VIDEO / Cetatea Filmului a fost marcată de numeroase despărţiri şoc! Ele sunt vedetele care şi-au spus "Adio" în 2016

Sursa: Spynews

Anul 2016 a fost unul plin din multe puncte de vedere pentru vedetele din întreaga lume. Cetatea Filmului a fost marcatăde numeroase despărţiri şoc, care au ţinut primele pagini ale ziarelor o bună perioadă de timp, conform Antena Stars.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au decis sã-şi spunăadio după12 ani de mariaj pe motiv căîntre ei au apãrut "neinţelegeri ireconciliabile". Angelina a depus actele de divorţ la un tribunal din Los Angeles şi a cerut instanţei săîi acorde custodia celor şase copii - Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne şi Knox. Brad are dreptul de a putea săîi viziteze.

Jennifer Lopez şi dansatorul ei, Casper Smart, au încheiat definitiv relaţia. Deşi nu a fost prima despãrţire, se pare căacum nu mai existănicio cale de împãcare între cei doi, care vor rãmâne însă prieteni.

Lady Gaga şi Taylor Kinney au decis de comun acord să ia o pauză în relaţie. Se pare că cei doi se iubesc extrem de tare şi îşi doresc ca relaţia să continue, însă distanţa şi programul aglomerat de muncă îi împedică. Rămâne de văzut ce se va întâmpla...

Fostul soţ al lui J.Lo s-a despărţit de femeia cu care a înlocuit-o pe diva latino. Mai mult decât atât, s-a spus că după divorţ i-a făcut avansuri din nou lui Jennifer şi că există şanse ca cei doi să se împace.

Erau pregătiţi să se căsătorească, însă relaţia dintre Iggy Azalea şi Nick Young a mers din rau în mai rău. Totul s-a terminat în momentul în care rapperiţa a văzut înregistrările de pe camerele de supraveghere ale casei în care locuiau. NIck a adus mai multe femei în căminul conjugal şi a reuşit astfel "să-şi dea foc la pălărie".

Aproape un an şi jumătate. Atât a durat legătura amoroasă dintre Calvin Harris şi Taylor Swift. Dj-ul este cel care a pus "stop", din motive care nu au fost făcute publice.

Johnny Depp şi Amber Heard au trăit împreună, în calitate de soţ şi soţie, 15 luni. În cele din urmă, cei doi au ajuns la concluzia că nu se înţeleg şi au decis să se rupă relaţia. Mai mult, tânăra actriţă îl acuză pe Johnny de violenţă domestică şi chiar l-a dat în judecată.

Deşi nu a părăsit-o când i-a fost cel mai greu, Wilmer a realizat anul acesta că nu mai poate continua lângă Demi Lovato şi a pus capăt relaţiei.

D.S.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro