Crina Abrudan este din nou o femeie singură. După cinci ani de relație cu fostul fotbalist Gabi Popescu, vedeta Antenei 1 a pus capăt relației.

Este frumoasă, celebră și cu lipici la bărbați. În urmă cu cinci ani, Crina era cucerită de un bărbat la fel de cunoscut ca și ea. Gabi Popescu părea să fie alesul blondei pentru o nuntă ca în povești. S-au cunoscut întâmplător, s-au îndrăgostit și, deși nu s-au ascuns de ochii presei, nu au oferit prea multe detalii despre relația lor. Au trăit discret fiecare clipă de fericire pentru că atât Crina, cât și Gabi și-au dorit ca idila lor să fie trăită doar în doi și nu cu toată țara.

De altfel, în urmă cu doi ani, știrista Antenei 1 declara în presă: "Dacă există planuri de căsătorie, acestea se discută între patru ochi și nu cu toată lumea". Așa că nimeni nu a știut cu siguranță dacă ei au avut sau nu intenția de a se căsători. Acum deja e prea târziu. De câteva zile lumea vorbește că ei nu mai formează un cuplu. S-au despărțit! Aceasta a fost vestea care a făcut furori și care a lăsat pe foarte multă lume fără grai. Ce spune Crina Abrudan despre această situație? "Îmi pare rău, dar nu vreau să comentez despre viața mea privată. E treaba mea ce fac dincolo de ecran!".

Foto: Facebook

Citește și:

Tatăl Crinei Abrudan în lacrimi, după ce a primit o veste şoc! Ştirista ar fi distrus două familii!

Pilotul Daniel Onoriu a suferit în această seară un accident în timpul unei competiţii, iar medicii au decis să îl opereze de urgenţă pentru a i se reconstrui palma stângă.

Invitată în cadrul emisiunii "Agentul Vip", prezentată de Cristian Brancu la Antena Stars, Israela Vodovoz a povestit o altă experienţă traumatizantă pe care a trăit-o alături de cel care a condus-o la altar în urmă cu mulţi ani şi i-a promis că o va face fericită.

Momente grele pentru Andreea Esca. Știrista nu mai suportă

Oana Lis ieşit împreună cu soţul ei, fostul edil al Bucureştiului, la un restaurant ca să cineze. Vedeta a îmbrăcat o ţinută total necorespunzătoare pentru locul în care se aflau. Ba mai mult, nu a purtat sutien, iar apariţia nu a fost deloc reuşită.

Nick Rădoi este unul dintre cei mai cunoscuţi milionari români stabiliţi peste Ocean. Are lipici la bani, dar la capitolul dragoste nu se poate declara un norocos.

Andreea Tonciu radiază de fericire de când a devenit mămică, iar majoritatea timpului îl petrece în compania fiicei sale după care este topită.

Taylor Swift şi Tom Hiddleston au ieşit la un restaurant ca să ia cina. Paparazzii au fost pe urmele lor şi au surprins un moment tandru între cei doi iubiţi.

Adela Popescu a devenit de curând mămică pentru prima dată a unui băieţel perfect sănătos. Vedeta este topită după micuţ şi a povestit pe blogul său cum a decurs prima săptămână cu Alexandru acasă.

După ce s-a despărţit de fotbalistul Cătălin Ţîră, Ilinca Vandici a postat un mesaj pe o reţea de socializare. Iar fanii au început să-şi spună părerile. Frumoasa vedetă era împreună cu sportivul de câteva luni, însă, ceva nu a mers, iar drumurile lor s-au separat

A vrut să aibă un posterior mai mare şi mai bombat aşa că nu a stat prea mult pe gânduri şi a apelat la ajutorul medicilor esteticieni, dar socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg.

Actriţa americană Katie Holmes, care a fost căsătorită cu Tom Cruise, s-ar pregăti să devină mămică pentru a doua oară. Mai mult, vedeta de la Hollywood s-ar fi logodit în secret şi urmează să facă o nuntă discretă. Bărbatul alături de care Katie pare că şi-ar fi găsit liniştea şi fericirea este un actor renumit.

Oana Roman pare urmărită de ghinion. Vedeta a ajuns seara trecută de urgenţă la spital din cauza unor probleme de sănătate pe care fiica ei le acuza.

Incarca mai multe stiri