Mereu pus pe şotii, Connet-R a reuşit încă o dată să aducă tuturor zâmbetul pe buze. În ediţia "România Dansează" din această seară, artistul l-a imitat perfect pe Alex Velea.

Connect-R este bun prieten cu Alex Velea, iar acest lucru îi permite să mai glumească din când în când pe seama  lui. "Ce faceţi? Fraţiorul, vă pupă fratele vostru! Mi-e foarte drag, mi-e drag de voi, mi-e drag de acest concurs România Dansează. Va iubesc pe toţi, HaHaHa Production. Fratziwear, începem?", a glumit acesta.

A.C.

Citeşte şi:

Gluma de la premiile ZuMA! Ce a zis Alex Velea de a stârnit amuzamentul tuturor!

Cu ce bărbat celebru au petrecut cele trei tinere care au ars de vii în restaurantul din Constanţa!

DJ Harra încearcă să se simtă bine chiar dacă s-a despărţit de iubitul ei, aşa că a mers în vacanţă alături de un alt partener de nădejde.

Mihai Mitoşeru a dezvăluit primele detalii referitoare la nunta cu iubita sa, Noemi. Cei doi urmează să-şi unească destinele în faţa lui Dumnezeu vara viitoare, după 9 ani de relaţie.

Dan Capatos s-a amuzat teribil pe seama încetării colaborării lui Victor Slav cu PRO TV. Realizatorul emisiunii "Un show păcătos" a spus că-l vrea pe fostul soţ al Biancăi în curtea Antena 1, ca asistent a emisiunii lui.

Oana Zăvoranu a dezvăluit motivul pentru care l-a înşelat pe Pepe cu Tudy, ţinând să precizeze că şi dacă nu se despărţea de latin-lover, tot continua relaţia cu amantul Tudy.

Concurentele de la "Mamă, vreau să fiu vedetă" s-au luptat crâncen pentru un loc în finala competiţei. Adina şi Elena au dat tot ce au putut pentru a-i convinge pe telespectatori că merită să devină vedete.

Otilia Brumă a avut, zilele trecute, o serie de concerte în Albania, loc unde melodia ei este în fruntea topurilor şi unde au aşteptat-o câteva mii de oameni. Iar bucuria acestora nu a fost deloc mică când au văzut-o ce ţinută mai mult decât îndrăzneaţă a purtat pe ea.

Unul dintre cei mai de temuţi asasini din Română a ajuns în Capitală. El a fost transferat din Penitenciarul din Slobozia la Rahova, asta după ce a primit o condamnare definitvă de 26 de ani pentru omor deosebit de grav. Sergiu Băhăian, căci despre el este vorba, este bănuit că, ajutat de "locotenenţii lui", a îngropat oameni de vii sau a aruncat cadavrele în Canalul Dunăre - Marea Neagră.

Ştefan Bănică şi Lavinia Pârva au petrecut un weekend romantic, departe de agitaţia şi căldura din Capitală. Destinaţia a fost o cabană din Buşteni, unde şi-au găsit oaza de linişte şi relaxare de care aveau nevoie ca de aer.

Nu aduce anul, ce aduce ceasul! După ani buni în care a prezentat conştiincios nouătăţile despre vreme, Victor Slav a decis să renunţe la jobul care i-a adus notorietatea şi, totodată, porecla de "băiatul de la meteo".

Este unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi de la noi din ţară. Pe vremea când, însă, nu era atât de celebru, Alex Velea, dar şi alţi trei prieteni au fost victimele unei tâlhări. Agresorul lor a fost condamnat la nouă ani de închisoare, însă a fost eliberat condiţionat înainte de a - şi ispăşi întreaga pedeapsă.

Delia, jurată de la X Factor, şi-a şocat colegii de scenă cu o apariţie de infarct, aşa cum face de fiecare dată. Spectaculoasă şi excentrică, artista a păşit pe scenă încălţată cu o pereche de pantofi cu platformă transparentă, în care erau mai multe chipuri de păpuşi!

Incarca mai multe stiri