Mereu pus pe şotii, Connet-R a reuşit încă o dată să aducă tuturor zâmbetul pe buze. În ediţia "România Dansează" din această seară, artistul l-a imitat perfect pe Alex Velea.

Connect-R este bun prieten cu Alex Velea, iar acest lucru îi permite să mai glumească din când în când pe seama  lui. "Ce faceţi? Fraţiorul, vă pupă fratele vostru! Mi-e foarte drag, mi-e drag de voi, mi-e drag de acest concurs România Dansează. Va iubesc pe toţi, HaHaHa Production. Fratziwear, începem?", a glumit acesta.

A.C.

Citeşte şi:

Gluma de la premiile ZuMA! Ce a zis Alex Velea de a stârnit amuzamentul tuturor!

Cu ce bărbat celebru au petrecut cele trei tinere care au ars de vii în restaurantul din Constanţa!

Portugalia, „regina” egalurilor în Franţa, este prima semifinalistă de la EURO 2016. Lusitanii au trecut în „sferturi” de Polonia, după executarea loviturilor de departajare.

Adriana Bahmuţeanu trece prin clipe grele. Vedeta se confruntă cu probleme pe care nu ştie cum să le depăşească.

Scene de sex în timpul unei emisiuni! Ce au văzut românii azi-noapte

Mădălina are planuri mari pentru viitor. După ce a decis să revină la videochat, acum vrea şi mai mult. Este pornită să muncească pentru proprii bani.

Inspirat de Beyonce de România care a mărturisit că se gândeşte să se reapuce de videochat şi de o melodie în vogă în timpul anilor '87, Dan Capatos a făcut o glumă şi a spus că acea melodie era din vremea în care "făcea videochat".

Serghei Mizil este unul dintre personajele mondene mereu cu zâmbetul pe buze şi glumele fac parte din rutină. Totuşi, există ceva ce nu ştie multă lume: poate vorbi cu cei plecaţi dintre noi.

Este una dintre cântărețele care au făcut senzație în lumea manelelor și, de curând, se pare că s-a amorezat de un bărbat cu 17 ani mai tânăr decât ea. Iar fostul ei iubit, pare-se, a luat foc de supărare și a ”scăpat” câteva fotografii cu ea, mai dezbrăcată ca niciodată.

Doi "cocoşi" puşi pe harţă au devenit vedete pe Internet, după ce au fost filmaţi în timpul unui meci de box mioritic.

Fetele frumoase sunt şi foarte jucăuşe. Aşa stau lucrurile şi în cazul unei focoase brunete. Diva a fost surprinsă în toiul unei hârjoneli cu o păpuşică. Acţiunea a avut la piscină şi s-a lăsat cu sărutări pătimaşe.

Un şmecher cu bolid a reuşit să scape nevinovat şi continuă să gonească pe drumurile publice, după ce a circulat pe contrasens şi a comis un accident de circulaţie!

Românii din Anglia au devenit, în ultimele zile, ţintele extremiştilor englezi, care au pornit "jihadul" împotriva imigranţilor.

Când credea că viaţa lui a intrat pe făgaşul normal, Gigi Becali are din nou probleme cu legea.

Incarca mai multe stiri