Crina Abrudan este din nou o femeie singură. După cinci ani de relație cu fostul fotbalist Gabi Popescu, vedeta Antenei 1 a pus capăt relației.

Este frumoasă, celebră și cu lipici la bărbați. În urmă cu cinci ani, Crina era cucerită de un bărbat la fel de cunoscut ca și ea. Gabi Popescu părea să fie alesul blondei pentru o nuntă ca în povești. S-au cunoscut întâmplător, s-au îndrăgostit și, deși nu s-au ascuns de ochii presei, nu au oferit prea multe detalii despre relația lor. Au trăit discret fiecare clipă de fericire pentru că atât Crina, cât și Gabi și-au dorit ca idila lor să fie trăită doar în doi și nu cu toată țara.

De altfel, în urmă cu doi ani, știrista Antenei 1 declara în presă: "Dacă există planuri de căsătorie, acestea se discută între patru ochi și nu cu toată lumea". Așa că nimeni nu a știut cu siguranță dacă ei au avut sau nu intenția de a se căsători. Acum deja e prea târziu. De câteva zile lumea vorbește că ei nu mai formează un cuplu. S-au despărțit! Aceasta a fost vestea care a făcut furori și care a lăsat pe foarte multă lume fără grai. Ce spune Crina Abrudan despre această situație? "Îmi pare rău, dar nu vreau să comentez despre viața mea privată. E treaba mea ce fac dincolo de ecran!".

Foto: Facebook

Citește și:

Tatăl Crinei Abrudan în lacrimi, după ce a primit o veste şoc! Ştirista ar fi distrus două familii!

Angelica Constantin, femeia care se luptă de mai bine de un an de zile pentru custodia Măriucăi, s-a certat teribil cu Luis Lazarus până acesta a decis să părăsească platoul emisiunii "Un show păcătos".

Un bărbat s-a căsătorit cu o fetiţă de şase ani, însă cazul a ajuns în atenţia autorităţilor prin reţelele de socializare, iar acesta a fost arestat de urgenţă.

Laura Cosoi a decis sa isi paraseasca iubitul chiar inainte de nunta. Motivul vedetei este unul greu de digerat de cunoscutii ei.

Angelica Constantin, femeia ce se luptă de mai bine de un an de zile pentru custodia Măriucăi, şi-a făcut o schimbare de look. Femeia şi-a vopsit părul mai deschis.

Una dintre noutățile ce vor fi prezentate la cea de-a 15-a Conferință de Cardiologie cu Participare Internațională de la Târgu Mureș va fi rețeaua de asistare a pacientului cu infarct miocardic acut, inițiată de Secția de Cardiologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Târgu Mureș, care a stat la baza unui program național și care va contribui la scăderea mortalității generale cu 8%.

Prinţul saudit Alwaleed bin Talal, unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, a anunţat miercuri că îşi va dona întreaga avere, estimată la 32 miliarde de dolari, în scopuri caritabile, informează bbc.com.

Silviu Prigoană a plecat în vacanţă cu copiii! După lungi scandaluri prin tribunale cu fosta soţie pentru custodia celor doi băieţi, omul de afaceri a trecut la fapte.

Şi-a înjunghait mortal tatăl cu doar câteva zile înainte de a absolvi clasa a VIII-a. Eleva din Alexandria care şi-a măcelărit tatăl, acum două săptămâni, are toate şansele să nu ajungă în spatele gratiilor întrucât minora le-a spus oamenilor legii că tragedia s-a petrecut în încercarea de a-şi salva fratele şi mama din "ghearele" părintelui alcoolist.

Scandalul dintre Alexandra Stan şi Marcel Prodan, impresarul care a bătut-o pe artistă în urmă cu doi ani, pe fondul unor discuţii plecate de la bani, a luat o turnură neaşteptată!

Condamnat în trei dosare penale, fostul finanţator al Stelei trebuie să-şi dovedească din nou nevinovăţia în faţa judecătorilor, după ce găinile i-au venit de hac!

Lidia Buble este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi, care a cucerit publicul atât prin talentul său, cât şi prin frumuseţea ei, iar un lucru este cert: artista nu ratează nicio ocazie să îşi suprindă fanii!

De când a dat naştere celui de al doilea copil, Elena Băsescu se pare că se confruntă cu tot mai multe probleme. După lunga luptă cu kilogramele, fiica fostului preşedinte nu pare deloc mulţumită de ceea ce i se întâmplă şi nimic nu îi mai readuce zâmbetul pe buze.

Incarca mai multe stiri