Crina Abrudan este din nou o femeie singură. După cinci ani de relație cu fostul fotbalist Gabi Popescu, vedeta Antenei 1 a pus capăt relației.

Este frumoasă, celebră și cu lipici la bărbați. În urmă cu cinci ani, Crina era cucerită de un bărbat la fel de cunoscut ca și ea. Gabi Popescu părea să fie alesul blondei pentru o nuntă ca în povești. S-au cunoscut întâmplător, s-au îndrăgostit și, deși nu s-au ascuns de ochii presei, nu au oferit prea multe detalii despre relația lor. Au trăit discret fiecare clipă de fericire pentru că atât Crina, cât și Gabi și-au dorit ca idila lor să fie trăită doar în doi și nu cu toată țara.

De altfel, în urmă cu doi ani, știrista Antenei 1 declara în presă: "Dacă există planuri de căsătorie, acestea se discută între patru ochi și nu cu toată lumea". Așa că nimeni nu a știut cu siguranță dacă ei au avut sau nu intenția de a se căsători. Acum deja e prea târziu. De câteva zile lumea vorbește că ei nu mai formează un cuplu. S-au despărțit! Aceasta a fost vestea care a făcut furori și care a lăsat pe foarte multă lume fără grai. Ce spune Crina Abrudan despre această situație? "Îmi pare rău, dar nu vreau să comentez despre viața mea privată. E treaba mea ce fac dincolo de ecran!".

Foto: Facebook

Citește și:

Tatăl Crinei Abrudan în lacrimi, după ce a primit o veste şoc! Ştirista ar fi distrus două familii!

Antipatia dintre Renata Gheorghe, senzuala brunetă care e asistentă la ”Necenzurat” la Antena Stars și Loredana Chivu, blonda ”păcătoasă” din platoul lui Dan Capatos, este una care, la fiecare întâlnire dintre cele două provoacă scântei. Motivele, cunoscute de toată lumea – o tentativă de-a lui Leo de la Strehaia de a-i fi infidel brunetei și un bolid făcut cadou de acesta blondinei – le face pe cele două să se înțepe reciproc de fiecare dată când au ocazia.

O hotărâre judecătorească îi dă dreptul luptătorului Daniel Ghiţă şă-şi ia copilul la el acasă de două ori pe săptămână. S-a putut bucura de micuţ doar de câteva ori, asta pentru că, în ultima vreme, fosta lui concubină s-a încăpăţânat să respecte decizia magistraţilor. Din acest motiv, fostul SPP-ist a dat-o din nou în judecată pe Gabriela Sterea pentru nerestectarea unei hotărâri judecătoreşti.

Constantin Enceanu are de ce să fie mândru şi poate dormi liniştit. Chiar dacă a avut un singur copil, o fată, aceasta îi va duce nunele mai departe. Atât ea, cât şi soţul ei au luat ambele nume la căsătorie. „I-am spus că aibă mare grijă de ea şi s-o facă fericită!”

Carla, frumoasa roșcată care a avut o scurtă relație cu ”Prințul” Adrian Cristea, a plecat, pentru câteva zile, la Roma. Capitala Italiei a impresionat-o pe frumoasa româncă care, cu câteva gesturi, a sedus ”Cetatea Eternă”.

Fotomodelul Beatrice Tican a povestit, în exclusivitate pentru SPYNEWS, cum au fost pozele porno cu ea la un pas de a apărea în presă!

Împăcarea cu Victor Slav a fost de bun augur pentru Bianca Drăgușanu, care a făcut o serie de sacrificii pentru a-și recuceri fostul soț și pentru a-i câștiga încrederea deplină. Și cum se știe că este un bărbat gelos, blonda a ajuns să își ia măsuri de precauție pentru a preîntâmpina o iminentă scenă declanșată de partenerul ei de viață.

Așteptarea a luat sfârșit! Connect - R se căsătorește religios astăzi cu Misha, frumoasa blondă cu care a întemeiat o familie reușită încă de anul trecut. La câteva luni de la botezul micuței Maya, îndrăgitul artist celebrează nunta alături de familie, rude și prieteni, în total peste 300 de persoane. Ieri însă, vedeta a avut parte de o petrecere atipică a burlacilor.

Bianca Rus nu-şi mai încape în...pantofi de atâtea fiţe. Obişnuită să stea pe tocuri de la patru ani, de când le purta pe ale mamei, artista nu mai poate să meargă acum fără. Le poartă chiar şi în apă şi se gândeşte serios să-i cumpere şi câteluşei.

Cântăreţul de muzică populară, Tinu Veresezan, a suferit din dragoste şi a plâns mai ceva ca un copil. Se întâmpla la optisprezece ani!

Nadir Tamuz, simpaticul cântăreţ care a participat, ediţia trecută, la mega show-ul X Factor, a fost dezamăgit de Flori, apetisanta asistentă de la Star Matinal de weekend, de la Antena Stars. „Pe autostradă merge foarte repede, iar aici...”

Divorţată de aproape o lună, Anca Ţurcaşiu ţinea morţiş să ascundă separarea de soţul ei şi apela, de fiecare dată când era întrebată, la tot felul de scuze şi artificii care să inducă în eroare. Până într-o zi, când, a dat cărţile pe faţă, fără prea multe explicaţii.

Incarca mai multe stiri