Crina Abrudan este din nou o femeie singură. După cinci ani de relație cu fostul fotbalist Gabi Popescu, vedeta Antenei 1 a pus capăt relației.

Este frumoasă, celebră și cu lipici la bărbați. În urmă cu cinci ani, Crina era cucerită de un bărbat la fel de cunoscut ca și ea. Gabi Popescu părea să fie alesul blondei pentru o nuntă ca în povești. S-au cunoscut întâmplător, s-au îndrăgostit și, deși nu s-au ascuns de ochii presei, nu au oferit prea multe detalii despre relația lor. Au trăit discret fiecare clipă de fericire pentru că atât Crina, cât și Gabi și-au dorit ca idila lor să fie trăită doar în doi și nu cu toată țara.

De altfel, în urmă cu doi ani, știrista Antenei 1 declara în presă: "Dacă există planuri de căsătorie, acestea se discută între patru ochi și nu cu toată lumea". Așa că nimeni nu a știut cu siguranță dacă ei au avut sau nu intenția de a se căsători. Acum deja e prea târziu. De câteva zile lumea vorbește că ei nu mai formează un cuplu. S-au despărțit! Aceasta a fost vestea care a făcut furori și care a lăsat pe foarte multă lume fără grai. Ce spune Crina Abrudan despre această situație? "Îmi pare rău, dar nu vreau să comentez despre viața mea privată. E treaba mea ce fac dincolo de ecran!".

Foto: Facebook

Citește și:

Tatăl Crinei Abrudan în lacrimi, după ce a primit o veste şoc! Ştirista ar fi distrus două familii!

Simona Halep se află zilele acestea la Madrid, unde participă la turneul de zgură finanțat de către omul de afaceri Ion Țiriac.

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, au participat la Slujba Învierii oficiată de Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române Daniel, cei doi asistând la ceremonie din balconul Palatului Patriarhiei.

Femeile astea nu s-au spălat niciodată!

Regia autonomă de transport anunță cum se circulă astăzi în Capitală, iar dacă nu vreți să așteptați minute în șir mijlocul de transport dorit, luați aminte la programul special de Paște.

Lucian Bute a încheiat la egalitate meciul WBC cu suedezul Badou Jack, lupta având loc în arena DC Armory din Washington.

Chiar dacă Alia se află în închisoare, Pragya şi Abhi sunt tot mai distanţi, lucru care o enervează la culme pe Pragya.

Invitat la "Refresh by Oana Turcu", Silviu Prigoană a dezvăluit foarte multe detalii despre relaţia pe care o are cu Mihaela.

Fostul acţionar al clubului Dinamo a fost trimis în judecată alături de judecătoarea Geanina Terceanu şi fraţii Ioan şi Victor Becali, într-un nou dosar de corupţie.

Omul de afaceri a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru trafic de influenţă şi spălare de bani după ce ar fi primit o şpagă de 9 milioane de euro.

Trăenică Pandeluş, soţul femeii considerată "regina magiei albe", are de ani de zile probleme cu oamenii legii.

Cunoscut ca unul dintre cei mai importanţi promotori ai maneliştilor, bucureşteanul Paul Iova, alias Ion Petrişor, învârte afaceri de milioane de euro.

Este unul dintre tinerii care, de curând, deși e originar din Liban, a dat lovitura și în România. Și nu ne referim doar la cuceririle amoroase pe care le-a făcut printre femeile celebre de la noi din țară, ci, culmea, prin muzică, el lansându-și, de curând, o nouă melodie.

Incarca mai multe stiri