Crina Abrudan este din nou o femeie singură. După cinci ani de relație cu fostul fotbalist Gabi Popescu, vedeta Antenei 1 a pus capăt relației.

Este frumoasă, celebră și cu lipici la bărbați. În urmă cu cinci ani, Crina era cucerită de un bărbat la fel de cunoscut ca și ea. Gabi Popescu părea să fie alesul blondei pentru o nuntă ca în povești. S-au cunoscut întâmplător, s-au îndrăgostit și, deși nu s-au ascuns de ochii presei, nu au oferit prea multe detalii despre relația lor. Au trăit discret fiecare clipă de fericire pentru că atât Crina, cât și Gabi și-au dorit ca idila lor să fie trăită doar în doi și nu cu toată țara.

De altfel, în urmă cu doi ani, știrista Antenei 1 declara în presă: "Dacă există planuri de căsătorie, acestea se discută între patru ochi și nu cu toată lumea". Așa că nimeni nu a știut cu siguranță dacă ei au avut sau nu intenția de a se căsători. Acum deja e prea târziu. De câteva zile lumea vorbește că ei nu mai formează un cuplu. S-au despărțit! Aceasta a fost vestea care a făcut furori și care a lăsat pe foarte multă lume fără grai. Ce spune Crina Abrudan despre această situație? "Îmi pare rău, dar nu vreau să comentez despre viața mea privată. E treaba mea ce fac dincolo de ecran!".

Foto: Facebook

Citește și:

Tatăl Crinei Abrudan în lacrimi, după ce a primit o veste şoc! Ştirista ar fi distrus două familii!

Adriana Bahmuţeanu a primit rezultatul procesului în care se judeca cu Monica Pop. Vedeta a postat un mesaj pe Facebook în care a spus ce a aflat şi ce părere are.

Rocsana Marcu a obţinut dreptatea în faţa legii! Prezentatoarea "Star Matinal" l-a dat în judecată pe bărbatul cu care a făcut prima fetiţă şi a câştigat dreptul de a-i trece numele în certificatul de naştere al copilului.

Fiica lui Aurelian Preda, Anamaria Rosa, a postat un mesaj sfâşietor pe pagina ei de Facebook. Tânăra este distrusă de durere.

Steaua nu a câştigat niciun meci din ultimele trei disputate în toate competiţiile, iar vicecampioana este în criză. Deşi susţine că echipa sa este cea mai bună din campionat, Gigi Becali nu ezită să-i critice pe jucători. Din acest motiv, scandalul a făcut "casă" cu roş-albaştrii.

Sunt două dintre cele mai îndrăgite artiste din showbiz-ul mioritic, mulți considerându-le adevărate dive. Cu toate acestea, fără teamă că le-ar putea fi afectat statutul, de curând, artistele s-au văzut nevoite, ca să poată urca pe scenă, să treacă la ”munca de jos”.

Controlorii RATB devin încă o dată actori, nu de teatru, ci de scandal. Mai mulţi angajaţi ai regiei au fost protagoniştii unui nou episod care putea să se încheie de-a dreptul dramatic. Iar asta pentru că au ”îndrăznit” să își dorească să verifice un călător care, evident, nu avea bilet.

A devenit cunoscut pentru scandalurile pe care, de-a lungul vremii, le-a generat în showbiz, cântărețul cu pricina fiind unul dintre cei mai contriversați maneliști. Și, de curând, a luat decizia să recunoască că, în dormitor, are o serie de pasiuni ciudate.

Florina Mihăilă, celebră în România sub numele de Sexy-brăileanca, pare să pregătească marea surpriză a anului, în showbiz. Mai exact, vedeta producțiilor pentru adulți care a făcut carieră și în diverse bordeluri din străinătate este însărcinată în cinci luni.

Florin Salam pare să aibă din ce în ce mai multe probleme de când a renunțat să mai cânte pe scenele românești. Iar ultima lovitură primită, el fiind anunțat, pe nepusă masă, că a fost părăsit de cel ami apropiat colaborator. Iar despărțirea celor doi vine, pare-se, în urma unor diferende dure dintre ei.

Unul dintre cei mai cuminţi fotbalişti români a participat la un shooting inedit, alături de soţia însărcinată.