Crina Abrudan este din nou o femeie singură. După cinci ani de relație cu fostul fotbalist Gabi Popescu, vedeta Antenei 1 a pus capăt relației.

Este frumoasă, celebră și cu lipici la bărbați. În urmă cu cinci ani, Crina era cucerită de un bărbat la fel de cunoscut ca și ea. Gabi Popescu părea să fie alesul blondei pentru o nuntă ca în povești. S-au cunoscut întâmplător, s-au îndrăgostit și, deși nu s-au ascuns de ochii presei, nu au oferit prea multe detalii despre relația lor. Au trăit discret fiecare clipă de fericire pentru că atât Crina, cât și Gabi și-au dorit ca idila lor să fie trăită doar în doi și nu cu toată țara.

De altfel, în urmă cu doi ani, știrista Antenei 1 declara în presă: "Dacă există planuri de căsătorie, acestea se discută între patru ochi și nu cu toată lumea". Așa că nimeni nu a știut cu siguranță dacă ei au avut sau nu intenția de a se căsători. Acum deja e prea târziu. De câteva zile lumea vorbește că ei nu mai formează un cuplu. S-au despărțit! Aceasta a fost vestea care a făcut furori și care a lăsat pe foarte multă lume fără grai. Ce spune Crina Abrudan despre această situație? "Îmi pare rău, dar nu vreau să comentez despre viața mea privată. E treaba mea ce fac dincolo de ecran!".

Foto: Facebook

Citește și:

Tatăl Crinei Abrudan în lacrimi, după ce a primit o veste şoc! Ştirista ar fi distrus două familii!

După 40 de ani de muncă pe scena Teatrului Naţional Bucureşti, actriţa Aimée Iacobescu trăieşte o dramă care nu se mai termină. Aceasta are mari probleme de sănătate, iar banii din pensie abia îi acoperă medicamentele.

Ashton Harland, un băieţel de doar 5 ani din Marea Britanie, a reuşit să dea o lecţie de viaţă aduţilor din lumea întreagă printr-un gest de o bunătate ieşită din comun.

'Mami, sunt intr-un sac, suna la Politie'. Apelul disperat al unui copil de 13 ani, disparut de acasa

Se pare că şi Jorge se numără printre bărbaţii ce au partea sensibilă! Chiar el a recunoscut fără pic de jenă.

Poliţiştii bucureşteni au întocmit o listă de persoane despre care bănuiesc că au plasat, ieri, valiza suspectă care i-a pus pe jar pe reprezentanţii Serviciului Român de Informaţii.

Plecată de mai mult timp la Miercurea Ciuc, împreună cu soțul ei și cu cei patru copii, Nicoleta Luciu se bucură de primii fulgi de nea şi de viaţa departe de Capitală. Deşi se specula că vedetei nu-i prieşte traiul din provincie, Nicoleta lămureşte situaţia.

Ramona Gabor are un nou prieten şi a ţinut să împărtăşească această bucurie şi cu prietenii virtuali, cărora le-a şi arătat cum îşi petrec timpul împreună.

Ciprian Calciu şi iubita lui Lăcrămioara au murit în timpul atentatelor din Paris sub ploaia de gloanţe în barul atacat de Kamikaze.

Un tânăr din Bucureşti a reuşit să îi pună pe jar pe internauţi, în urma unui mesaj de adio sfâşietor, postat pe un site de socializare.

Se pare că bat clopotele de nuntă pentru Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner! Deşi e un sunet îndepărtat, nunta celor doi pare să se apropie!

Premierul britanic a pledat în Parlamentul britanic pentru avizarea campaniei militare a Marii Britanii în Siria.

Artista a fost lovită de melancolie! Artista a postat pe o reţea de socializare o fotografie, reamintindu-le prietenilor de vremea când era doar o adolescentă.

Incarca mai multe stiri