duminică, lucrurile vor trece printr-o schimbare majoră.

Cuadratura planetelor Venus si Uranus favorizeaza independenta si individualismul. Aduce si putina instabilitate, mai ales pe plan sentimental. S-ar putea sa fiti tentat sa dati vina pe ceilalti sau sa va sustineti ideile cu incapatanare.

Problemele par să nu se mai termine pentru Cristina Rus şi Cristina Spătar, vedetele cărora le-au fost arestaţi soţii pentru infracţiuni economice: SPYNEWS a aflat că acestea ar putea fi chemate să dea cu subsemnatul din cauza unui bărbat la care nu se aşteptau!

"Te cunosc de undeva" este unul dintre show-urile cele mai iubite de pe Antena 1. În această seară a avut loc marea finală, pe care a câştigat-o o artistă foarte talentată.

Incarca mai multe stiri