Mereu pus pe şotii, Connet-R a reuşit încă o dată să aducă tuturor zâmbetul pe buze. În ediţia "România Dansează" din această seară, artistul l-a imitat perfect pe Alex Velea.

Connect-R este bun prieten cu Alex Velea, iar acest lucru îi permite să mai glumească din când în când pe seama  lui. "Ce faceţi? Fraţiorul, vă pupă fratele vostru! Mi-e foarte drag, mi-e drag de voi, mi-e drag de acest concurs România Dansează. Va iubesc pe toţi, HaHaHa Production. Fratziwear, începem?", a glumit acesta.

A.C.

Citeşte şi:

Gluma de la premiile ZuMA! Ce a zis Alex Velea de a stârnit amuzamentul tuturor!

Cu ce bărbat celebru au petrecut cele trei tinere care au ars de vii în restaurantul din Constanţa!

Renata l-a lăsat fără cuvinte pe iubitul ei, Leo de la Strehaia. Frumoasa brunetă s-a costumat pentru Halloween într-o pisică focoasă şi periculoasă.

Presupusul amant al Oanei a spus că scandalul cu soţii Lis i-au distrus viaţa şi că a rămas fără iubită. Când a auzit acest lucru, soţia fostului primar al Capitalei a fost şocată şi a repetat bulversată că ea nu ştia că Vali are iubită.

A dat-o de gol! Dan Capatos a dezvăluit unul dintre cele mai bine păzite secrete ale Simonei Gherghe, Prezentatorul "Un show păcătos" a anunţat, joi seara, că blonda se va mărita anul viitor.

Sextilul Luna-Uranus poate aduce schimbari interesante si neobisnuite pe toate planurile. Sa nu va mirati daca asistati sau chiar participati la intamplari insolite - dar pozitive, in general! Este posibil ca unele probleme mai vechi sa se rezolve brusc, intr-un mod surprinzator.

Fiica fostului premier al României este un specialist în comunicare, însă dintotdeauna a fost atrasă de mediul artistic şi a sperat că se va număra printre protagonişti. Din păcate, cea mai arzătoare dorinţă a ei nu a devenit realitate, iar Oana a acceptat situaţia, nedorind să îngroaşe numărul artiştilor care se bazează doar pe...butoane.

De fericire că a câştigat procesul cu fostul iubit, pentru custodia fetiţei lor, Laurette a îmbrăcat rochia de mireasă! Nu, nu s-a măritat, ci a revenit pe podiumul de modă, acolo unde se simte cel mai bine. Din păcate, sau din fericire, rochia aleasă a trădat-o pe voluptoasa brunetă, lăsând-o cu sânii descoperiţi.

Procesul prin care Andrei Ştefan cere achitarea unor datorii mai vechi ale milionarului, decedat la mijlocul lunii august, continuă la Tribunalul Bucureşti.

Unele fotomodele ar face moarte de om să aibă un corp la fel de frumos precum cel al Andreei Bălan. ȘI, evident, să și-l poată păstra așa cum este acum, pentru că Andreea Bălan are un secret: este o gurmandă, ea recunocându-ne că mănâncă până nu mai poate.

Toto, băiatul cel mic al lui Ilie Dumitrescu, nu i-a călcat pe urme tatălui, ci a ales actoria. Sau, mai bine zis, actoria l-a ales pe el. La numai şaisprezece ani, juniorul a fost ales pentru a juca în câteva pelicule de succes. Ultima a fost „Love by design”, alături de nume mari ale cinematografiei interanţionale.

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală îi cere fostului preşedinte de la Gloria Bistriţa să-şi achite datoriile.

Giulia Nahmany a strălucit aseară pe covorul roşu, la premiera filmului "Love by design" a cărui protagonistă este, a radiat de fericire, însă a resimţit din plin absenţa celei mai importante persoane din viaţa ei. Răpusă de o boală incurabilă, mama vedetei a decedat luna trecută, neapucând astfel să o vadă în ipostaza de actriţă.

Incarca mai multe stiri