Mereu pus pe şotii, Connet-R a reuşit încă o dată să aducă tuturor zâmbetul pe buze. În ediţia "România Dansează" din această seară, artistul l-a imitat perfect pe Alex Velea.

Connect-R este bun prieten cu Alex Velea, iar acest lucru îi permite să mai glumească din când în când pe seama  lui. "Ce faceţi? Fraţiorul, vă pupă fratele vostru! Mi-e foarte drag, mi-e drag de voi, mi-e drag de acest concurs România Dansează. Va iubesc pe toţi, HaHaHa Production. Fratziwear, începem?", a glumit acesta.

A.C.

Citeşte şi:

Gluma de la premiile ZuMA! Ce a zis Alex Velea de a stârnit amuzamentul tuturor!

Cu ce bărbat celebru au petrecut cele trei tinere care au ars de vii în restaurantul din Constanţa!

S-au derluat imagini de groază astăzi în Anglia. Cel mai vechi hotel din Marea Britanie a luat foc,după un incendiu uriaș care a izbucnit în centrul orașului Exeter, potrivit metro.co.uk.

Cei ce au trecut prin dreptul localităţilor Uzunu si Adunaţii Copăceni au avut parte de un piesaj pe care cu greu îl vor uita. În această după-amiază, pe DN5, a avut loc un accident foarte grav în urma căruia 4 persoane au murit carbonizate.

Gina Matache, mama Deliei, s-a despărţit de bărbatul alături de care şi-a petrecut zece ani din viaţă. Artista nu a mai rezistat şi a luat atitudine faţă de cei care-i trimiteau mesaje şi poze cu fostul partener şi noua femeie din viaţa lui.

Oricine ştie că să alegi un cadou este foarte greu. Această sarcină devine şi mai dificilă mai ales atunci când vine vorba de un cadou pe care trebuie să îl facem unui cuplu în ziua nunţii.

Droguri, prostituţie şi riscuri la tot pasul. Nu vorbim despre scenariul unui film ci despre realitatea din zilele noastre, mai exact cea din cartierul Ferentari din Bucureşti. Vise frânte de consumul de stupefiante, neputinţa de a schimba ceva, dar şi mărturii înfiorătoare făcute de tineri fără viitor.

Speak pare că este disperat să o readucă în viaţa lui pe Adelina Pestriţu! Artistul a luat calea bisericii, iar prietenii lui au fost chiar îngrijoraţi despre ceea ce i se întâmplă.

Deseori ne alegem machiajul în funcţie de locul în care mergem, de ţinută, de forma feţei, dar aproape niciodată nu ţinem cont de culoarea părului. Este foarte important pentru aspectul nostru ca machiajul să se potrivescă cu nuanţa pe care o alegem pentru păr.

A început dieta, iar rezultatele nu au întârziat să apară! Betty Salam este extrem de fericită că dieta şi antrenamentul la sală au început să dea roade, iar kilogramele în plus au început să dispară.

O adolescentă de 14 ani a trecut prin momente cumplite! Patronul magazinului din satul în care locuieşte a încercat să o violeze, după care a încercat să-i cumpere tăcerea tatălui victimei.

A fost un an plin pentru Simona Halep şi cu siguranţă o vacanţă este binemeritată. După o perioadă încărcată, tenismena simte nevoia de relaxare motiv pentru care a plecat să îşi încarce bateriile.