Crina Abrudan este din nou o femeie singură. După cinci ani de relație cu fostul fotbalist Gabi Popescu, vedeta Antenei 1 a pus capăt relației.

Este frumoasă, celebră și cu lipici la bărbați. În urmă cu cinci ani, Crina era cucerită de un bărbat la fel de cunoscut ca și ea. Gabi Popescu părea să fie alesul blondei pentru o nuntă ca în povești. S-au cunoscut întâmplător, s-au îndrăgostit și, deși nu s-au ascuns de ochii presei, nu au oferit prea multe detalii despre relația lor. Au trăit discret fiecare clipă de fericire pentru că atât Crina, cât și Gabi și-au dorit ca idila lor să fie trăită doar în doi și nu cu toată țara.

De altfel, în urmă cu doi ani, știrista Antenei 1 declara în presă: "Dacă există planuri de căsătorie, acestea se discută între patru ochi și nu cu toată lumea". Așa că nimeni nu a știut cu siguranță dacă ei au avut sau nu intenția de a se căsători. Acum deja e prea târziu. De câteva zile lumea vorbește că ei nu mai formează un cuplu. S-au despărțit! Aceasta a fost vestea care a făcut furori și care a lăsat pe foarte multă lume fără grai. Ce spune Crina Abrudan despre această situație? "Îmi pare rău, dar nu vreau să comentez despre viața mea privată. E treaba mea ce fac dincolo de ecran!".

Foto: Facebook

Citește și:

Tatăl Crinei Abrudan în lacrimi, după ce a primit o veste şoc! Ştirista ar fi distrus două familii!

A plâns, a suferit, dar şi-a revenit! Daniela Crudu l-a uitat pe Mihai Costea şi pare că simte din nou fluturi în stomac! Fosta asistentă Tv a fost surprinsă, recent. în timp ce se săruta cu un tânăr vânjos, frumuşel foc, care i-ar fi furat inima. Ce spune Cruduţa despre noua prezenţă masculină din viaţa ei?

O reporteriţă şi un operator ai Antena Stars au fost agresaţi în direct de către o echipă de filmare a unui alt post de televiziune. Au fost bruscaţi şi daţi la o parte din cadru în timp ce îi luau interviu tatălui lui Nicolae Mitea.

Frumoasa prezentatoare a emisiunii "Star Magazin", Laura Micovschi, a primit o propunere neaşteptată, chiar în timpul emisiunii sale. Unul din invitaţi s-a oferit, în mod voluntar, să-i facă un copil.

Un fotbalist care juca la o echipă din Vrancea s-a aruncat în faţa trenului, luni noaptea, la intrarea în Goleşti, din cauza unei decepţii din dragoste, potrivit monitoruldevrancea.ro.

Lupta va fi strânsă în ediţia viitoare a emisiunii „Next Star”. Vasile Muraru, Connect-R şi Pepe se vor duela cu o echipă de fetiţe dansatoare! Ideea acestui dans a fost a lui Dan Negru.

Elena Ploieşteanu mărturiseşte că nu mai poate face faţă situaţiei prin care trece de ani de zile, de când Nelu Ploieşteanu are o relaţie cu o altă femeie.

Anamaria Marinca este una din actriţele din România care a reuşit performanţa de a dat lovitura la Hollywood, în producţii de anvergură tot mai mari. În ultimul proiect în care a fost cooptată, actriţa a lucrat pe acelaşi platouri de filmare cu Brad Pitt.

Elena Gheorghe a reuşit să îşi uimească fanii cu o schimbare de look fantastică, deşi nu obişnuieşte să facă asta foarte des. Cântăreaţa şi-a făcut un breton foarte modern care o prinde foarte bine.

Una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV de la noi se confruntă cu o problemă estetică destul de gravă şi care s-ar putea transforma, cu uşurinţă, în coşmarul oricărei femei. Podoaba capilară a Gabrielei Cristea a început să devină tot mai rară, iar pe alocuri, să cadă.

Maria Ciobanu a povestit că a avut o relaţie frumoasă cu cu "Mamaie Didina", mama lui Ion Dolănescu, cea care astăzi a trecut în nefiinţă, la vârsta de 102 ani.

De câte ori nu vi s-a întâmplat să vă propuneţi un anumit lucru, iar peste puţin timp să uitaţi complet ce urma să faceţi? De ce ne lasă uneori memoria? Iată câteva ipoteze ştiinţifice!

Incarca mai multe stiri