Mereu pus pe şotii, Connet-R a reuşit încă o dată să aducă tuturor zâmbetul pe buze. În ediţia "România Dansează" din această seară, artistul l-a imitat perfect pe Alex Velea.

Connect-R este bun prieten cu Alex Velea, iar acest lucru îi permite să mai glumească din când în când pe seama  lui. "Ce faceţi? Fraţiorul, vă pupă fratele vostru! Mi-e foarte drag, mi-e drag de voi, mi-e drag de acest concurs România Dansează. Va iubesc pe toţi, HaHaHa Production. Fratziwear, începem?", a glumit acesta.

A.C.

Citeşte şi:

Gluma de la premiile ZuMA! Ce a zis Alex Velea de a stârnit amuzamentul tuturor!

Cu ce bărbat celebru au petrecut cele trei tinere care au ars de vii în restaurantul din Constanţa!

De aproape o săptămână, Sânziana Buruiană şi familia sa îl caută neîncetat pe câinele lor - Rocky din rasa Chow Chow. Iar problemele nu se opresc aici! Vedeta e nevoită să se sacrifice pentru sănătatea fiicei sale din cauza problemelor de sănătate pe care le are.

Eşti încă la muncă sau, deja, te afli în drum spre casă? Ori în drum spre iubita sau iubitul tău? Oricunde te-ai afla, o porţie bună de râs e binevenită în orice moment al zilei! Aşa că nu mai sta pe gânduri şi dă click ca să citeşti bancul pe care ţi l-am pregătit şi să te amuzi copios!

Steaua și Villarreal s-au întâlnit, pe Arena Națională, în Grupa L a Europa League. Meciul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Fostul coleg de trupă al Deliei a dezvăluit cum poţi slăbi 5 kilograme într-o săptămână. Nick ex-N&D a mai spus că în a doua săptămână de regim a dat jos trei kilograme, iar în a treia, două, pentru că organismul începe să se obişnuiască cu alimentaţia aceasta. Desigur, pe lângă dietă, el face şi mult sport.

Umblă mai tot timpul cu fundul la vedere, cu ţinute provocatoare şi se iubeşte cu o femeie, însă Roxana Vancea are frică de Dumnezeu. Fosta asistentă TV a mărturisit în cadrul unui interviu că merge în fiecare zi la biserică, unde se roagă.

Doamna modei româneşti, Zina Dumitrescu a părăsit astăzi, 29 septembrie, azilul. Înainte de acest moment însă le-a dat emoţii cumplite celor care erau în jurul ei în timpul unui interviu. Fosta creatoare de modă a leşinat într-un magazin.

După ce şi-a făcut operaţia de micşorare de stomac, Nicoleta Voica are un stil de viaţă sănătos. Vedeta a mărturisit că are un regim de viaţă strict şi face sport zi de zi. Totodată, cântăreaţa de muzică populară a mai spus că mai vrea să slăbească cinci kilograme.

Însărcinată în luna a şaptea, Antonia a dezvăluit cum îşi alintă iubitul în momentele lor de intimitate. Totodată, iubita lui Alex Velea au mărturisit şi la ce nume s-au gândit pentru cel de-al doilea copil.

Medicul care l-a tratat pe Ioan Gyuri Pascu înainte să moară a greşit. De două ori! Sunt concluziile anchetei de la Ambulanţa Bucureşti. Doctoriţa este acuzată că l-a lăsat pe artist acasă, fără să-i ceară acordul scris, potrivit Antena 1. Dar şi că nu a luat din Salvare aparatul pentru electrocardiogramă, care ar fi putut să scoată la iveală problemele grave cardiace ale cântăreţului.

Maria Ghiorghiu, femeia care ştia despre cutremurul care s-a înregistrat în noaptea de 16 spre 17 septembrie în România, a avut o viziune teribilă. Clarvăzătoarei i s-au arătat mai multe rachete, care au fost lansate cu ţinte precise.