Crina Abrudan este din nou o femeie singură. După cinci ani de relație cu fostul fotbalist Gabi Popescu, vedeta Antenei 1 a pus capăt relației.

Este frumoasă, celebră și cu lipici la bărbați. În urmă cu cinci ani, Crina era cucerită de un bărbat la fel de cunoscut ca și ea. Gabi Popescu părea să fie alesul blondei pentru o nuntă ca în povești. S-au cunoscut întâmplător, s-au îndrăgostit și, deși nu s-au ascuns de ochii presei, nu au oferit prea multe detalii despre relația lor. Au trăit discret fiecare clipă de fericire pentru că atât Crina, cât și Gabi și-au dorit ca idila lor să fie trăită doar în doi și nu cu toată țara.

De altfel, în urmă cu doi ani, știrista Antenei 1 declara în presă: "Dacă există planuri de căsătorie, acestea se discută între patru ochi și nu cu toată lumea". Așa că nimeni nu a știut cu siguranță dacă ei au avut sau nu intenția de a se căsători. Acum deja e prea târziu. De câteva zile lumea vorbește că ei nu mai formează un cuplu. S-au despărțit! Aceasta a fost vestea care a făcut furori și care a lăsat pe foarte multă lume fără grai. Ce spune Crina Abrudan despre această situație? "Îmi pare rău, dar nu vreau să comentez despre viața mea privată. E treaba mea ce fac dincolo de ecran!".

Foto: Facebook

Citește și:

Tatăl Crinei Abrudan în lacrimi, după ce a primit o veste şoc! Ştirista ar fi distrus două familii!

Lumea sportului este în doliu! Unul dintre cei mai mari jucători de cricket ai lumii, a murit la numai 25 de ani. Tânărul a decedat la câteva zile după ce a fost lovit cu o minge în cap, în timpul unui meci.

Mădălina Ghenea este disperată să mai pună pe ea ceva kilograme în plus şi a împătăşit această "suferinţă" şi cu prietenii virtuali. Pentru a-şi atinge scopul, fotomodelul mănâncă la ore târzii în noapte, alimente cu un conţinut bogat de calorii.

Bogdan Vlădău este unul dintre cei mai vânaţi burlaci din peisajul monden autohton şi se pare că se lasă greu de cucerit. Fotomodelul se gândeşte la viitor, dar spune că i-ar fi greu să-şi întemeieze o familie pentru că nu are timp să găsească femeia potrivită.

Nu mai e de glumă! Iarna se instalează încet, dar sigur în toată ţara! Meteorologii au emis cod galben de ceaţă şi burniţă ce depune polei în mai multe zone din ţară.

Dani Oţil a luat atitudine faţă de zvonurile apărute după ce Mihaela Rădulescu a confirmat că relaţia lor a luat sfârşit. Prezentatorul emisiunii "Neatza cu Răzvan şi Dani" a mărturisit că finalul a fost unul greoi, dar chiar dacă suferinţa e mare se consolează cu gândul că femeia pe care a iubit-o este fericită.

Simona Traşcă a refuzat să-l lase pe reporterul "Un show păcătos", Horaţiu Tudor, să filmeze la ea acasă, deşi au stabilit acest lucru iniţial. Într-un final Simona a deschis uşa, dar a avut o reacţie neaşteptată.

Dj Wanda şochează din nou! Pe lângă tatuajele pe care le are pe tot corpul, artista a mărturisit că şi-a făcut şi un lifting în zona intimă deoarece avea nevoie.

După ce au apărut multe zvonuri conform cărora Dj Wanda preferă femeile, artista s-a hotărât să dezvăluie adevărul. Dj Wanda are un iubit, pe nume Abel, care o înţelege aşa cum este ea.

Trigonul planetelor Venus si Uranus favorizeaza viata artistica si sentimentala. De asemenea, poate sa provoace schimbari importante in viata sentimentala. Asadar, se anunta o zi a iubirii si a artelor. Profitati de ea, pentru a va innobila sufletul!

De mai bine de două luni, Oana şi Viorel Lis mai formează un cuplu doar în acte. Trăiesc, în continuare, sub acelaşi acoperiş, dar fiecare are cameră separat, ca şi viaţa, de altfel. Aşa că, soţia fostului edil al Capitalei îşi umple timpul cum şi, mai ales, cu cine pofteşte. Paparazzii Spynews.ro au surprins-o, la ceas de seară, pe străzile Bucureştiului, la cumpărături.

O vorbă veche din străbuni, spune că, dacă ţi se rupe tocul la pantof sau gheată, după caz, te vei mărita curând. Oana Zăvoranu a rămas fără botine, în plină iarnă. Aşa că l-a trimis pe Alex cu încălţările la cizmărie, în mare grabă. Să fie, oare, un semn că vedeta va face pasul cel mare în viitorul apropiat?

Incarca mai multe stiri