Crina Abrudan este din nou o femeie singură. După cinci ani de relație cu fostul fotbalist Gabi Popescu, vedeta Antenei 1 a pus capăt relației.

Este frumoasă, celebră și cu lipici la bărbați. În urmă cu cinci ani, Crina era cucerită de un bărbat la fel de cunoscut ca și ea. Gabi Popescu părea să fie alesul blondei pentru o nuntă ca în povești. S-au cunoscut întâmplător, s-au îndrăgostit și, deși nu s-au ascuns de ochii presei, nu au oferit prea multe detalii despre relația lor. Au trăit discret fiecare clipă de fericire pentru că atât Crina, cât și Gabi și-au dorit ca idila lor să fie trăită doar în doi și nu cu toată țara.

De altfel, în urmă cu doi ani, știrista Antenei 1 declara în presă: "Dacă există planuri de căsătorie, acestea se discută între patru ochi și nu cu toată lumea". Așa că nimeni nu a știut cu siguranță dacă ei au avut sau nu intenția de a se căsători. Acum deja e prea târziu. De câteva zile lumea vorbește că ei nu mai formează un cuplu. S-au despărțit! Aceasta a fost vestea care a făcut furori și care a lăsat pe foarte multă lume fără grai. Ce spune Crina Abrudan despre această situație? "Îmi pare rău, dar nu vreau să comentez despre viața mea privată. E treaba mea ce fac dincolo de ecran!".

Foto: Facebook

Citește și:

Tatăl Crinei Abrudan în lacrimi, după ce a primit o veste şoc! Ştirista ar fi distrus două familii!

Face un show excepțional ori de câte ori urcă pe scenă, reușind prin vocea, energia care o emană și coregrafia inedită să țină publicul cu sufletul la gură, iar la final să fie răsplătiă cu aplauze și bis-uri prelungite. Indiferent de vreme sau de starea pe care o are în acel moment, Lora se comportă ca o profesionistă în fața fanilor.

Angelica Constantin abia are bani să treacă strada, dar susţine că îi poate crea toate condiţiile Măriucăi, fetiţa crescută de Luminiţa Anghel. Pentru a avea bani să cumpere ce are nevoie pentru masa de Crăciun, Angelica şi-a amanetat lucrurile din casă, apoi a plecat la supermarket însoţită de iubit şi de băieţelul lor.

Sore Mihalache are probleme de sănătate. Nu ştim cât de grav este, dar ştim că, însoţită de iubitul ei, avocatul Mircea Julean, a vizitat 2 spitale, unul de stat şi unul particular, unde a şi rămas pentru investigaţii. Cât şi-au aşteptat rândul, amorezii au făcut risipă de gesturi tandre şi sărutări pătimaşe sub privirile celorlalţi pacienţi!

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai doriţi burlaci din showbiz-ul autohton, dar este în continuare singur şi neliniştit! Chiar dacă-l iubesc femeile, el nu reuşeşte să-şi găsească sufletul pereche. De ce? Doar el ştie! Motiv pentru care, Raluca Stănuşel, cea mai înfocată fană de-ale lui, i-a transmis un mesaj emoţionant prin intermediul spynews.ro. „Să nu fii trist niciodată, pentru că eu o să fiu alături de tine mereu!”

Unul dintre cei mai doriţi burlaci din showbiz-ul autohton a luat o decizie care va şoca reprezentantele sexului frumos, mai ales pe cele care aspirau, la un moment dat, să ajungă la braţul lui. Cătălin Botezatu nu vrea să audă de însurătoare! „Căsătoria nu este pentru mine! Nu cred în această instituţie!”

Îţi vine sau nu să crezi, Andreea Esca îl aşteaptă pe Moş Crăciun, cot la cot cu copiii ei. I-a trimis scrisoarea şi, acum, aşteaptă cadoul. Şi pentru că este femeie şi iubeşte bijuteriile, ce-şi putea dori cu atâta ardoare? „Vreau sănătate, da, însă îmi doresc şi un inel!”

Fostul internaţional, condamnat la trei ani de închisoare în Dosarul Transferurilor, este cunoscut pentru aventurile financiare.

Previziunile şocante ale preotului Marian Pintica au făcut rapid înconjurul internetului. Potrivit acestuia, duminică s-a deschis portalul, a început o nouă etapă, iar noi trecem printr-o schimbare majoră. Reporterii SPYNEWS au stat de vorbă cu preotul la doar câteva minute după ce portalul s-ar fi deschis.

Omul de afaceri primeşte despăgubiri deşi este considerat vinovat de prejudiciarea uneia din cele mai mari companii din România.

Familiile celor trei tinere care au ars de vii în restaurantul din Constanţa, în urma unui incendiu, trăiesc o adevărată dramă. Caută dreptatea în timp ce îşi plâng fiicele care au plecat mult prea devreme dintre cei vii, iar odată cu venirea sărbătorilor, durerea devine de nesuportat. Mama dansatoarei care a ars de vie, Nicoleta Cengher, a făcut un gest pe cât de emoţionant, pe atât de şocant, la mormântul fiicei ei.

Potrivit unui studiu realizat de germani, femeile au contribuit mai mult decât bărbaţii la diversitatea genetică a speciei umane, din momentul în care primii oameni moderni au plecat din Africa, acum 70.000 de ani, potrivit unui studiu, iar acesta ar putea fi rezultatul unui număr mai mic de bărbaţi care s-au împerecheat cu mai multe femei.

Incarca mai multe stiri