VIDEO / Divele din showbiz, singure pe drumul vieții! De ce nu au partener de viață, deși sunt femei de succes!

Vedete singure © Facebook

Sunt frumoase, dar sunt singure. Ele sunt vedetele din România care nu au încă un iubit.

Daniela Crudu vrea cu orice preţ un iubit! Vedeta a distrus o rochie de mireasă de mii de euro, poate-poate îşi va găsi alesul. După relaţia de aproape 4 ani cu Nilă, una cu final nefericit, Cruduţa şi-a tot căutat jumătatea. Fără succes însă. 

Nici Gina Pistol nu o duce prea bine în dragoste, ba chiar am putea spune că are mână bună pentru foştii iubiţi. După o relaţie de şase luni, cu bune şi rele, Mihai Răduţ şi Gina Pistol şi-au spus "adio" în urmă cu 2 ani. De atunci, lui Răduţ îi merge senzaţional pe plan sentimental, căci a devenit tătic şi s-a căsătorit. Nici Alin Cocoş nu a suferit prea mult după despărţirea de frumoasa prezentatoare, căci imediat după separare şi-a găsit alinarea în braţele unei alte domnişoare sexy, conform Antena Stars.

Andreea Marin parcă înfloreşte după fiecare divorţ. Ajunsă la a treia separare în aproape 22 de ani, vedeta s-a schimbat şi de această dată complet. 

Tania Budi nu s-a căsătorit până acum pentru că nu a găsit pe cine trebuie. Vedeta a declarat în nenumărate rânduri ca într-o relaţie bărbatul trebuie să facă primul pas, pentru că o femeie trebuie să rămână femeie. Ea a adăugat că îi plac bărbaţii educaţi, inteligenţi şi cu caracter.

Dan și Camelia Șucu au divorțat, în 2007, după o căsnicie de 18 ani și după ce construiseră împreună un imperiu al mobilei. El și-a refăcut viața, iar ea s-a ales cu aproximativ 40 de milioane de euro, o sumă suficient de mare pentru a putea trăi liniștită până la adânci bătrâneți. Însă nimeni nu poate fi înlocuit de o anumită sumă de bani, oricât de mare ar fi ea. Camelia a suferit în urma divorțului. A plâns multe nopți, umplând cu lacrimi amare multe perne. Norocul ei că stătea bine la acest capitol! În timp ce Dan se așezase deja la noua lui casă, alături de mama băiețelului său, Camelia încă bâjbâia prin întuneric. A avut două relații, amândouă scurte. Lucrurile nu se legau, după care în viața ei a apărut Alexandru Baculea, un fost fotomodel cu 11 ani mai tânăr decât ea. Şi el a plecat din viaţa vedetei când afacerile au început să scârţâie.

Romaniţa Iovan a fost căsătorită timp de cinci ani cu pilotul Adrian Iovan, de care a divorţat în 2008. Romaniţa şi regretatul pilot au împreună un băiat, Albert. Şi chiar dacă Romaniţa a mai fost cuplată cu alţi bărbaţi, nicio relaţie nu concretizat, căci vedeta nu a mai ajuns în faţa altarului.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro