Mereu pus pe şotii, Connet-R a reuşit încă o dată să aducă tuturor zâmbetul pe buze. În ediţia "România Dansează" din această seară, artistul l-a imitat perfect pe Alex Velea.

Connect-R este bun prieten cu Alex Velea, iar acest lucru îi permite să mai glumească din când în când pe seama  lui. "Ce faceţi? Fraţiorul, vă pupă fratele vostru! Mi-e foarte drag, mi-e drag de voi, mi-e drag de acest concurs România Dansează. Va iubesc pe toţi, HaHaHa Production. Fratziwear, începem?", a glumit acesta.

A.C.

Citeşte şi:

Gluma de la premiile ZuMA! Ce a zis Alex Velea de a stârnit amuzamentul tuturor!

Cu ce bărbat celebru au petrecut cele trei tinere care au ars de vii în restaurantul din Constanţa!

Poliţiştii au deschis un dosar penal după ce două persoane şi-au pierdut viaţa noaptea trecută, în urma unui accident rutier.

Are sau nu are Andreea Marin silicoane? Zâna nu a spus niciodată că ar fi apelat la operații estetice, dar cu toate astea, gurile rele spun că bustul ei ar fi văzut deja de două ori bisturul esteticianului.

Fosta soție a unui campion olimpic român, fotografiată goală în cadă cu iubitul

Şase persoane şi-au pierdut vieţile şi alte 28 au fost rănite, în urma unui nou atac terorist, informează DailyStar.

Mama Deliei Matache, Gina Mocanu, a fost invitată joi dimineaţă în emisiunea "Star Matinal". Aceasta a mărturisit că nu a petrecut Paştele ca în anii trecuţi, deoarece este în doliu.

Sâmbătă, 7 mai, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, Paula Chirilă cântă pentru prima dată în limba arabă, ca să-l imite pe Hussain Al Jassmi, un interpret originar din Emiratele Arabe Unite. Iar felul în care interpretează “Boshret Kheir”, o piesă “cu foarte multe cuvinte pe metru pătrat”, îi va uimi pe cei patru jurați. “Ore întregi, zi de zi, am scos sunet cu sunet, ca să pot pronunța cât mai bine”, explică Paula.

Mădălina Ghenea a avut o noapte pe cinste. Nu pentru cum şi-a petrecut-o ci pentru ce a primit la răsăritul soarelui.

Florin şi Alexandra s-au înscris la "Mireasă pentru fiul meu" cu dorinţa de a-şi întâlni marea iubire şi au reuşit să se facă plăcuţi la scurt timp după ce au intrat în competiţie, însă evoluţia lor a fost una tumultuoasă.

După ce a acuzat dureri cumplite de spate şi a fost transportată de urgenţă, la spital, Tatiana, concurentă a show-ului matrimonial "Mireasă pentru fiul meu", a revenit în emisiune şi a vorbit despre problemele cu care se confruntă.

Tatăl lui Răzvan Botezatu s-a stins din viaţă astăzi şi vestea i-a uimit pe toţi. Ajuns la căpătâiul tatălui său, Răzvan a transmis un mesaj dureros.

Sânziana Buruiană e mămică de patru luni, iar asta îi ocupă tot timpul şi îi aduce constant zâmbetul pe buze. Vedeta a intrat în direct şi a mărturisit cum se schimbă micuţa pe zi ce trece şi mai ales, cine va lipsi din marea listă de invitaţi de la botezul copilului.

Cel mai bun mod de a-ţi începe ziua e s-o faci cu zâmbetul pe buze, fapt pentru care www.spynews.ro îţi propune să te amuzi cu bancul zilei:

Incarca mai multe stiri