Mereu pus pe şotii, Connet-R a reuşit încă o dată să aducă tuturor zâmbetul pe buze. În ediţia "România Dansează" din această seară, artistul l-a imitat perfect pe Alex Velea.

Connect-R este bun prieten cu Alex Velea, iar acest lucru îi permite să mai glumească din când în când pe seama  lui. "Ce faceţi? Fraţiorul, vă pupă fratele vostru! Mi-e foarte drag, mi-e drag de voi, mi-e drag de acest concurs România Dansează. Va iubesc pe toţi, HaHaHa Production. Fratziwear, începem?", a glumit acesta.

A.C.

Citeşte şi:

Gluma de la premiile ZuMA! Ce a zis Alex Velea de a stârnit amuzamentul tuturor!

Cu ce bărbat celebru au petrecut cele trei tinere care au ars de vii în restaurantul din Constanţa!

Chiar dacă până acum relaţia dintre Pragya şi Bulbul părea una indistructibilă, se pare că Bulbul nu va fi alături de sora sa în cel mai important moment din viaţa ei. Va reuşi oare Pragya să o facă să se răzgândească pe sora ei?

Medicul de origine iordaniană este de câţiva ani client fidel al justiţiei în urma sesizărilor făcute de pacienţi.

Gafa de zile mari IN DIRECT la ProTV! S-a intamplat dupa ce Andreea Esca i-a dat legatura lui Busu, la vreme

Fotbalistul are un dosar penal urmare a unui scandal în care a fost implicat în urmă cu doi ani.

Colecţia Zambaccian conţine foarte multe tablouri şi sculpturi şi este una dintre cele mai bogate şi valoroase colecţii de artă din ţară.

Afaceristul Sotirios Kakarantzas este anchetat după ce în februarie 2010 s-a urcat băut la volan şi a ucis un bărbat de 55 de ani.

Este una dintre cele mai sexy mămici din showbiz-ul autohton, iar meseria de mămică a împlinit-o din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoită să renunţe pentru o perioadă la carieră. Fericirea Claudiei Pătrăşcanu nu ar fi fost completă fără soţul ei, Gabi.

Betty Salam şi-a serbat vineri seara ziua de naştere, ocazie pentru care a dat o petrecere de zile mari. Fata lui Florin Salam a împlinit frumoasa vârstă de 15 ani, iar la petrecerea cu pricina au fost alături de ea toate persoanele dragi, care au copleşit-o cu cadouri.

Conjuncția Lunii cu Neptun afectează simțul practic, dar sporește șansele de afirmare pe plan artistic. Este indicat să va ocupați de lucruri frumoase, să va dedicați artei și să va cultivați talentele. Nu insistați în afacerile care nu merg așa cum ați dori!

Telespectatorii au decis cine este cel care a fost eliminat din competiţia "Mireasă pentru fiul meu".

Mireasă pentru fiul meu 2015. Au semnat actele! Cele trei cupluri rămase în competiţia "Mireasă pentru fiul meu" s-au căsătorit, iar momentul a fost extrem de emoţionant.

Activitatea din dormitor este foarte importantă pentru orice cuplu pentru că menţine vie atracţia şi armonia dintre parteneri. Dacă vrei să îţi condimentezi puţin partidele de sex, este momentul să laşi inhibiţiile la o parte şi nu te sfieşti să încerci ceva nou alături de partenerul tău.

Incarca mai multe stiri