Mereu pus pe şotii, Connet-R a reuşit încă o dată să aducă tuturor zâmbetul pe buze. În ediţia "România Dansează" din această seară, artistul l-a imitat perfect pe Alex Velea.

Connect-R este bun prieten cu Alex Velea, iar acest lucru îi permite să mai glumească din când în când pe seama  lui. "Ce faceţi? Fraţiorul, vă pupă fratele vostru! Mi-e foarte drag, mi-e drag de voi, mi-e drag de acest concurs România Dansează. Va iubesc pe toţi, HaHaHa Production. Fratziwear, începem?", a glumit acesta.

A.C.

Citeşte şi:

Gluma de la premiile ZuMA! Ce a zis Alex Velea de a stârnit amuzamentul tuturor!

Cu ce bărbat celebru au petrecut cele trei tinere care au ars de vii în restaurantul din Constanţa!

La un an de zile după ce a pierdut custodia fetiţei pe care o are cu un cunoscut om de afaceri, Roxana Sîrbu a reuşit să schimbe părerea judecătorilor.

După ce a stat ani de zile în închisoare pentru înşelăciune, Ştefan Ababei a primit despăgubiri din partea statului.

Rocsana Marcu şi Răzvan Botezatu au trecut de la extaz la agonie în doar câteva minute. Ieri dimineaţă, matinalii de la Antena Stars au fost practic imobilizaţi de agenţii de pază din benzinărie, care au înconjurat, de urgenţă, maşina celor două vedete TV.

Anca Serea a simţit că nu mai apucă ziua de mâine după o călătorie de coşmar cu un avion de mici dimensiuni pe o furtună teribilă. Şi ca şi cum experienţa trăită nu ar fi fost de ajuns, vedeta a avut parte de un nou zbor cu probleme. Paralizată de frică, aceasta nu a mai pus piciorul într-un avion vreme de 7 ani. De vreo doi ani reuşeşte să îşi ţină fobia în frâu, cu ajutorul unor exerciţii speciale, care îi mai temperează cât de cât trăirile.

Idila dintre omul de afaceri Cristi Borcea şi Valentina Pelinel i-a lăsat cu gura căscată pe mulţi. Nu însă şi pe fostul soţ al fotomodelului care ştia de prin 2011 că între soţia lui şi fostul acţionar de la Dinamo este o relaţie de amantlâc. Mai mult, Cristi Boureanu s-a destăinuit unor prieteni că a stopat în ultimul moment amânarea nunţii dintre rivalul său şi actuala lui consoartă.

Vestea că Florin Salam renunță la văduvie pentru a se căsători cu un fotomodel i-a luat pe toți apropiații lui prin surprindere. Iar faptul că manelistul și Roxana Dobre se grăbesc spre altar și că pregătesc o nuntă ca în povești este cu atât mai șocantă pentru amicii lor care, evident, așteaptă să fie invitați la paranghelia care va avea loc.

Ion Dichiseanu a trecut prin momente grele, în urmă cu o lună, dar asta nu-l împiedică, acum, să ignore sfatul medicilor. Aflat la recuperare, după operaţia suferită la şold, actorul îmbină tratamentul cu...trabucul!

Scandalul dintre Laurette, ”modelul de ciocolată”, și tatăl fetiței lor, Mihai, ia din ce în ce mai mare amploare. Astfel, după ce fotomodelul a nunțat că își va pune avocații să se ocupe de procesul de custodie care va avea loc între ei, fostul ei iubit a reacționat dur...

Cu doar câteva zile înainte de întoarcerea în Dubai, soţia lui Walter Zenga a plecat în mare secret de acasă. Blonda şi-a lăsat copiii în grija bonelor şi a soţului şi a ajuns degrabă în centrul oraşului. Nu, nu a fost vorba de vreo întâlnire secretă, ci de un periplu prin magazine.

Iubirea de la malul mării a luat sfârşit. Cristi Mitrea s-a întors de câteva zile la Bucureşti, pentru că a început munca, în timp ce Andreea Mantea a mai rămas pe litoral, tot cu treabă. În lipsa lui, bruneta s-a întreţinut cu doi prieteni.

Ovidiu Răchită, interlopul din Arad care, ajutat de un prieten, a ucis un fiu de judecător, vrea să fie tată cu normă întreagă, din pușcărie.

Incarca mai multe stiri