Crina Abrudan este din nou o femeie singură. După cinci ani de relație cu fostul fotbalist Gabi Popescu, vedeta Antenei 1 a pus capăt relației.

Este frumoasă, celebră și cu lipici la bărbați. În urmă cu cinci ani, Crina era cucerită de un bărbat la fel de cunoscut ca și ea. Gabi Popescu părea să fie alesul blondei pentru o nuntă ca în povești. S-au cunoscut întâmplător, s-au îndrăgostit și, deși nu s-au ascuns de ochii presei, nu au oferit prea multe detalii despre relația lor. Au trăit discret fiecare clipă de fericire pentru că atât Crina, cât și Gabi și-au dorit ca idila lor să fie trăită doar în doi și nu cu toată țara.

De altfel, în urmă cu doi ani, știrista Antenei 1 declara în presă: "Dacă există planuri de căsătorie, acestea se discută între patru ochi și nu cu toată lumea". Așa că nimeni nu a știut cu siguranță dacă ei au avut sau nu intenția de a se căsători. Acum deja e prea târziu. De câteva zile lumea vorbește că ei nu mai formează un cuplu. S-au despărțit! Aceasta a fost vestea care a făcut furori și care a lăsat pe foarte multă lume fără grai. Ce spune Crina Abrudan despre această situație? "Îmi pare rău, dar nu vreau să comentez despre viața mea privată. E treaba mea ce fac dincolo de ecran!".

Foto: Facebook

Citește și:

Tatăl Crinei Abrudan în lacrimi, după ce a primit o veste şoc! Ştirista ar fi distrus două familii!

Olivia Steer loveşte din vou! Prezentatoarea de televiziune nu a renunţat la a-şi exprima ideeile în legătură cu probleme medicale şi continuă să omită opinii nesusţinute ştiinţific. De data aceasta, atacul vedetei noastre vizează decizia Angelinei Joilie de a-şi extirpa ovarele, pe care o numeşte "campanie de mutilare a femeilor perfect sănătoase" şi susţine că cancerul ovarian este provocat de...frică.

Patronul unei fabrici din Ucraina a găsit soluţia perfectă să-şi promoveze berea! A lipit pe sticle fotografii unor lideri din Statele Unite ale Americii, Rusia, Germania şi chiar din ţara sa. Iar asta nu e tot! Politicienii nu apar în ipostaze tocmai obişnuite.

Fashion-editorul a comentat ţinutele purtate de cuplul prezidenţial la dineul dat de Casa Regală.

Eugenia Şerban trece prin cele mai cumplite momente din cauza unei probleme de sănătate care o chinuie de câteva luni. Actriţa a fost victima unui caz de malpraxis.

Anda Adam va renunţa la statutul de "burlăciţă" şi este pregătită să-şi ducă noua relaţie la un alt nivel. Artista a început pregătirile de nuntă, iar proba rochiei de mireasă i-a dat cele mai mari emoţii.

Fashion-editorul a rămas în memoria publicului din România cu faptul că a fost prima vedetă care şi-a luat pasăre de... companie. În timp, găina a fost dată uitării, dar acum a revenit în forţă.

După despărţirea de fostul iubit, Diana Dumitrescu pare să fi renunţat la ideea unei noi idile în viitorul apropiat, concentrându-se pe carieră şi pe chefuit alături de prietenele sale care, susține ea, sunt ”distracții” mai intense decât cele pe care le-a trăit în compania bărbaților.

Relația dintre Otilia Brumă și iubitul ei pare să fie din ce în ce mai serioasă, iar gesturile pe care le face bărbatul care i-a furat inima ”Bilionerei” sunt de-a dreptul concludente, sugerându-ne tuturor că cei doi amorezi se îndreaptă cu pași mici, dar siguri, spre oficializarea relației pe care o au de la sfârșitul anului trecut.

Mara Bănică a devenit, mai nou, ținta obsesiei unui infractor extrem de periculos, jurnalista fiind terorizată, zi de zi, de individul cu pricina. Ajunsă la capătur răbdării, Mara a luat decizia de a se adresa autorităților, cerându-le, disperată, ajutorul.

Între prezentările de modă şi creșterea fetiței, Laurette se ocupă intens și de cariera muzicală. Recent aceasta a lansat o nouă melodie, la care urmează să filmeze şi videoclipul.

Sunt împreună de mai bine de jumătate de an, dar, cu toate acestea, povestea lor de dragoste continuă să surprindă și pare să fie din ce în ce mai intensă. Iar gestul pe care l-a făcut pentru a o impresiona pe iubita lui este unul de un romantism extrem.

Incarca mai multe stiri