Mereu pus pe şotii, Connet-R a reuşit încă o dată să aducă tuturor zâmbetul pe buze. În ediţia "România Dansează" din această seară, artistul l-a imitat perfect pe Alex Velea.

Connect-R este bun prieten cu Alex Velea, iar acest lucru îi permite să mai glumească din când în când pe seama  lui. "Ce faceţi? Fraţiorul, vă pupă fratele vostru! Mi-e foarte drag, mi-e drag de voi, mi-e drag de acest concurs România Dansează. Va iubesc pe toţi, HaHaHa Production. Fratziwear, începem?", a glumit acesta.

A.C.

Citeşte şi:

Gluma de la premiile ZuMA! Ce a zis Alex Velea de a stârnit amuzamentul tuturor!

Cu ce bărbat celebru au petrecut cele trei tinere care au ars de vii în restaurantul din Constanţa!

Oana Zăvoranu a ieşit la plimbare într-o ţinută care i-a pus pe bărbaţi pe jar. Focoasa brunetă a purtat o bluză transparentă şi a renunţat la sutien.

Nu spera că este posibil ca după 20 de ani să îşi strângă fiica în braţe, însă speranţa şi credinţa au fost de partea unei familii din Bihor. Vineri a avut loc regăsirea dintre tânăra dispărută la doar nouă ani şi tatăl ei.

Mirela Boureanu Vaida s-a îmbrăcat extrem de sexy astăzi, în emisiunea "Mireasă pentru fiul meu".

La două zile după ce DJ-ul de radio Claudiu Roman s-a sinucis, prietena lui a publicat un mesaj emoţionant pe contul de socializare, alături de o poză în care amândoi sunt extrem de zâmbitori.

Gabriel Coveşeanu a fost invitat la emisiunea "Dincolo de aparenţe". Prezentatorul şi-a deschis sufletul şi a vorbit despre viaţa sa personală.

Anca Ţurcaşiu şi soţul său au decis să pună capăt căsniciei, după o perioadă în care ar fi încercat să mai dea o şansă relaţiei lor.

Gabriel Coveşeanu, cunoscut drept Cove, şi-a deschis sufletul la "Dincolo de aparenţe" şi a scos la lumină detalii neştiute din viaţa sa.

Un pui de pisică şi-a distrat la maximum stăpânii. S-a speriat extrem de tare când s-a jucat cu o altă felină, puţin... diferită.

Astăzi este ziua fiicei sale, aşa că Andreea Berecleanu i-a transmis "La mulţi ani!" într-un mod aparte, pe Facebook.

Dacă vă bucuraţi că vara s-a prelungit până la jumătatea lunii septembrie, zâmbetul nu vă va mai rămâne mult pe chip. Toamna îşi intră în drepturi.

Adela Popescu este adepta unui look natural. În timpul liber, actriţa nu se machiază aproape niciodată, dar când onorează o invitaţie la o petrecere face orice ca să arate impecabil.

Incarca mai multe stiri