Crina Abrudan este din nou o femeie singură. După cinci ani de relație cu fostul fotbalist Gabi Popescu, vedeta Antenei 1 a pus capăt relației.

Este frumoasă, celebră și cu lipici la bărbați. În urmă cu cinci ani, Crina era cucerită de un bărbat la fel de cunoscut ca și ea. Gabi Popescu părea să fie alesul blondei pentru o nuntă ca în povești. S-au cunoscut întâmplător, s-au îndrăgostit și, deși nu s-au ascuns de ochii presei, nu au oferit prea multe detalii despre relația lor. Au trăit discret fiecare clipă de fericire pentru că atât Crina, cât și Gabi și-au dorit ca idila lor să fie trăită doar în doi și nu cu toată țara.

De altfel, în urmă cu doi ani, știrista Antenei 1 declara în presă: "Dacă există planuri de căsătorie, acestea se discută între patru ochi și nu cu toată lumea". Așa că nimeni nu a știut cu siguranță dacă ei au avut sau nu intenția de a se căsători. Acum deja e prea târziu. De câteva zile lumea vorbește că ei nu mai formează un cuplu. S-au despărțit! Aceasta a fost vestea care a făcut furori și care a lăsat pe foarte multă lume fără grai. Ce spune Crina Abrudan despre această situație? "Îmi pare rău, dar nu vreau să comentez despre viața mea privată. E treaba mea ce fac dincolo de ecran!".

Foto: Facebook

Citește și:

Tatăl Crinei Abrudan în lacrimi, după ce a primit o veste şoc! Ştirista ar fi distrus două familii!

Florin Ristei s-a destăinuit, la emisiunea "Refresh", de la Antena Stars, şi a vorbit pentru prima dată despre... homosexualitate.

Şoc pe scena politică din Portugalia! Fostul premier portughez a fost arestat vineri, fiind acuzat de fraudă fiscală, spălare de bani şi corupţie.

Un filmuleţ îngrozitor în care cântăreaţa Lana del Rey este violată a devenit viral pe internet. Scenele şocante ar fi fost filmate în 2012, după un scenariu de-al lui Marilyn Manson. Reprezentanţii lui Manson neagă cu vehemenţă acuzaţiile.

Florin Ristei răstoarnă toate miturile despre el. Spune că nu este deloc un "tupeist" când vine vorba de fete şi, mai mult, nu a agăţat niciodată vreo domnişoară.

Florin Ristei spune că nu se intimidează niciodată dacă cineva strigă la el, însă dacă e făcut de ruşine în faţa mai multor persoane reacţionează imediat.

O infirmieră dintr-un spital din Marea Britanie a avut şocul vieţii ei cand a vrut să intre în rezerva în care se afla o femeie gravidă.

Abia întors în oraşul natal, Klaus Iohannis, s-a refugiat pe terenul de tenis. Echipat şi extrem de motivat, preşedintele a dat tot ce e mai bun într-un joc amical, alături de antrenorul personal. SPYNEWS.ro a aflat tot ce s-a întâmplat la cea mai recentă partidă de tenis.

Sezonul rece este momentul în care putem să ne bucurăm din plin de timpul petrecut în casă alături de prieteni şi familie. Astfel, ne-am gândit să vă propunem un desert rapid, delicios şi sănătos cu care să vă răsfăţaţi împreună cu oamenii dragi vouă: budincă de gutui cu fistic.

Creierul nu-şi întrerupe activitatea imediat după moarte. Acesta are capacitatea să mai transmită impulsuri chiar dacă persoana este declarată decedată.

Elena Gheorghe a fugit de frigul din ţară şi s-a refugiat la Madrid, unde vremea i-a permis să se îmbrace foarte sexy.

Cristina Cioran (37 ani) s-a despărţt de televiziune de termen nedeterminat, dar continuă să fie mondenă. Ajunsă şomeră după ce a fost dată afară de la postul TV la care lucra, actriţa a început să acorde mai multă atenţie vieţii personale şi merge însoţittă de iubit aproape peste tot.

Incarca mai multe stiri