Crina Abrudan este din nou o femeie singură. După cinci ani de relație cu fostul fotbalist Gabi Popescu, vedeta Antenei 1 a pus capăt relației.

Este frumoasă, celebră și cu lipici la bărbați. În urmă cu cinci ani, Crina era cucerită de un bărbat la fel de cunoscut ca și ea. Gabi Popescu părea să fie alesul blondei pentru o nuntă ca în povești. S-au cunoscut întâmplător, s-au îndrăgostit și, deși nu s-au ascuns de ochii presei, nu au oferit prea multe detalii despre relația lor. Au trăit discret fiecare clipă de fericire pentru că atât Crina, cât și Gabi și-au dorit ca idila lor să fie trăită doar în doi și nu cu toată țara.

De altfel, în urmă cu doi ani, știrista Antenei 1 declara în presă: "Dacă există planuri de căsătorie, acestea se discută între patru ochi și nu cu toată lumea". Așa că nimeni nu a știut cu siguranță dacă ei au avut sau nu intenția de a se căsători. Acum deja e prea târziu. De câteva zile lumea vorbește că ei nu mai formează un cuplu. S-au despărțit! Aceasta a fost vestea care a făcut furori și care a lăsat pe foarte multă lume fără grai. Ce spune Crina Abrudan despre această situație? "Îmi pare rău, dar nu vreau să comentez despre viața mea privată. E treaba mea ce fac dincolo de ecran!".

Foto: Facebook

Citește și:

Tatăl Crinei Abrudan în lacrimi, după ce a primit o veste şoc! Ştirista ar fi distrus două familii!

Ivancea Marius Marian, cunoscut sub numele de "What's Up" a făcut o gafă de proporţii la un eveniment monden, unde au semnat condica nume mari din lumea muzicii. Cu toate că era conştient că va face fotografii la panou şi că trebuie să arate impecabil, artistul a venit cu adidaşii plini de noroi şi destul de uzaţi.

Cunoscută pentru formele ei perfecte, fotomodelul Laurette pare să fie departe de momentele ei cele mai bune. Motivul? Modelul de ciocolată suferă amarnic după ce, pentru o scurtă perioadă de timp, a crezut că va putea rămâne, pentru totodeauna, alături de tatăl fetiţei sale.

A devenit celebră în showbiz-ul mioritic pentru melodiile populare cântate cu atât de mult patos. Cu toate acestea, vedeta a decis că este cazul să cocheteze un pic şi cu moda, motiv pentru care a apărut într-o prezentare de modă la un festival de profil.

Pe când încă nu împlinise 18 ani debuta deja pe podiumurile de modă din România, iar succesul ei nu a întârziat să apară. A devenit prezentatoare, a pozat în ipostaze savurate îndelung de bărbaţi şi a avut mai multe emisiuni TV în calitate de prezentator.

A fost la un pas să scape basma curată! Profesorul pedofil din Neamţ a ajuns pe mâna procurorilor cu toate că şefii lui îl anunţaseră încă de acum aproape o lună că este în vizorul DIICOT. Lucian Darie a încercat să scape de probe, însă nu a ştiut cum să facă să şteargă toate urmele.

Procurorii instanţei supreme au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva fostului comandant al Coloniei de muncă Periprava.

Cu nervii la pământ, fostul finanţator al Rapidului pare că se aşteaptă la o nouă pedepsă cu închisoarea.

În două dosare separate, aflate pe masa judecătorilor din Craiova, omul de afaceri cere schimbarea regimului de detenţie.

Dacă pe terenul de fotbal s-a făcut cunoscut pentru duritatea cu care îşi întâmpina adversarii, în viaţa de zi cu zi, Giani Kiriţă este un tată exemplar pentru cei doi copii ai săi, Roxana (15 ani) şi Marco (11 ani).

Nelly Năstase a strălucit la petrecerea oreganizată cu ocazia zilei sale de naştere. Deşi şi-a încheiat de o bună perioadă de vreme cariera de model, roşcata a afişat o siluetă de zile mari.

Când zici Sensual te gândeşti la muuuult blond, buze umflate şi sâni zdravăn siliconaţi. Şi ar mai fi ceva: deosebita ei relaţie cu volanul şi poliţia rutieră. Când vine vorba despre maşini, nu este niciun secret că Sesuala este cea mai nepricepută dintre şoferiţe, lucru cu care chiar ea se... laudă. Dar parcă ce s-a întâmplat zilele trecute este prea mult chiar şi pentru ea...

Incarca mai multe stiri