VIDEO / Fițe de vedete! Marii actori dați afară de pe platoul de filmare

Jennifer Lopez © Sursa foto: Facebook

Unii actori, indiferent de sex lor sau de talent, se poartă ca nişte dive pe platoul de filmare. Ba unii dintre ei chiar au fost trimişi acasă de către producători. Nume mari, precum Bruce Willis sau Jennifer Lopez excelează de departe la acest capitol.

Oricât de simpatic ar părea pe platoul de filmare, Bruce Willis este de neabordat, spun cei care au stat o vreme în preajma lui! Regizorul Kevin Smith, care a lucrat cu actorul, spune că Willis nu colaborează deloc la filmări, actorul refuzând chiar şi să stea la poză pentru realizarea afişului promoţional al filmului, potrivit Antena Stars.

Actriţa şi cântăreaţa Jennifer Lopez are o listă interminabilă de cereri atunci când este abordată pentru a apărea într-un film, iar dacă ”dorinţele” nu îi sunt îndeplinite întocmai, toată lumea poate vedea ce înseamnă un "temperament de divă"! 

Actorul Charlie Sheen a fost concediat din "Doi bărbati şi jumătate" tocmai din cauza deselor dispute pe care le-a avut cu creatorul show-ului, ce ţineau de viziunea asupra serialului. Producătorii s-au plâns de comportamentul actorului şi de faptul că acesta întarzie şi nu se poate lucra cu el.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

D.S.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro