Mereu pus pe şotii, Connet-R a reuşit încă o dată să aducă tuturor zâmbetul pe buze. În ediţia "România Dansează" din această seară, artistul l-a imitat perfect pe Alex Velea.

Connect-R este bun prieten cu Alex Velea, iar acest lucru îi permite să mai glumească din când în când pe seama  lui. "Ce faceţi? Fraţiorul, vă pupă fratele vostru! Mi-e foarte drag, mi-e drag de voi, mi-e drag de acest concurs România Dansează. Va iubesc pe toţi, HaHaHa Production. Fratziwear, începem?", a glumit acesta.

A.C.

Citeşte şi:

Gluma de la premiile ZuMA! Ce a zis Alex Velea de a stârnit amuzamentul tuturor!

Cu ce bărbat celebru au petrecut cele trei tinere care au ars de vii în restaurantul din Constanţa!

Una dintre cele mai cunoscute personaje mondene de peste Ocean a organizat o petrecere inedită de ziua ei de naştere.

Jay Robb, specialist în nutriţie, a realizat o dietă bazată pe fructe care promite pierderea a patru kilograme în doar trei zile. Autorul regimului susţine că în această perioadă de timp sistemul digestiv va fi curăţat, iar metabolismul va fi accelerat.

Miss Dimond of the World este o româncă. Delia Duca, în vârstă de 29 de ani, o tânără din Braşov s-a întors acasă cu trofeul uneia dintre cele mai prestigioase competiţii de frumuseţe.

Betty Stoian, este de-o frumuseţe răpitoare, iar de câteva luni are o frumoasă relaţie, cu Cătălin, care o susţine în toate proiectele sale. Fiica lui Salam a vorbit în exclusivitate despre povestea de dragoste pe care o trăieşte acum.

Când credeau că vor fi fericiţi, în sfârşit, pentru că el a reuşit să divorţeze pentru ea, au păţit-o... din nou! Pentru Marian Mexicanu şi logodnica lui, nici măcar o plimbare în parc nu poate fi liniştită, cei doi reuşind mereu să intre în tot felul de încurcături, care mai de care mai haioase.

Institutului Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor a emis o avertizare cod portocaliu de inundații pentru mai multe râuri.

Camelia Pătrăşcanu vă prezintă horoscopul dragostei pentru săptămâna 1 - 7 iunie, la emisiunea Star Zodiac, de la Antena Stars. O săptămână care ne învaţă să comunicăm mai bine cu cei dragi.

Camelia Pătrăşcanu vă prezintă horoscopul carierei pentru săptămâna 1 - 7 iunie, la emisiunea Star Zodiac, de la Antena Stars. O săptămână care ne învaţă să comunicăm mai bine cu cei dragi. Avem adaptibilitatea de a înţelege mai bine pe cei din jur, de a rezolva probleme şi avem şansa de a reuşi în ceea ce ne-am propus.

Camelia Pătrăşcanu vă prezintă horoscopul sănătăţii pentru săptămâna 1 - 7 iunie, la emisiunea Star Zodiac, de la Antena Stars. O săptămână care ne învaţă să comunicăm mai bine cu cei dragi. Avem adaptibilitatea de a înţelege mai bine pe cei din jur, de a rezolva probleme şi avem şansa de a reuşi în ceea ce ne-am propus.

Ediţia de astăzi a emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" a avut o încărcătură emoţională puternică pentru Cătălina. Ea şi-a văzut mama pentru prima dată de când a devenit concurentă în cadrul show-ului.

Andreea Bălan a dezlegat misterul cu privire la bustul ei! Artista i-a mărturisit Oanei Turcu, la Antena Stars, că a recurs la multe artificii pentru a arăta bine.

Incarca mai multe stiri