Mereu pus pe şotii, Connet-R a reuşit încă o dată să aducă tuturor zâmbetul pe buze. În ediţia "România Dansează" din această seară, artistul l-a imitat perfect pe Alex Velea.

Connect-R este bun prieten cu Alex Velea, iar acest lucru îi permite să mai glumească din când în când pe seama  lui. "Ce faceţi? Fraţiorul, vă pupă fratele vostru! Mi-e foarte drag, mi-e drag de voi, mi-e drag de acest concurs România Dansează. Va iubesc pe toţi, HaHaHa Production. Fratziwear, începem?", a glumit acesta.

A.C.

Citeşte şi:

Gluma de la premiile ZuMA! Ce a zis Alex Velea de a stârnit amuzamentul tuturor!

Cu ce bărbat celebru au petrecut cele trei tinere care au ars de vii în restaurantul din Constanţa!

În această seară, Raluca a fost atacată din nou, a treia oră în ultimele două săptămâni. După ce în urmă cu 12 zile cineva a încercat să-i spargă locuinţa, acum două zile o persoană a pătruns în curtea ei în toiul nopţii şi a declanşat alarma, astăzi un bărbat i-a transmis un mesaj care a pus-o pe gânduri.

Andreea Mantea a vorbit deschis despre momentul în care a realizat că ceva este în neregulă cu ea, că este însărcinată. Aceasta se afla în trafic şi era la un pas să facă accident.

Dan Badea nu a mai suportat zvonurile despre relaţia Lorei cu managerul ei, Ionuţ Ghenu. Fostul soţ al cântăreţei a mărturisit că cei doi au doar o relaţie profesională şi atât.

Toată lumea ştie adevărul spus de Ioana Dichiseanu despre divorţ, dar nimeni nu ştie ce are fostul ei soţ de zis. Ilias Makos a mărturisit cum s-au întâmplat lucrurile între ei, din punctul lui de vedere.

Liviu Vârciu suferă din cauza singurătăţii şi vrea să-şi găsească cât mai repede jumătatea. Artistul a mărturisit că vrea să sufere, numai să iubească din nou o femeie.

Alina Eremia este una dintre cele mai dorite tinere din showbiz-ul autohton. A avut o ascensiune fulminantă, iar bărbaţii o curtează asiduu. Ea, însă, nu are timp de iubiri, dar dacă va apărea prinţul, nu se va retrage. „Nu cred în tipologii, dar mi-ar plăcea să aibă simţul umorului foarte dezvoltat”

Este, cu siguranță, una dintre cele mai de succes cântărețe de la noi din această perioadă, iar melodia care a făcut-o celebră a devenit hit-ul care domină topurile din mai multe țări. Cu toate acestea, oboseala din ultima vreme a pus-o cu psihicul la pământ.

Are 46 de ani, dar se poate lăuda cu un fizic invidiat de puștoaicele care au cel mult jumătate din vârsta ei. Motivul este unul simplu: Ramona Bădescu are grijă ceea ce mănâncă și a apelat și la o serie de tratamente de înfrumusețare moderne.

Am trăit să o vedem şi pe asta! Încrezător în justiţia din România, un conaţional l-a chemat la bară pe cel mai puternic om din lume.

Kanaan Ali Riad, bărbatul judecat pentru tentativă de viol, încearcă prin orice metodă să scape de un eventuală condamnare.

Deşi este trecută de treizeci de ani, Lili Sandu merge, în continuare, pe un aspect natural, cât mai sănătos., atât în ceea ce priveşte podoaba capilară, cât şi pielea. Nu se vopseşte şi nu dă averi pe creme de întreţinere. „Uleiul de cocoș face minuni!”

Incarca mai multe stiri