Vacanță de vis pentru Simona Halep! Cât cheltuiește pentru câteva zile de relaxare vedeta tenisului mondial

+2 click pentru
galerie

Simona Halep se reface după extenuantul turneu pierdut la Roland Garros în Grecia. Astfel, după ce a refuzat să meargă la turneul de la Birmingham, vedeta tenisului mondial a preferat să se pregătească pentru Wimbledon relaxându-se într-o scurtă vacanță.

Plecată în Grecia, Simona Halep a decis că merită să se răsfețe pentru câteva zile. Așa că, fără să se mai uite la bani, a cheltuit suficient pentru a simți, cu adevărat, că este în Paradis. 
A închiriat un iaht care, spun sursele noastre, i-a scos din conturi în jur de 15.000 de euro, și, alături de câțiva amici de-ai săi, a plecat să ”colinde” apele de cleștare ale Mediteranei. Dar, ne-au dezvăluit sursele citate, sportiva nu s-a mulțumit cu atât și a mai cheltuit sume importante de bani și cu cazarea și restul confortului de care se bucură în Grecia, vacanța ei ajungând să o coste în jur de 30.000 de euro.
E adevărat, suma pare mare, dar, având în vedere că de la ultimul turneu la care a participat - ea jucând finala și pierzând dramatic la Roland Garros - a câștigat peste un milion de dolari, vacanța pe care și-a luat-o nu înseamnă, financiar, un efort atât de mare. În plis, ne-au mai dezvăluit sursele noastre, în perioada în care nu se bucura de soare, Simona s-a ocupat, la nivel teoretic, și de tenis, ea studiindu-și adversarele pe care le va întâlni în cadrul turneului de Grand Slem de la Wimbledon, turneu care o poate aduce pe primul loc în ierarhia mondială a tenisului feminin.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  
facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro