Crina Abrudan este din nou o femeie singură. După cinci ani de relație cu fostul fotbalist Gabi Popescu, vedeta Antenei 1 a pus capăt relației.

Este frumoasă, celebră și cu lipici la bărbați. În urmă cu cinci ani, Crina era cucerită de un bărbat la fel de cunoscut ca și ea. Gabi Popescu părea să fie alesul blondei pentru o nuntă ca în povești. S-au cunoscut întâmplător, s-au îndrăgostit și, deși nu s-au ascuns de ochii presei, nu au oferit prea multe detalii despre relația lor. Au trăit discret fiecare clipă de fericire pentru că atât Crina, cât și Gabi și-au dorit ca idila lor să fie trăită doar în doi și nu cu toată țara.

De altfel, în urmă cu doi ani, știrista Antenei 1 declara în presă: "Dacă există planuri de căsătorie, acestea se discută între patru ochi și nu cu toată lumea". Așa că nimeni nu a știut cu siguranță dacă ei au avut sau nu intenția de a se căsători. Acum deja e prea târziu. De câteva zile lumea vorbește că ei nu mai formează un cuplu. S-au despărțit! Aceasta a fost vestea care a făcut furori și care a lăsat pe foarte multă lume fără grai. Ce spune Crina Abrudan despre această situație? "Îmi pare rău, dar nu vreau să comentez despre viața mea privată. E treaba mea ce fac dincolo de ecran!".

Foto: Facebook

Citește și:

Tatăl Crinei Abrudan în lacrimi, după ce a primit o veste şoc! Ştirista ar fi distrus două familii!

Mădălina Ghenea a sărbătorit Paştele în stilul caracteristic, cu multă distracţie şi voie bună. Frumoasa actriţă s-a costumat în iepuraş, incitând bărbaţii la gânduri necurate!

Drama sutelor de oameni cărora inundaţiile le-a transformat sărbătorile într-un coşmar continuă! În satul Beiu, oamenii sunt distruşi de durere că şi-au pierdut agoniselile de-o viaţă.

Adelina Pestriţu şi-a postat pe contul de socializare un colaj cu mai multe fotografii. Se pare că prietenii virtuali nu au fost prea încântaţi de efortul depus de brunetă.

Cătălin Botezatu ţine la tradiţiile româneşti şi le respectă, în măsura posibilităţilor, chiar şi când e peste hotare.

Fumatul este un viciu extrem de nesănătos şi de costisitor. Cu toate că multe persoane ar vrea să se lase, nu o fac şi din cauza kilogramelor pe care le-ar putea acumula.

"Star Matinalul" a început în forţă. Rocsana Marcu, Răzvan Botezatu şi întreaga echipă au ţopăit cât i-a ţinut picioarele pentru a scăpa de kilogramele acumulate în timpul sărbătorilor.

Opt persoane şi-au pierdut viaţa într-un teribil accident aviatic ce a avut loc în Finlanda.

Cuadratura Lunii cu planeta Uranus predispune la schimbari neasteptate si chiar la mici altercatii.

După divorţul de Pepe, Oana nu a mai bifat nicio relaţie importantă, de viitor, nici măcar cea cu Răzvan Dumitrescu. Asta spune mama ei, Mărioara Zăvoranu. „Oanei îi trebuie un bărbat de patruzeci şi cinci de ani, cu afacere prosperă care să nu fie întreţinut de ea!”

Nu au coli de scris şi pixuri pentru declaraţii, însă se pot lăuda că au birouri într-un bloc nou din buricul Bucureştiului. Este vorba de poliţiştii de la Secţia 10 care, de mai bine de doi ani, au un nou sediu, ... dar doar atât. Şefii Ministerului de Interne plătesc sume colosale pe chirie, iar când vine vorba de logistica poliţiştilor ridică din umeri.

Silueta subţire cu multă chinuială se ţine! Ei bine, Nicoleta Luciu şi Bianca Drăguşanu deţin cele mai bune ponturi pentru a topi rapid kilogramele în plus acumulate după mesele copioase din zilele de Paşte.

Incarca mai multe stiri