Crina Abrudan este din nou o femeie singură. După cinci ani de relație cu fostul fotbalist Gabi Popescu, vedeta Antenei 1 a pus capăt relației.

Este frumoasă, celebră și cu lipici la bărbați. În urmă cu cinci ani, Crina era cucerită de un bărbat la fel de cunoscut ca și ea. Gabi Popescu părea să fie alesul blondei pentru o nuntă ca în povești. S-au cunoscut întâmplător, s-au îndrăgostit și, deși nu s-au ascuns de ochii presei, nu au oferit prea multe detalii despre relația lor. Au trăit discret fiecare clipă de fericire pentru că atât Crina, cât și Gabi și-au dorit ca idila lor să fie trăită doar în doi și nu cu toată țara.

De altfel, în urmă cu doi ani, știrista Antenei 1 declara în presă: "Dacă există planuri de căsătorie, acestea se discută între patru ochi și nu cu toată lumea". Așa că nimeni nu a știut cu siguranță dacă ei au avut sau nu intenția de a se căsători. Acum deja e prea târziu. De câteva zile lumea vorbește că ei nu mai formează un cuplu. S-au despărțit! Aceasta a fost vestea care a făcut furori și care a lăsat pe foarte multă lume fără grai. Ce spune Crina Abrudan despre această situație? "Îmi pare rău, dar nu vreau să comentez despre viața mea privată. E treaba mea ce fac dincolo de ecran!".

Foto: Facebook

Citește și:

Tatăl Crinei Abrudan în lacrimi, după ce a primit o veste şoc! Ştirista ar fi distrus două familii!

Răzvan Dumitrescu, fostul iubit al Oanei Zăvoranu, a dezvăluit, marţi, la "Răi da' buni", de la Antena Stars, motivul pentru care bruneta nu mai vorbeşte cu mama ei, Mărioara Zăvoranu.

Astăzi a fost o zi specială pentru contoversata cântăreaţă Conchita Wurst. Vedeta şi-a lansat prima carte, care este o biografie. Şi tot astăzi, a apărut cel mai nou album al său.

Răzvan, fostul iubit al Oanei Zăvoranu, a fost invitat, marţi, la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars. El a spus tot adevărul despre starea de sănătate a brunetei.

E blondă, celebră, cântă şi este în al nouălea cer de fericire, după ce a devenit mămică pentru prima dată. Cântăreaţa a vrut să împărtăşească această experienţă cu prietenii virtuali, cărora le-a arătat primele imagini cu bebeluşul.

Mihaela Rădulescu a făcut-o din nou după ani buni şi a ţinut să împărtăşească această experienţă cu prietenii virtuali.

Fondatorul Twitter, Jack Dorsey, şi angajaţii companiei au fost ameninţaţi cu moartea de către gruparea teroristă Statul Islamic.

Specialiştii trag un semnal de alarmă! Ei spun că paracetamolul, luat în doze zilnice, duce la un risc sporit de infarct, accident vascular cerebral şi chiar moarte subită.

Elena Merişoreanu a şocat o lume întreagă, după ce a reuşit să bea mai multe cocktailuri din măruntaie de animale. Interpreta de muzică populară a mărturisit că experienţa din junglă a fost una pozitivă, iar băuturile i-au oferit un tonus excepţional şi a revenit acasă mai sănătoasă decât a plecat.

Dragostea pentru pictură o are de când învăţa primele cuvinte şi făcea primii paşi. Iar pasiunea pentru muzică a venit mult mai târziu. Tablourile sale transmit multă emoţie, iubire, compasiune şi sunt pline de culoare, iar uneori seamănă mult cu muzica pe care o cântă.

Simona Gherghe a luat atitudine în emisiunea pe care o moderează. În timp ce se discuta un caz social la "Acces Direct", prezentatoarea TV şi-a spus punctul de vedere cu privire la fetele care rămân însărcinte de tinere.

Alexandra Stan este una dintre cele mai frumoase şi mai îndrăgite artiste din industria muzicală autohtonă. Artista găseşte mereu puterea de a se reinventa, iar de data aceasta a ales o schimbare de look la îndemâna tuturor.

Incarca mai multe stiri