VIDEO / Cifrele din cont le interesează, nu cele din buletin! Cuplurile mondene pentru care vârsta e doar un număr

+4 click pentru
galerie

Dana Rogoz şi soţul său © Foto: Facebook

Deşi diferenţa de vârstă este destul de mare, iată că sunt şi cupluri care încă rezistă. Dana Rogoz şi soţul ei au început relaţia când frumoasa blondă avea 19 ani, iar cel care i-a devenit ulterior soţ, Radu Dragomir, avea 37 de ani.

"Eu şi Radu împlinim 13 ani de iubire. Nu contează atât numărul lor, cât felul în care am ales să îi trăim împreună. Iubindu-ne. Înțelegându-ne. Respectându-ne." a spus Dana Rogoz. 

Brigitte şi Ilie Năstase reprezintă un alt cuplu unde diferenţa de vârstă este de 30 de ani. Fostul tenismen şi frumoasa brunetă s-au căsătorit în 2013. Deşi este o relaţie cu suişuri şi coborâşuri, cu dragoste dar şi divorţ, iată că încă sunt împreună.

Simona şi Mihai Constantinescu formează un cuplu încă din anul 1996. Aşadar o relaţie care durează de 21 de ani. Şi la ei s-a pus la un moment dat problema despărţirii, dar au reuşit să treacă peste problemele care le-au umbrit iubirea.

Un alt cuplu despre care s-a tot discutat din cauza diferenţei de vârstă este cel format de Silvia Chifiriuc şi Petre Roman. Diferenţa de vârstă dintre ei este de 29 de ani, dar, cei doi par să aibă căsnicia perfectă, noteaza Antena Stars. 

Se pare că Maria Constantin l-a dat gata pe Marcel Toader. Deşi fiecare dintre ei a mai fost căsătorit, relaţia lor rezistă şi decurge foarte frumos.

Între Alice Peneaca şi Bobby Păunescu este o diferenţă de 17 ani. O relaţie controversată am putea spune, dacă ne gândim că cei doi nu prea petrec mult timp împreună. Dar, deocamdată cei doi par să se înţeleagă bine, chiar şi ntr-o relaţie la distanţă.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro