Crina Abrudan este din nou o femeie singură. După cinci ani de relație cu fostul fotbalist Gabi Popescu, vedeta Antenei 1 a pus capăt relației.

Este frumoasă, celebră și cu lipici la bărbați. În urmă cu cinci ani, Crina era cucerită de un bărbat la fel de cunoscut ca și ea. Gabi Popescu părea să fie alesul blondei pentru o nuntă ca în povești. S-au cunoscut întâmplător, s-au îndrăgostit și, deși nu s-au ascuns de ochii presei, nu au oferit prea multe detalii despre relația lor. Au trăit discret fiecare clipă de fericire pentru că atât Crina, cât și Gabi și-au dorit ca idila lor să fie trăită doar în doi și nu cu toată țara.

De altfel, în urmă cu doi ani, știrista Antenei 1 declara în presă: "Dacă există planuri de căsătorie, acestea se discută între patru ochi și nu cu toată lumea". Așa că nimeni nu a știut cu siguranță dacă ei au avut sau nu intenția de a se căsători. Acum deja e prea târziu. De câteva zile lumea vorbește că ei nu mai formează un cuplu. S-au despărțit! Aceasta a fost vestea care a făcut furori și care a lăsat pe foarte multă lume fără grai. Ce spune Crina Abrudan despre această situație? "Îmi pare rău, dar nu vreau să comentez despre viața mea privată. E treaba mea ce fac dincolo de ecran!".

Foto: Facebook

Citește și:

Tatăl Crinei Abrudan în lacrimi, după ce a primit o veste şoc! Ştirista ar fi distrus două familii!

La opt luni de la moartea omului de afaceri, fetele, văduva, fosta soţie şi presupusa amanta a miliardarului sunt aşteptate în faţa judecătorilor.

Cântăreţul ar putea avea probleme după ce ar fi agresat-o fizic şi verbal pe fosta lui soţie.

La aproape cinci ani de când o şoferiţă de 24 de ani a intrat în plin într-o ambulanţă BGS, judecătorii au ajuns la un verdict final.

Şi-a ucis iubita cu sânge rece pentru că fata de numai 16 ani îi spusese că vrea să pună punct relaţiei. Fotbalistul criminal din Baia Sprie se bucură de aerul libertăţii, după ce magistraţii Tribunalului Maramureş i-au înlocuit arestul preventiv cu cel la domiciliu. Eduard Vaida a fost supus unor expertize psihiatrice, iar rezultatul unul uimitor.

De curând, Raluca Mocovei a fost surprinsă în compania lui Bruno Madeira, un fotbalist portughez de la Concordia Chiajna, bruneta vizitându-l pe acesta, în timp ce se afla în cantonament, la hotel. Acum însă, jucătorul de origine portugheză i-a ”întors” vizita, la ore târzii din noapte.

S-au scurs 40 de zile de la înmormântarea soţului prezentatoarei tv din Arad. Diana Mariş şi familia lui Valentin Costea au organizat o ceremonie care i-a emoţionat până la lacrimi pe cei care l-au cunoscut şi au fost prezenţi.

Venită în mare secret în România, Monica Gabor a mers, zilele trecute, la vernisajul la care Irinuca și-a expus picturile pe care le-a realizat în ultima vreme, iar de acolo, imediat după ce s-a finalizat evenimentul, cu acordul lui Irinel Columbeanu, fosta ”scorpie de la Izvorani” și-a luat fetița pentru a petrece împreună seara.

Marianita şi Laurenţiu, foştii concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu", au fost printre cuplurile care au reuşit să rămână împreună chiar şi după ce au părăsit casa. S-au mutat în aceeaşi casă, chiar lucrau în acelaşi loc. Până într-o zi când au decis să meargă pe drumuri diferite, iar separarea lor a devenit definitivă.

Cuadratura Lunii cu Mercur favorizeaza idealismul si deciziile pripite. Este posibil sa apara neintelegeri si confuzii. Ar fi bine sa va amintiti de zicala "masoara de cinci ori si taie o data".

A fost compozitorul care a avut numeroase colaborări cu Elvis Presley. Sid Tepper a murit, vineri, din cauze naturale, la vârsta de 96 de ani.

Tensiunile din casa "Mireasă pentru fiul meu" sunt tot mai mari. Andrada a avut o ceartă cu Radu, iar relaţia lor atârna de un fir de aţă, aşa că bruneta şi-a făcut de cap.

Incarca mai multe stiri