VIDEO / Margherita şi Giani Kiriţă se ceartă mai rău decât doi soţi! Ce cuvinte şi-au aruncat chiar la petrecerea Clejanilor

+3 click pentru
galerie

Margherita şi Giani Kiriţă au pregătit împreună masa şi surprizele pentru părinţii săi, care au sărbătorit 26 de ani de căsătorie. © Sursa foto: Facebook

Margherita de la Clejani a pus la cale o petrecere de pomină pentru părinţii ei care au aniversat recent 26 de ani de la nuntă. Desigur, ea afost ajutată de mai multe vedete, printre care şi Giani Kiriţă, cel cu care a spus că ar fi măritată deja de trei ani.

Planurile Margheritei au cam fost date peste cap, după ce Viorica şi Ioniţă de la Clejani au venit mai devreme la locul stabilit. Atât înainte de venirea părinţilor ei, cât şi după, tânăra artistă s-a certat aproape ca la uşa cortului cu Giani Kiriţă, după ce amândoi s-au sustras de la pregătiri. La cearta din saună a asistat şi Viorica de la Clejani.

Împreună cu zeci de vedetele, Viorica şi Ioniţă de la Clejani au chefuit, dar au avut parte şi de scandaluri și ghinioane. Unele dintre ele au fost provocate chiar de fiica lor şi Giani Kiriţă, presupusul iubit al artistei. Cu ochii în lacrimi, Ioniță i-a jurat, din nou, iubire veșnică soției sale.

Săptămâna trecută fiica Clejanilor a făcut o mărturisire-bombă în cadrul unei emisiuni tv.

Margherita e o tânără artistă din România. Ea e fiica Vioricăi şi a lui Ioniţă de la Clejani. Cântăreaţa nu e singură la părinţi. Ea are un frate, pe Fulgy Clejani.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro