Mereu pus pe şotii, Connet-R a reuşit încă o dată să aducă tuturor zâmbetul pe buze. În ediţia "România Dansează" din această seară, artistul l-a imitat perfect pe Alex Velea.

Connect-R este bun prieten cu Alex Velea, iar acest lucru îi permite să mai glumească din când în când pe seama  lui. "Ce faceţi? Fraţiorul, vă pupă fratele vostru! Mi-e foarte drag, mi-e drag de voi, mi-e drag de acest concurs România Dansează. Va iubesc pe toţi, HaHaHa Production. Fratziwear, începem?", a glumit acesta.

A.C.

Citeşte şi:

Gluma de la premiile ZuMA! Ce a zis Alex Velea de a stârnit amuzamentul tuturor!

Cu ce bărbat celebru au petrecut cele trei tinere care au ars de vii în restaurantul din Constanţa!

Durerea de cap este foarte incomodă şi stresantă mai ales când apare în momentele importante din viaţa ta. Secretul este că nu trebuie să apelezi mereu la pastilele din comerţ pentru a scăpa de ea.

Un model canadian a adus pe lume primul ei copil. Vedeta şi soţul ei au postat mai multe fotografii cu fiica lor pe un site de socializare. Tot acolo au dezvăluit şi numele micuţei, care nu este unul tocmai obişnuit.

Cheloo este cunoscut nu doar activitatea sa din formaţia "Paraziţii", dar şi pentru atitudinea sa tranşantă, pe care o afişează ori de câte ori se simte deranjat sau agasat. Reacţiile pe care acestea le-a primit, de-a lungul timpului, nu au fost tot timpul cele mai potrivite.

O femeie de 64 ani a fost accidentată grav de şoferul unei maşini de teren pe o trecere de pietoni din Galaţi. Din nefericire, victima s-a stins la spital din cauza rănilor profunde.

Pe unele râuri din judeţele Dolj, Olt, Vâlcea, Argeş, Teleorman, Dâmboviţa, Giurgiu, Prahova, Ialomiţa, Braşov şi Covasna a fost prelungită avertizarea de cod galben de inundaţii până mâine după-amiază.

Tony Hall, directorul general al BBC, a primit ameninţări cu moartea, printr-un e-mail, după ce, miercuri, a anunţat că va renunţa la colaborarea cu Jeremy Clarkson, starul show-ului "Top Gear, informează Mediafax.

Pe măsură ce sarcina evoluează, iar data naşterii se apropie, Andreea Mantea devine tot mai sensibilă şi în căutare de afecţiune. Însărcinată în cea de-a şaptea lună, bruneta a ţinut să-i mulţumească, în mod public, unei persoane dragi ei.

Maimuţica aceasta îţi va topi inima şi te va face să uiţi de toate problemele care nu-ţi dau pace în ultima vreme! Uite cât de drăgăstoasă este cu aceşti căţeluşi, la câteva ore după ce prietena sa cea mai bună i-a adus pe lume.

Cu siguranţă ai mâncat cel puţin o dată un cartof verde, însă după ce vei afla cât de periculos poate fi pentru sănătatea ta, vei fi mai atent atunci când mergi la cumpărături. Din cauza lor, s-au înregistrat chiar şi decese în lume.

Johal, un tânăr care nu oboseşte să îi pună pe oameni la încercare, a făcut de curând un nou experiment! El i-a pus la grea încercare pe oamenii care dorm sub cerul liber şi pe cei care au o casă, o familie, un serviciu. Toate astea ca să afle cine este mai corect. Rezultatul i-a uimit pe toţi care au văzut filmarea.

Antonia este una din cele mai atrăgătoare cântăreţe de pe scena muzicală românească şi s-a lăudat dintotdeauna cu o conformaţie a corpului demnă de un model. Silueta artistei a fost mereu una constantă şi nu a suferit schimbări majore nici măcar în urma celor două sarcini pe care le-a avut.

Incarca mai multe stiri