Crina Abrudan este din nou o femeie singură. După cinci ani de relație cu fostul fotbalist Gabi Popescu, vedeta Antenei 1 a pus capăt relației.

Este frumoasă, celebră și cu lipici la bărbați. În urmă cu cinci ani, Crina era cucerită de un bărbat la fel de cunoscut ca și ea. Gabi Popescu părea să fie alesul blondei pentru o nuntă ca în povești. S-au cunoscut întâmplător, s-au îndrăgostit și, deși nu s-au ascuns de ochii presei, nu au oferit prea multe detalii despre relația lor. Au trăit discret fiecare clipă de fericire pentru că atât Crina, cât și Gabi și-au dorit ca idila lor să fie trăită doar în doi și nu cu toată țara.

De altfel, în urmă cu doi ani, știrista Antenei 1 declara în presă: "Dacă există planuri de căsătorie, acestea se discută între patru ochi și nu cu toată lumea". Așa că nimeni nu a știut cu siguranță dacă ei au avut sau nu intenția de a se căsători. Acum deja e prea târziu. De câteva zile lumea vorbește că ei nu mai formează un cuplu. S-au despărțit! Aceasta a fost vestea care a făcut furori și care a lăsat pe foarte multă lume fără grai. Ce spune Crina Abrudan despre această situație? "Îmi pare rău, dar nu vreau să comentez despre viața mea privată. E treaba mea ce fac dincolo de ecran!".

Foto: Facebook

Citește și:

Tatăl Crinei Abrudan în lacrimi, după ce a primit o veste şoc! Ştirista ar fi distrus două familii!

Printre fructele preferate de numeroase persoane se numără, fără doar şi poate, cireşele. Au un gust plăcut, au un aport caloric scăzut şi pot fi folosite în numeroase deserturi. Totuşi, îndepărtarea sâmburilor este o adevărată corvoadă, însă un internaut a venit cu o soluţie ingenioasă.

La doar câteva săptămâni după ce a fost implicată într-un scandal monstruos cu Victoraş Micula, Vica Blochina a avut o nouă altercaţie cu un bărbat pe reţelele de socializare.

Marilena Nițu, divă la mare! Fosta iubită a lui Miron Cozma a încins atmosfera

În această dimineaţă, ţinta terorii a fost din nou Franţa, cu o crimă ce poartă marca ISIS. Doi islamişti având asupra lor cuţite au pătruns într-o biserică, la ora slujbei şi i-au luat ostatici pe cei aflaţi acolo.

Anca Serea a născut pe 20 mai al cincilea copil, iar în această seară a uimit pe toată lumea cu o fotografie de colecție.

Mihai Morar apare în fiecare zi în direct pe Antena Stars de la 20.00, iar înainte de emisiune se pregăteşte într-un mod aparte.

Dacă în urmă cu doar câţiva ani persoanele care erau nemulţumite de serviciile primite vorbeau cu managerul magazinului ori scriau o reclamaţie, acum aceştia îţi exprimă frustrările şi nemulţumirile pe reţelele de socializare, unde sunt "auzite".

Un bărbat a fost împușcat într-un centru comercial din Malmo, Suedia. Atacatorul este în libertate și nu a fost identificat.

Un prezentator TV i-a căzut în genunchi Florentinei Fântânaru atunci când aceasta a intrat în platoul emisiunii pe care el o prezenta.

Natalya Shuvalova, o tânără în vârstă de 21 de ani, din Rusia, a dezvăluit că a reuşit să câştige Miss Maxim 2016, un concurs de înfrumuseţare, după ce nu a mâncat nimic timp de patru zile.

După ce a anunțat că a luat o pauză în relația cu logodnicul ei, Taylor Kinney, Lady Gaga a dezvăluit niște vești extrem de interesante din viața sa.

La scurt timp după ce a lansat, în urmă cu o săptămână de zile, o piesă inedită, "Stau cu picioarele în apă rece", Dan Bittman a fost prezent într-o emisiune TV, unde a vorbit despre single-ul pe care l-a lansat.

Incarca mai multe stiri