Crina Abrudan este din nou o femeie singură. După cinci ani de relație cu fostul fotbalist Gabi Popescu, vedeta Antenei 1 a pus capăt relației.

Este frumoasă, celebră și cu lipici la bărbați. În urmă cu cinci ani, Crina era cucerită de un bărbat la fel de cunoscut ca și ea. Gabi Popescu părea să fie alesul blondei pentru o nuntă ca în povești. S-au cunoscut întâmplător, s-au îndrăgostit și, deși nu s-au ascuns de ochii presei, nu au oferit prea multe detalii despre relația lor. Au trăit discret fiecare clipă de fericire pentru că atât Crina, cât și Gabi și-au dorit ca idila lor să fie trăită doar în doi și nu cu toată țara.

De altfel, în urmă cu doi ani, știrista Antenei 1 declara în presă: "Dacă există planuri de căsătorie, acestea se discută între patru ochi și nu cu toată lumea". Așa că nimeni nu a știut cu siguranță dacă ei au avut sau nu intenția de a se căsători. Acum deja e prea târziu. De câteva zile lumea vorbește că ei nu mai formează un cuplu. S-au despărțit! Aceasta a fost vestea care a făcut furori și care a lăsat pe foarte multă lume fără grai. Ce spune Crina Abrudan despre această situație? "Îmi pare rău, dar nu vreau să comentez despre viața mea privată. E treaba mea ce fac dincolo de ecran!".

Foto: Facebook

Citește și:

Tatăl Crinei Abrudan în lacrimi, după ce a primit o veste şoc! Ştirista ar fi distrus două familii!

Gabi Aur, fostul concurent de la "Burlăciţa", pare să-şi fi găsit iubită, căci în toate fotografiile de la ultimele ieşiri apare alături de o blondă sexy.

Serena Williams a rămas marcată de înfrângerea suferită în faţa Simonei Halep şi este hotărâtă să nu se lase uşor în faţa româncei noastre.

Renata Gheorghe şi Leo de la Strehaia au o relaţie de dragoste controversată. S-au certat, s-au înjurat, s-au blamat reciproc, însă acum şi-au găsit liniştea tot unul în braţele celuilalt.

Căţeii şi pisicile sunt animalele care deţin primele locuri în topul preferinţelor oamenilor atunci când vine vorba de animale de companie. Un bărbat are însă o pasiune mai ciudată şi a ales să-şi petreacă timpul liber în compania unui măgar.

Simona Trașcă este una dintre vedetele feminine care, deși și-au dobândit celebritatea printr-o serie de pictoriale care, cu siguranță, au înnebunit bărbații, nu se prea bucură de apropierea pe care și-o dorește din partea sexului opus. Mai exact, ea, cu gura ei, se caracterizează drept ”ghinionistă în amor”.

Mădălin Voicu a recunoscut că este tatăl a şapte copii, dintre care cinci care îi poartă numele de familie. Cu toate că, pe vremuri, a avut reputaţie de crai, Carmen este femeia care a reuşit să-l liniştească şi să-l împlinească.

Rocsana Marcu este una dintre cele mai energice şi mai nonconformiste realizatoare de televiziune. Vedeta le-a mărturisit însă că actoria este o altă pasiune a ei, ocazie cu care şi-a surprins prietenii cu o fotografie în care apare costumată şi cu o burtă imensă.

Mădălin Voicu a dezvăluit lucruri bine ascunse sub perdeaua intimităţii. Artistul a oferit detalii despre prima experienţă sexuală.

Fericire mare pentru Gabriela Cristea! Vedeta a început să primească o mulţime de cadouri şi flori încă dinainte de ziua ei, fapt ce i-a umplut inima de bucurie.

Carmen Brumă a fost invitată la "Refresh! by Oana Turcu" unde a dezvăluit detalii din viaţa sa intimă cu Mircea Badea.

Florin Dumitrescu este unul din cei mai pricepuţi chefi din România şi puţine sunt persoanele, fără o pregătire în domeniu, care îl pot impresiona pe juratul emisiunii "Hell's Kitchen".

Incarca mai multe stiri