Crina Abrudan este din nou o femeie singură. După cinci ani de relație cu fostul fotbalist Gabi Popescu, vedeta Antenei 1 a pus capăt relației.

Este frumoasă, celebră și cu lipici la bărbați. În urmă cu cinci ani, Crina era cucerită de un bărbat la fel de cunoscut ca și ea. Gabi Popescu părea să fie alesul blondei pentru o nuntă ca în povești. S-au cunoscut întâmplător, s-au îndrăgostit și, deși nu s-au ascuns de ochii presei, nu au oferit prea multe detalii despre relația lor. Au trăit discret fiecare clipă de fericire pentru că atât Crina, cât și Gabi și-au dorit ca idila lor să fie trăită doar în doi și nu cu toată țara.

De altfel, în urmă cu doi ani, știrista Antenei 1 declara în presă: "Dacă există planuri de căsătorie, acestea se discută între patru ochi și nu cu toată lumea". Așa că nimeni nu a știut cu siguranță dacă ei au avut sau nu intenția de a se căsători. Acum deja e prea târziu. De câteva zile lumea vorbește că ei nu mai formează un cuplu. S-au despărțit! Aceasta a fost vestea care a făcut furori și care a lăsat pe foarte multă lume fără grai. Ce spune Crina Abrudan despre această situație? "Îmi pare rău, dar nu vreau să comentez despre viața mea privată. E treaba mea ce fac dincolo de ecran!".

Foto: Facebook

Citește și:

Tatăl Crinei Abrudan în lacrimi, după ce a primit o veste şoc! Ştirista ar fi distrus două familii!

Adela Popescu și Radu Vâlcan au aflat înainte de Crăciun că vor deveni părinți de băiat peste câteva luni, iar de atunci sunt extrem de fericiți.

Adolescente de pretutindeni au fost înnebunite de ultimul trend în materie de make-up, căci creatorii de modă au propus un machiaj extravagant, care s-a bucurat de mare succes printre puştoaice.

Antonia a izbucnit în LACRIMI într-o emisiune. FOTO

Alina Sorescu zâmbeşte mereu de când a aflat că va deveni mămică pentru a doua oară. Ea şi soţul ei, Alexandru Ciucu, sunt mai fericiţi ca niciodată pentru că în curând îşi vor mări familia.


Ziua de astăzi a fost una cu totul şi cu totul deosebită pentru Mihai Bendeac, căci a luat decizia de a deveni vegetarian.

Robert s-a "vindecat" de Cassandra! Fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu" are o relaţie de câteva luni cu o blondă sexy, iar astăzi s-au logodit.

O prezenţă mereu "colorată", Bianca Rus reuşeşte să fie în centrul atenţiei întotdeauna, căci fie face vreo gafă, fie îmbracă ceva sexy şi reuşeşte să-şi stârnească fanii.

O explozie s-a produs, sâmbătă, într-o locuinţă din localitatea timişeană Sânandrei, din cauza acumulării de gaz provenite de la o butelie defectă. O femeie a fost rănită de cioburile geamului spart în urma deflagraţiei, potrivit mediafax.ro.

Orice persoană îşi doreşte să aibă un ten lipsit de imperfecţiuni, însă acest lucru nu este tocmai uşor de obţinut. Coşurile, dar mai ales punctele negre ne dau întotdeauna bătăi de cap, iar de multe ori metodele prin care poţi scăpa de ele sunt costisitoare ori dureroase.

Bianca Drăguşanu este o vedetă controversată din showbizul românesc. Vedeta şi-a făcut astăzi un selfie, dar prietenii ei virtuali au criticat-o.

Anda Adam trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa unei femei. Artista se bucură de fiecare clipă petrecută alături de fiica ei, Evelin, dar a avut grijă să scape repede de kilogramele adunate în timpul sarcinii.

Incarca mai multe stiri