VIDEO / Loredana Groza se mută în India? "Dintotdeauna mi-am dorit! E o ţară în care aş vrea să trăiesc!"

+3 click pentru
galerie

Loredana Groza © Foto: Facebook

Loredana Groza a fost plecată o bună perioadă din ţară. A vizitat India acolo unde şi-a dat seama că şi-ar dori să trăiească. 

Artista a acordat un interviu în exclusivitate pentru "Xtra Night Show" şi a vorbit despre India, despre cum a petrecut acolo moemnte unice. 

"Dintotdeauna mi-am dorit. E o ţară în care aş vrea să trăiesc. Îmi place mâncarea, totul. Este o ţară pe care mulţi o comentează negativ. Sunt doar acele pattern-uri pe care ni le bagă cineva in cap. În india trebuie să te laşi purtat de energia şi nebunia care e acolo. (...) Se spune că intrat în această apă tot ceea ce te ţine legat de trecut, sau păcatele se şterg. E un râu sfânt pentru ei. Dacă vezi că ei beau apă din Gange, nu e aşa rău. Ar fi mulţi morţi pe mal. Îţi trebuie ani de zile ca să înveţi dansurile lor tradiţionale. Am învăţat să intru în flow-ul lor. Îmi place cum interpretează totul prin dans." a spus Loredana Groza. 

Loredana Groza este o cântăreață de muzică ușoară din România, actriță, compozitoare, prezentatoare TV, autor, dansator, precum și imaginea unor produse cosmetice. Ea s-a născut pe 10 iunie 1970, în Onești, iar cariera și-a început-o în orașul natal. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici. 

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro