Crina Abrudan este din nou o femeie singură. După cinci ani de relație cu fostul fotbalist Gabi Popescu, vedeta Antenei 1 a pus capăt relației.

Este frumoasă, celebră și cu lipici la bărbați. În urmă cu cinci ani, Crina era cucerită de un bărbat la fel de cunoscut ca și ea. Gabi Popescu părea să fie alesul blondei pentru o nuntă ca în povești. S-au cunoscut întâmplător, s-au îndrăgostit și, deși nu s-au ascuns de ochii presei, nu au oferit prea multe detalii despre relația lor. Au trăit discret fiecare clipă de fericire pentru că atât Crina, cât și Gabi și-au dorit ca idila lor să fie trăită doar în doi și nu cu toată țara.

De altfel, în urmă cu doi ani, știrista Antenei 1 declara în presă: "Dacă există planuri de căsătorie, acestea se discută între patru ochi și nu cu toată lumea". Așa că nimeni nu a știut cu siguranță dacă ei au avut sau nu intenția de a se căsători. Acum deja e prea târziu. De câteva zile lumea vorbește că ei nu mai formează un cuplu. S-au despărțit! Aceasta a fost vestea care a făcut furori și care a lăsat pe foarte multă lume fără grai. Ce spune Crina Abrudan despre această situație? "Îmi pare rău, dar nu vreau să comentez despre viața mea privată. E treaba mea ce fac dincolo de ecran!".

Foto: Facebook

Citește și:

Tatăl Crinei Abrudan în lacrimi, după ce a primit o veste şoc! Ştirista ar fi distrus două familii!

O femeie a devenit faimoasă dupa ce a reușit ”performanța” de a întreține 251 de acte sexuale, cu 70 de bărbaţi, timp de 10 ore.

O tânără de 18 ani din Vatra Dornei a sfârşit tragic, după ce se întorcea de la un majorat. Maşina în care aceasta se afla s-a lovit de un panou publicitar şi s-a răsturnat.

Astăzi, la exact un an de la moartea lui Ionuţ Anghel, mai multe persoane s-au strâns la mormântul micuţului mâncat de câini. Incredibil, de la scurta ceremonie au lipsit chiar mama băieţelului şi bunica acestuia, cea care l-a lăsat nesupravegheat.

Ioana Blaj şi Ducu Ion se pregătesc intens de venirea pe lume a bebeluşului lor. Cei doi actori sunt extrem de emoţionaţi şi mărturisesc că deşi iniţial şi-au dorit fetiţă, acum sunt extrem de încântaţi că vor avea un băieţel.

Elena Gheorghe este o femeie împlinită. Are o carieră de 15 ani, un soţ iubitor, şi un copilaş care i-a luminat viaţa. Mulţi o cunosc pe Elena Gheorghe, dar puţini ştiu că debutul pe scenă l-a făcut datorită mamei sale.

Un moment emoționant petrecut între o femeie care suferă de Alzheimer și fiica sa a fost postat pe internet. Bătrâna de 87 de ani, bolnavă de ”boala uitării” a fost filmată în momentul în care o recunoștea pe fiica sa.

Una dintre cele mai îndrăgite concurente de la "X Factor" ascunde un secret la care nimeni nu se aştepta. "Kitten", pe numele ei real Scarlett Mae Quinn le dansa bărbaţilor în poală pentru 760 de euro, pe oră.

Un șarpe cu două capete a fost descoperit în zona nord-estică a Turciei. Șarpele a fost găsit de către un fermier, având doar două săptămâni, potrivit BBC.

O persoană a decedat şi o alta a suferit răni grave, după ce cauciucul unei maşini a expolodat la o vulcanizare din Piteşti.

Viaţa lui Mircea Solcanu este o telenovelă continuuă. După ce iarna trecută, omul de televiziune a fost pus pe liber din cauza unei postări pe Facebook, acum mama vedetei uimeşte cu dezvăluirile despre viaţa sa.

Noaptea trecută a avut loc primul seism din luna septembrie. Seismul s-a produs în Vrancea şi a avut 2,8 grade magnitudine pe scara Richter.

Incarca mai multe stiri