Crina Abrudan este din nou o femeie singură. După cinci ani de relație cu fostul fotbalist Gabi Popescu, vedeta Antenei 1 a pus capăt relației.

Este frumoasă, celebră și cu lipici la bărbați. În urmă cu cinci ani, Crina era cucerită de un bărbat la fel de cunoscut ca și ea. Gabi Popescu părea să fie alesul blondei pentru o nuntă ca în povești. S-au cunoscut întâmplător, s-au îndrăgostit și, deși nu s-au ascuns de ochii presei, nu au oferit prea multe detalii despre relația lor. Au trăit discret fiecare clipă de fericire pentru că atât Crina, cât și Gabi și-au dorit ca idila lor să fie trăită doar în doi și nu cu toată țara.

De altfel, în urmă cu doi ani, știrista Antenei 1 declara în presă: "Dacă există planuri de căsătorie, acestea se discută între patru ochi și nu cu toată lumea". Așa că nimeni nu a știut cu siguranță dacă ei au avut sau nu intenția de a se căsători. Acum deja e prea târziu. De câteva zile lumea vorbește că ei nu mai formează un cuplu. S-au despărțit! Aceasta a fost vestea care a făcut furori și care a lăsat pe foarte multă lume fără grai. Ce spune Crina Abrudan despre această situație? "Îmi pare rău, dar nu vreau să comentez despre viața mea privată. E treaba mea ce fac dincolo de ecran!".

Foto: Facebook

Citește și:

Tatăl Crinei Abrudan în lacrimi, după ce a primit o veste şoc! Ştirista ar fi distrus două familii!

Milionarul Nick Rădoi continuă să ne surprindă. După ce în urmă cu câteva zile s-a afişat cu o domnişoară focoasă, afaceristul a ieşit în oraş cu o cântăreaţă celebră.

Viaţa lui Florin Salam s-a schimbat total după moartea tatălui său. Celebrul manelist a decis să părăsească România pentru a se muta în Statele Unite ale Americii. Mai mult, fiica manelistului este pe cale să-i dea o veste uluitoare tatălui ei.

Este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară și, de luni bune, este amorezată până peste cap. De curând, focoasa brunetă s-a logodit, însă nu se poate cuminţi sub nicio formă.

Are cinci copii, însă Anca Serea a mărturisit că nu este exclus ca barza să treacă din nou pe la ea.

Invitat alături de colegul lui de trupă la emisiunea "Star Chef", difuzată astăzi, începând cu ora 17.00, la Antena Stars, Kamara Ghedi a dezvăluit că l-a pedepsit pe Andrei Ştefănescu, dintr-un motiv incredibil.

Dosarul Colectiv a intrat în atenţia specialiştilor de peste hotare, care urmează să dea răspunsul la o întrebare extrem de importantă, de care depinde întreaga anchetă.

Bărbatul acuzat că i-a furat banii de operaţie soţiei bolnave de cancer, despre care SPYNEWS a dezvăluit că agăţa "trufandale" în timp ce nevestei i se făcea transplant de măduvă, a luat o decizie bizară.

Bărbatul de 49 de ani acuzat că a hărţuit sexual şi a şantajat o adolescentă cu poze XXX făcute de aceasta când avea 14 ani, a recunoscut totul, în faţa reporterilor SPYNEWS!

Este tânără, frumoasă şi celebră şi mai nou fată de casă. Cu toate acestea, cea mai sexy ispită din show-ul "Temptations Islands - Insula Iubirii" a ajuns să se certe zilnic cu iubitul. Motivul este unul incredibil.

Bianca Drăgușanu este o mămică absolute îndrăgostită de fiica ei, care a venit pe lume în urmă cu trei zile, însă asta nu o face să uite de carieră.