Crina Abrudan este din nou o femeie singură. După cinci ani de relație cu fostul fotbalist Gabi Popescu, vedeta Antenei 1 a pus capăt relației.

Este frumoasă, celebră și cu lipici la bărbați. În urmă cu cinci ani, Crina era cucerită de un bărbat la fel de cunoscut ca și ea. Gabi Popescu părea să fie alesul blondei pentru o nuntă ca în povești. S-au cunoscut întâmplător, s-au îndrăgostit și, deși nu s-au ascuns de ochii presei, nu au oferit prea multe detalii despre relația lor. Au trăit discret fiecare clipă de fericire pentru că atât Crina, cât și Gabi și-au dorit ca idila lor să fie trăită doar în doi și nu cu toată țara.

De altfel, în urmă cu doi ani, știrista Antenei 1 declara în presă: "Dacă există planuri de căsătorie, acestea se discută între patru ochi și nu cu toată lumea". Așa că nimeni nu a știut cu siguranță dacă ei au avut sau nu intenția de a se căsători. Acum deja e prea târziu. De câteva zile lumea vorbește că ei nu mai formează un cuplu. S-au despărțit! Aceasta a fost vestea care a făcut furori și care a lăsat pe foarte multă lume fără grai. Ce spune Crina Abrudan despre această situație? "Îmi pare rău, dar nu vreau să comentez despre viața mea privată. E treaba mea ce fac dincolo de ecran!".

Foto: Facebook

Citește și:

Tatăl Crinei Abrudan în lacrimi, după ce a primit o veste şoc! Ştirista ar fi distrus două familii!

Ziua de 30 august aduce activităţi intense pentru toate zodiile. Urmează perioadă favorabilă, însă nu trebuie să vă lipsească atenţia la detalii.

Caz revoltător într-un sat din judeţul Teleorman. Un bărbat în vârstă de 49 de ani a ţinut secret faptul că bunica lui, trecută de 90 de ani, a murit. Motivul este halucinant! S-a bucurat la pensia femeii de câteva sute de lei.

Gafa de zile mari IN DIRECT la ProTV! S-a intamplat dupa ce Andreea Esca i-a dat legatura lui Busu, la vreme

Este unul dintre cei mai puternici bărbaţi români, însă mereu a susţinut că este un romantic incurabil, în ciudat felului în care arată. Puiu Mudava simte lipsa unui suflet cald şi s-a pus pe agăţat femei pe Internet. Metodele lui i-ar face geloşi pe mulţi bărbaţi.

După ce un an de zile a încercat să obţină un ordin de protecţie împotriva cântăreţului, Cătălina Radu are din nou probleme.

Vasilica Bîrjovanu, menajera care a târât România într-un scandal teribil după ce s-a filmat umilind-o o bătrâna pe care ar fi trebuit să o îngrijească, este acuzată că a încercat să îi taie beregata propriei fiice!

În anii `70, pe vremea când Nicu era tânăr, fiul dictatorului Nicolae Ceaușescu avea o mare pasiune pentru petrecerile udate din plin cu licori bahice. Iar cum litoralul românesc era ”plin” de tot felul de oameni, iar Nicu nu era chiar atât de cunoscut, tatăl lui a apelat la o soluție disperată pentru ca ”Prințișorul” să nu fie ”șifonat” de vreun petrecăreț mai violent.

Da, Andreea Tonciu reușește, ca de obicei, să facă ”istorie”. Și, când spunem asta ne referim la un incident incredibil petrecut la filmările unui nou reality-show pregătit de Antena 1.

De-a lungul timpului, actrița Ioana Ginghină s-a tot luptat cu problemele de greutatea pe care le are. Și, dacă o bună bucată de vreme a reușit să țină sub control această situașie, se pare că, de ceva vreme, a pierdut lupta.

Refugiat de aproape zece ani în Suedia, urmăritul general Gregorian Bivolaru continuă să facă victime şi a devenit un fel de Arsenie Boca, la "icoana" lui închinându-se toţi ucenicii MISA.

Este unul dintre cei mai apreciaţi artişti de la noi şi chiar dacă se bucură de un real succes şi îşi poate permite orice, Connect-r nu a uitat de unde a plecat şi a lăsat pentru câteva ore fiţele de vedetă acasă şi a optat pentru un mijloc de transport, inedit.

După ce s-au hotărât amândoi să accepte o nuntă aranjată, Abhi şi Pragya conştientizează că acest lucru se întâmplă cu adevărat, iar Pragya începe să se sperie. Ca de fiecare dată, Bulbul nu o poate lăsa la greu pe sora ei şi o susţine necondiţionat.

Incarca mai multe stiri