Crina Abrudan este din nou o femeie singură. După cinci ani de relație cu fostul fotbalist Gabi Popescu, vedeta Antenei 1 a pus capăt relației.

Este frumoasă, celebră și cu lipici la bărbați. În urmă cu cinci ani, Crina era cucerită de un bărbat la fel de cunoscut ca și ea. Gabi Popescu părea să fie alesul blondei pentru o nuntă ca în povești. S-au cunoscut întâmplător, s-au îndrăgostit și, deși nu s-au ascuns de ochii presei, nu au oferit prea multe detalii despre relația lor. Au trăit discret fiecare clipă de fericire pentru că atât Crina, cât și Gabi și-au dorit ca idila lor să fie trăită doar în doi și nu cu toată țara.

De altfel, în urmă cu doi ani, știrista Antenei 1 declara în presă: "Dacă există planuri de căsătorie, acestea se discută între patru ochi și nu cu toată lumea". Așa că nimeni nu a știut cu siguranță dacă ei au avut sau nu intenția de a se căsători. Acum deja e prea târziu. De câteva zile lumea vorbește că ei nu mai formează un cuplu. S-au despărțit! Aceasta a fost vestea care a făcut furori și care a lăsat pe foarte multă lume fără grai. Ce spune Crina Abrudan despre această situație? "Îmi pare rău, dar nu vreau să comentez despre viața mea privată. E treaba mea ce fac dincolo de ecran!".

Foto: Facebook

Citește și:

Tatăl Crinei Abrudan în lacrimi, după ce a primit o veste şoc! Ştirista ar fi distrus două familii!

Pe data de 31 iulie, Paula Lincan şi Marian Mexicanu' sunt aşteptaţi la notar, acolo unde vor semna actele de divorţ. Cântăreaţa nu-l mai poate ierta pe Mexicanu'!

Daniela Crudu a trecut de euforia care o cuprinsese când stătea călare pe calul ce trăgea căruţa cu colegii ei de la "Poftiţi pe la noi" la o stare mult mai calmă, în care a dat detalii din copilăria ei.

Andreea Bălan trăieşte cea mai fericită perioadă din viaţa ei şi nu se fereşte să ascundă acest lucru. După suferinţa provocată de aflarea amantlâcului fostului iubit, cântăreaţa şi-a găsit liniştea în braţele unui puşcaş marin american. Îndrăgostită până peste cap, Andreea mărturiseşte că dacă relaţia cu acesta va rezista îşi doreşte o familie şi două fetiţe gemene.

Nereida Gallardo, fosta iubită a fotbalistului Cristiano Ronaldo, este una dintre cele mai dorite femei din Portugalia. Bruneta a făcut ravagii pe nisipul fierbinte.

Daniela Crudu face show la "Poftiţi pe la noi". A cântat, a ţipat şi s-a dezbrăcat în faţa tuturor, după care a călărit în voie.

Nicoleta Luciu şi Daniela Crudu au reuşit să-l scoată din minţi pe Cătălin Botezatu, la "Poftiţi pe la noi".

Bianca Drăguşanu a dat locaţiile de lux din ţările străine pe staţiunea Vama Veche. Roşcata a rămas stupefiată de ce mizerie a găsit acolo.

Modelul de "ciocolată" Laurette trece prin momente grele! Vedeta s-a despărţit de Mihai, bărbatul cu care are o fetiţă, şi recunoaşte că a fost la un pas să-şi pună capăt zilelor.

Cel puţin 64 de oameni au fost răniţi marţi, după ce un camion ce transporta gaz petrolier lichefiat, s-a răsturnat. Autovehiculul a explodat pe o şosea din sud-estul Turciei.

Andreea Bălan a spus că urmează să-i plătească lui Keo contravaloarea terenului pe care îşi construiseră duplexul în care urmau să locuiască în viitor, ca o familie. Cântăreaţa a spus că imobilul îi va rămâne ei deoarece nu concepe ca o altă femeie să-i intre în casă.

Sfârşitul relaţiei dintre Andreea Bălan şi Keo a căzut ca un trăsnet, mai ales că toţi se aşteptau ca cei doi să anunţe o nuntă şi nu o despărţire. Artista a spus că după ce a aflat de amanta fostului ei iubit acesta a venit la ea şi a încercat să o împace. Mai mult decât atât, cântăreţul ar fi cerut-o chiar de soţie.

Incarca mai multe stiri