Mereu pus pe şotii, Connet-R a reuşit încă o dată să aducă tuturor zâmbetul pe buze. În ediţia "România Dansează" din această seară, artistul l-a imitat perfect pe Alex Velea.

Connect-R este bun prieten cu Alex Velea, iar acest lucru îi permite să mai glumească din când în când pe seama  lui. "Ce faceţi? Fraţiorul, vă pupă fratele vostru! Mi-e foarte drag, mi-e drag de voi, mi-e drag de acest concurs România Dansează. Va iubesc pe toţi, HaHaHa Production. Fratziwear, începem?", a glumit acesta.

A.C.

Citeşte şi:

Gluma de la premiile ZuMA! Ce a zis Alex Velea de a stârnit amuzamentul tuturor!

Cu ce bărbat celebru au petrecut cele trei tinere care au ars de vii în restaurantul din Constanţa!

Maria Ghiorghiu este femeia ce a prevăzut incendiul din Colectiv, explozia care a avut loc în Braşov, la o fabrică de pâine şi avionul care a fost doborât. Aceasta a făcut în cadrul emisiunii "Agentul Vip", de la Antena Stars, o serie de mărturisiri tulburătoare.

Un medic de talie mondială, care a reprezentat România peste hotare, a dispărut fără urmă de acasă, lăsând în urmă un bilet de adio.

Terorista din Paris TRAIESTE! Autoritatile au spus tot adevarul

Peste tot unde merge, Ilie Năstase este însoţit de un bărbăt bine făcut, iar multă lume crede că este bodyguard-ul vedetei. Adevărul este cu totul altul. Personajul în cauză este chiar nepotul său, Ştefan.

Alina Puşcaş şi Diana Munteanu sunt două dintre cele mai frumoase şi râvnite femei din showbiz-ul autohton. Conştiente de atuurile pe care le posedă, cele două au grijă din plin de felul în care arată, iar imaginile surprinse de paparazzii noştrii sunt cât se poate de explicite.

Este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi din țară și, de câteva luni deja, este mai fericită ca niciodată. Motivele fericirii ei sunt unele cât se poate de evidente: este însărcinată și, în primăvara viitoare, va deveni mamă, pentru a treia oară.

A fost președintele unor cluburi de primă mână din România, a făcut istorie în lumea fotbalului de la noi, iar pedanteria lui era exemplară, aparițiile sale în public fiind impecabile. Cu toatre acestea, zilele trecute, celebrul Dinu Gheorge a ieșit din casă într-o ipostază care îi îngrijorează pe toți cei care îl cunosc.

Vestea că Andreea Tonciu e însărcinată a surprins pe toată lumea, cu atât mai mult cu cât bărbatul pe care îl va face tată îi este partener de viață de doar câteva luni. Dar, ce mai contează asta, când tânăra e fericită și e nerăbdătoare să devină mamă? Și, până atunci, Andreea are grijă să își satisfacă toate poftele...

Pragya se află încă în mâinile lui Neel, bărbatul care a răpit-o, iar Abhi este pur şi simplu disperat că nu poate să o salveze pe soţia lui.

Un afacerist celebru - acuzat, printre altele, şi de fraudarea unei bănci cu suma de 50 de milioane de euro - este din nou în atenţia poliţiştilor după ce ar fi înşelat un zugrav care tocmai făcuse un credit, dar şi pe fostul său şofer, care abia îşi vânduse casa.

Valeriu Zgonea a pierdut războiul cu fosta sa iubită. Femeia i-a cerut, în instanţă, preşedintelui Camerei Deputaţilor să plătească pensia alimentară a fiicei sale.

Întreaga lume stă pe un butoi de pulbere, iar un conflict între Rusia şi Turcia pare iminent, aşa că România ar putea fi prinsă la mijloc, într-un război care nu e al ei. Este, însă, pregătită pentru un asemenea conflict ţara noastră?

Incarca mai multe stiri