Mereu pus pe şotii, Connet-R a reuşit încă o dată să aducă tuturor zâmbetul pe buze. În ediţia "România Dansează" din această seară, artistul l-a imitat perfect pe Alex Velea.

Connect-R este bun prieten cu Alex Velea, iar acest lucru îi permite să mai glumească din când în când pe seama  lui. "Ce faceţi? Fraţiorul, vă pupă fratele vostru! Mi-e foarte drag, mi-e drag de voi, mi-e drag de acest concurs România Dansează. Va iubesc pe toţi, HaHaHa Production. Fratziwear, începem?", a glumit acesta.

A.C.

Citeşte şi:

Gluma de la premiile ZuMA! Ce a zis Alex Velea de a stârnit amuzamentul tuturor!

Cu ce bărbat celebru au petrecut cele trei tinere care au ars de vii în restaurantul din Constanţa!

Fiecare om are un preţ! Tatăl lui Tiberiu, iubitul fiicei celei mici a lui Corneliu Vadim Tudor, a cerut o sumă importantă de bani pentru a spune tot despre povestea de dragoste.

Familia lui Corneliu Vadim Tudor a ieşit la atac! Nepoata Tribunului a sărit la gâtul Oanei Zăvoranu care a susţine că fiica cea mică a acestuia, Eugenia, ar fi fugit de acasă pentru a locui cu iubitul, lucru care ar fi provocat decesul fostului politician.

Surpriza URIASA! Cine a venit la capataiul Paulei Iacob sa depuna o coroana

I-a spus partenerei sale că vrea să divorţeze printr-un mesaj! Un bărbat din India şi-a părăsit soţia după doar 4 săptămâni de mariaj, iar decizia a fost comunicată printr-un mesaj pe WhatsApp.

Conjunctia Luna-Marte favorizeaza schimbarile bruste si neplacute si escaladarea unor dispute pornite din nimic. De asemenea, genereaza o stare de nervozitate care poate conduce la accidente de tot felul. Fiti calm si rezervat si evitati discutiile in contradictoriu!

Oana Zăvoranu a confirmat existenţa unei comori în casa Mărioarei Zăvoranu de la Afumaţi. Bruneta a spus că, potrivit schiţei casei, sub scara din locuinţă există un buncăr pentru care mama ei a plătit bani grei toată viaţa.

Declaraţiile Oanei Zăvoranu din emisiunea „Un Show Păcătos” au aruncat pur şi simplu presa în aer. Vedeta a povestit pe larg cum au stat lucrurile în familia lui Corneliu Vadim Tudor, cu doar câteva zile înainte de moartea acestuia, poveşti care nu i-au făcut deloc onoare fiicei „Tribunului”.

Condamnat la patru ani şi opt luni de închisoare în Dosarul Transferurilor, omul de afaceri primeşte lovitură după lovitură.

Paula Iacob a fost condusă ieri pe ultimul drum, iar SPYNEWS a aflat care a fost cel mai mare regret al avocatei: o decizie a instanţei supreme, care a pus la îndoială cariera de 61 de ani a maestrei.

Bianca Drăgușanu nu trece, în aceste momente, prin cea mai fastă perioadă a vieții când vine vorba de obiectele la care ține. Mai exact, de curând, frumoasa roșcată a avut un accident de circulație, iar ieri, din cauza acestuia, a avut parte de momente mai mult decât neplăcute.

Fosta iubită a lui Nicolae Guţă a renunţat la viaţa desfrânată şi a luat calea credinţei. Reporterii SPYNEWS.ro au intrat în posesia unor înregistrări halucinante, în care Daniela Roba a mărturisit că Dumnezeu i-a vorbit, de nenumărate ori.

De când fostul ei soţ se află în spatele gratiilor, Corina Stoica s-a ocupat singură de toate treburile gospodăreşti, şi a făcut o treabă chiar foarte bună, chiar dacă se simte lipsa bărbatului din casă, în anumite situaţii.

Incarca mai multe stiri