Crina Abrudan este din nou o femeie singură. După cinci ani de relație cu fostul fotbalist Gabi Popescu, vedeta Antenei 1 a pus capăt relației.

Este frumoasă, celebră și cu lipici la bărbați. În urmă cu cinci ani, Crina era cucerită de un bărbat la fel de cunoscut ca și ea. Gabi Popescu părea să fie alesul blondei pentru o nuntă ca în povești. S-au cunoscut întâmplător, s-au îndrăgostit și, deși nu s-au ascuns de ochii presei, nu au oferit prea multe detalii despre relația lor. Au trăit discret fiecare clipă de fericire pentru că atât Crina, cât și Gabi și-au dorit ca idila lor să fie trăită doar în doi și nu cu toată țara.

De altfel, în urmă cu doi ani, știrista Antenei 1 declara în presă: "Dacă există planuri de căsătorie, acestea se discută între patru ochi și nu cu toată lumea". Așa că nimeni nu a știut cu siguranță dacă ei au avut sau nu intenția de a se căsători. Acum deja e prea târziu. De câteva zile lumea vorbește că ei nu mai formează un cuplu. S-au despărțit! Aceasta a fost vestea care a făcut furori și care a lăsat pe foarte multă lume fără grai. Ce spune Crina Abrudan despre această situație? "Îmi pare rău, dar nu vreau să comentez despre viața mea privată. E treaba mea ce fac dincolo de ecran!".

Foto: Facebook

Citește și:

Tatăl Crinei Abrudan în lacrimi, după ce a primit o veste şoc! Ştirista ar fi distrus două familii!

Vasile, fratele lui Mihai Trăistariu, trăieşte de ani buni izolat, într-o lume pe care o înţelege doar el. Extrem de talentat, pictorul familiei trăieşte în curăţenie trupească de 39 de ani şi aşa vrea să rămână până la căsătorie. Din acest motiv evită pe cât posibil contactul cu propriul corp!

Proaspătul cuplu din showbizz-ul autohton, Prinţul Cristea şi a lui roşcată, Carla, nu se mai ascunde de ochii lumii, dar nici nu se afişează ostentativ. Ziua, fiecare este cu treaba lui, iar seara îşi dau întâlnire în cuibuşorul de nebunii.

Despărțirea lui Keo de Andreea Bălan a lăsat nerezolvate mai multe probleme, una dintre acestea fiind chiar cea a casei pe care cei doi au construit-o împreună, în Băneasa. Și, chiar dacă imobilul cu pricina este construit ca un duplex, Keo a plecat deja de acolo, lăsându-și partea lui de casă goală.

Unul din cei mai mediatizaţi primari trebuie să răspundă unor acuzaţii extrem de grave de violenţă domestică.

Frumoasa Diana Dumitrescu a apărut, de la divorțul de Ducu Ion, în compania mai multor bărbați, dar, acum, pentru prima oară, recunoaște că e îndrăgostită și nu se sfiește să spună, în gura mare că se simte foarte bine alături de DJ Victor Stancov.

Veselia de la nunta lui Pepe şi a Ralucăi Pastramă a fost umbrită de faptul că socrul mare a intrat în vizorul oamenilor legii.

Narcisa, femeia care îi va dărui manelistului Nicolae Guță cel de-al 11 copil, ea urmând să nască la câteva luni după Beyonce, actuala iubită a cântărețului, a realizat, ieri, o ședință foto incendiară. Iar alături de ea a fost chiar fiul ei și alk manelistului, Alberto, un băiat de 11 ani.

Nick Rădoi este îndrăgostit lulea de Mădălina Apostol, nimeni alta decât confidenta Monicăi Gabor. După ce a răsfăţat-o pe brunetă în vacanţa în Mexic, iată că milionarul român stabilit în America a revenit pe plaiuri mioritice de dragul femeii iubite.

Oana Zăvoranu nu mai conteneşte să-l atace pe Pepe de când acesta s-a căsătorit cu Raluca.

Prezentatoarea emisiunii "Wonderlife" de la Antena Stars și pilotul de motocross Cătălin Cazacu formează cel mai nou cuplu din showbiz. Povestea de dragoste a debutat în urmă cu câteva săptămâni, însă doar prietenii apropiați știau secretul lor.

Aspectele de azi ale planetelor aduc un plus de optimism si sporesc sansele de reusita mai ales in afaceri. De asemenea, sunt favorizate studiile si calatoriile.

Incarca mai multe stiri