Mereu pus pe şotii, Connet-R a reuşit încă o dată să aducă tuturor zâmbetul pe buze. În ediţia "România Dansează" din această seară, artistul l-a imitat perfect pe Alex Velea.

Connect-R este bun prieten cu Alex Velea, iar acest lucru îi permite să mai glumească din când în când pe seama  lui. "Ce faceţi? Fraţiorul, vă pupă fratele vostru! Mi-e foarte drag, mi-e drag de voi, mi-e drag de acest concurs România Dansează. Va iubesc pe toţi, HaHaHa Production. Fratziwear, începem?", a glumit acesta.

A.C.

Citeşte şi:

Gluma de la premiile ZuMA! Ce a zis Alex Velea de a stârnit amuzamentul tuturor!

Cu ce bărbat celebru au petrecut cele trei tinere care au ars de vii în restaurantul din Constanţa!

Dana Nălbaru se pregăteşte de naştere, iar cadourile pentru băieţelul ei au început să vină deja. Artista este pregătită cu ţinute care mai de care mai cool pentru micuţul care trebuie să vină pe lume din moment în moment.

Elena Gheorghe se numără printre cele mai sexy vedete din showbiz-ul românesc şi demonstrează zilnic cât de bine arată. Recent, ea a postat pe Instagram o imagine în care apare cu un decolteu impresionant.

La 7 ani de la casatorie Chivu o anunta pe sotia lui ca... Toata lumea aramas fara grai!

Tania Budi se poate lăuda cu una din cele mai bune moşteniri genetice, din întreg peisajul monde. Frumoasa afaceristă arată, în continuare, ca la 20 de ani, deşi în curând se va apropia de vârsta de aur.

O bombă a fost lansată deasupra unui cartier din Bagdad de către un avion omorând cel puţin 12 persoane, potrivit autorităţilor irakiene.

George, unul dintre fraţii fostului concurent de la "Românii au talent" găsit mort în casă, a mărturisit că este în stare de şoc. Bărbatul a spus că fratele lui a încetat din viaţă, după ce a făcut un duş fierbinte şi a suferit un şoc termic.

Jucătoarea română de tenis Monica Niculescu a ratat calificarea în sferturile de finală ale turneului pe iarbă de la Wimbledon, luni, după ce a fost învinsă de elvețianca Timea Bacsinszky, cap de serie numărul 15, cu 1-6, 7-5, 6-2, în optimi.

O mamă din judeţul Prahova a fost învineţită pe toată faţa, după ce a încercat să-şi protejeze copilul. După ce fiica ei a fost agresată de un grup de copii, mama a fost lovită cu putere de părinţii unuia din agresorii minori.

Gabriel Cotabiţă a acordat un interviu lui Radu Buzoianu chiar cu câteva ore de a cădea lat la pământ şi a ajunge în comă la spital, în cadrul căruia a vorbit despre prima amintire din viaţa lui. Artistul a spus că este un moment care i-a ridicat mereu întrebări.

Celebrul creator de modă, Cătălin Botezatu, se află în vacanţă în San Marino. El a postat mai multe fotografii in excursie acesta fiind foarte impresionant de micul stat European.

Cine a spus că nu există prietenie după "Mireasă pentru fiul meu" s-a înşelat! Un grup de foşti concurenţi al îndrăgitului show matrimonial s-a reunit, după aproape un an de la încheierea filmărilor.

BAC 2015. Examenul de Bacalaureat a fost unul extrem de serios pentru mulţi dintre elevi, însă nu toţi s-au spetit cu învăţatul şi au scris pe foi ce le-a venit în minte. Pentru amuzamentul nostru, dar pentru nefericirea lor şi a părinţilor, mulţi dintre ei au scos perle unice, care au stârnit hohote de râs.

Incarca mai multe stiri