Mereu pus pe şotii, Connet-R a reuşit încă o dată să aducă tuturor zâmbetul pe buze. În ediţia "România Dansează" din această seară, artistul l-a imitat perfect pe Alex Velea.

Connect-R este bun prieten cu Alex Velea, iar acest lucru îi permite să mai glumească din când în când pe seama  lui. "Ce faceţi? Fraţiorul, vă pupă fratele vostru! Mi-e foarte drag, mi-e drag de voi, mi-e drag de acest concurs România Dansează. Va iubesc pe toţi, HaHaHa Production. Fratziwear, începem?", a glumit acesta.

A.C.

Citeşte şi:

Gluma de la premiile ZuMA! Ce a zis Alex Velea de a stârnit amuzamentul tuturor!

Cu ce bărbat celebru au petrecut cele trei tinere care au ars de vii în restaurantul din Constanţa!

Mirela Boureanu Vaida trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa unei femei. Tânăra mămică se bucură din plin de fiecare moment petrecut alături de fetiţa ei, Carla Maria, din care împărtăşeşte şi cu prietenii virtuali.

Toate reprezentantele sexului frumos îşi doresc să arate cât mai bine în orice moment. Secretul unei priviri intense şi seducătoare sunt sprâncenele, pentru că forma şi aspectul lor pot schimba foarte mult faţa unei persoane.

Primăvara vine cu veşti bune pentru finanţatorul Stelei, care aşteaptă cu nerăbdare decizia magistraţilor referitor la cererea lui de eliberare condiţionată. Preşedintele echipei de fotbal Steaua, Valeriu Argăseală, a anunţat că Becali ar putea fi eliberat într-o lună.

Locuitorii din sudul Chile au avut o dimineaţă de coşmar, după ce vulcanul Villarica, unul dintre cei mai activi din America de Sud, a erupt marți. Autorităţile au fost nevoite să evacueze mii de persoane, din cauza scurgerii lavei şi a topiirii zăpezii.

Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din industria muziacală autohtonă. La 25 de ani, artista a devenit mamă pentru a doua oară în urmă cu două luni, însă a reuşit să scape de kilogramele acumulate în timpul sarcinii ca prin minune.

Ţi-ai propus să ţii Postul Paştelui, dar uneori nu găseşti soluţii hrănitoare pentru micul dejun? Îţi propunem o reţetă gustoasă, care te va ajuta să eviţi senzaţia de foame excesivă. Salata cu boabe de fasole.

Scânteia războiului dintre Bianca Drăguşanu şi Oana Roman s-a aprins pe un site de socializare. Se pare că Oana Roman a ironizat-o pe frumoasa blondă pe Facebook, unde a comentat la o fotografie de-a acesteia postată de o altă vedetă.

Daniela Nane a dispărut fără urmă înainte să intre în emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars. Cristi Brancu a dat câteva explicaţii, în direct, despre situaţia actriţei.

Mariana Roşca este una dintre cele mai frumoase femei din peisajul monden autohton şi dorită de bărbaţii din toată ţara. Cu toate astea, fosta amantă a lui Adrian Cristea spune că îi place viaţa de femeie singură.

Luna plina - opozitia Soarelui cu Luna - aduce de obicei agitatie, nervozitate, certuri din nimic, precum si un risc sporit de accidente. Nu este obligatoriu sa vi se întâmple toate acestea, pentru ca astrele doar predispun, nu impun. Cu calm si întelepciune, puteti sa întoarceti totul în favoarea dumneavoastra.

Pe lângă războiul pe care îl duce cu soţia lui, Silviu Prigoană este în plin scandal şi cu unul dintre fraţi. Deranjat de faptul că milionarul i-a jignit fiica, Daniel Prigoană, fratele mai mic al omului de afaceri, a reacţionat dur la adresa acestuia. Şi nu s-a oprit aici! De data aceasta, milionarul este acuzat de lucruri mult mai grave!

Incarca mai multe stiri