Mereu pus pe şotii, Connet-R a reuşit încă o dată să aducă tuturor zâmbetul pe buze. În ediţia "România Dansează" din această seară, artistul l-a imitat perfect pe Alex Velea.

Connect-R este bun prieten cu Alex Velea, iar acest lucru îi permite să mai glumească din când în când pe seama  lui. "Ce faceţi? Fraţiorul, vă pupă fratele vostru! Mi-e foarte drag, mi-e drag de voi, mi-e drag de acest concurs România Dansează. Va iubesc pe toţi, HaHaHa Production. Fratziwear, începem?", a glumit acesta.

A.C.

Citeşte şi:

Gluma de la premiile ZuMA! Ce a zis Alex Velea de a stârnit amuzamentul tuturor!

Cu ce bărbat celebru au petrecut cele trei tinere care au ars de vii în restaurantul din Constanţa!

Mircea Solcanu a început ziua cu chef de dans şi s-a dat în stambă într-o emisiune. A dat din şolduri şi din posterior mai ceva ca asistentele TV.

Sabrina Allen a pus în alertă autorităţile şi mass media, în momentul în care a fost anunţată dispariţia ei. Indiciile cu privire la locul în care s-ar fi putut afla, au fost minime, ceea ce a îngreunat munca autorităţilor.

După opt ani de procese, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis în mod definitiv pedepsele pentru membri Grupării Sportivilor.

Costin Mărculescu a avut parte de suspans seara trecută, când a fost evacuat din casă. Se pare că actorul şi-a petrecut noaptea cu soţia sa, Ela.

Jennifer Cramblett, o femeie caucaziană din Statele Unite, a dat în judecată o bancă de spermă, după ce a apelat la o inseminare artificială, pentru a putea avea un copil.

Simona Halep s-a calificat mai departe! După un meci echilibrat cu Andreea Petkovici, românca a învins cu un scor de 6-7, 7-5, 6-7.

Au început Balurile Bobocilor în mai toate liceele din ţară, prilej pentru o mulţime de artişti de a câştiga un ban în plus.

Adrian Minune este un bărbat fericit şi are toate motivele să fie aşa. Are o familie numeroasă şi o carieră de invidiat. Cu toate acestea există un aspect de care nu a avut timp să se ocupe încă.

În ziua nunţii, mirii trăiesc unele dintre cele mai frumoase momente din viaţa lor. Se pare totuşi că nu toate cuplurile au parte doar de clipe fericite. Cel mai bun exemplu este ilustrat în video-ul de mai jos.

Simona Gherghe şi Dan Capatos au fost, din nou, lideri de audienţă cu ediţiile de ieri ale emisiunilor "Acces direct", respectiv "Un show păcătos".

Julia Alvarez, o adolescentă de 15 ani a rămas mutilată, după ce două colege de şcoală au încercat să o facă să arate precum păpuşa Chucky.

Incarca mai multe stiri