Mereu pus pe şotii, Connet-R a reuşit încă o dată să aducă tuturor zâmbetul pe buze. În ediţia "România Dansează" din această seară, artistul l-a imitat perfect pe Alex Velea.

Connect-R este bun prieten cu Alex Velea, iar acest lucru îi permite să mai glumească din când în când pe seama  lui. "Ce faceţi? Fraţiorul, vă pupă fratele vostru! Mi-e foarte drag, mi-e drag de voi, mi-e drag de acest concurs România Dansează. Va iubesc pe toţi, HaHaHa Production. Fratziwear, începem?", a glumit acesta.

A.C.

Citeşte şi:

Gluma de la premiile ZuMA! Ce a zis Alex Velea de a stârnit amuzamentul tuturor!

Cu ce bărbat celebru au petrecut cele trei tinere care au ars de vii în restaurantul din Constanţa!

Doctorul Cristian Andrei a avut parte de două momente de cumpănă în viaţă! Acesta a fost la un pas de moarte din cauza inconştienţei.

Epidemie de ciumă bubonică în Madagascar! 40 de persoane au murit, iar alţi 80 de oameni se află în stare gravă, după ce a izbucnit ciuma bubonică. Organizaţia Mondială a Sănătăţii avertizează că există pericolul ca epidemia să se răspândească rapid în capitala Madagascarului.

Keo şi Misty se iubesc de mai bine de un an şi, după o perioadă destul de tulbure în viaţa de cuplu, soarele a ieşit pe strada lor. Într-un interviu acordat emisiunii "Star Magazin", de la Antena Stars, Keo îşi reafirmă iubirea pentru blonda care-i face viaţa mai frumoasă.

Familia Nicoletei Cengher nu îşi poate reveni după pierderea fiicelor lor. Tânăra se afla în locul şi momentul nepotrivit, iar într-o fracţiune de secundă şi-a pierdut viaţa într-un mod mult prea crud. Nicoleta, alături de alte două dansatoare au ars de vii în barul în care lucrau, cu câteva minute după terminarea spectacolului. Astăzi, mama tinerei susţine că fiica ei încearcă să o protejeze mereu, iar înainte de cutremur Nicoleta a încercat să o avertizeze.

Din cauza regimului bogat în carbohidraţi din timpul postului, majoritatea persoanelor au tendinţa să ia în greutate. Pentru a evita această neplăcere este recomandat să respectaţi câteva reguli simple.

Sorana a făcut astăzi dezvăluiri din adolescența ei. Cântăreața a mărturisit că încă mai ține legătura cu băiatul care a învățat-o ce înseamnă primul sărut.

Este o fire vulcanică şi nu o dată a demonstrat că nimeni şi nimic nu o opreşte să îşi pună planul în aplicare, atunci când ajunge la o concluzie. În urmă cu mulţi ani, Elena Cârstea a fost protagonista unui episod spectaculos, când, în urma unei dispute cu partenerul ei de la acea vreme, a decis să îi scoată lucrurile în stradă.

Postul Crăciunului este unul dintre cele mai uşoare posturi de peste an. Chiar dacă are 40 de zile, regimul alimentar e unul destul de permisiv, având dezlegare la vin si peşte la fiecare sfârşit de săptamână. Cu toate astea, pentru şi mai mult răsfăţ, Anca Lungu a pregătit o reţetă uşoară şi rafinată care să bucure papilele celor care ţin post.

O stradă din Focşani aflată în plină reabilitare, pe bani europeni, s-a surpat sub greutatea unui camion. Maşina de mare tonaj care transporta pietriş a fost pur şi simplu înghiţită de un crater adânc de peste jumătate de metru

Minola, fosta componentă a trupei Pops, a reapărut în lumina reflectoarelor cu un nou look şi cu piese noi. Minola şi-a schimbat stilul de a se îmbrăca şi s-a mai maturizat, fiind o deosebire mare faţă de cum şi-o aminteau fanii.

Un cutremur de 5,7 grade pe Richter a avut loc sâmbătă seara, în jurul orei 21:16. Seismul a durat 30 de secunde şi a avut urmări destul de grave.

Incarca mai multe stiri