Înainte de Bac`, un cântăreţ celebru a pățit-o: "Ne-a exmatriculat pe loc”

+3 click pentru
galerie

Înainte de Bac`, un cântăreţ celebru a pățit-o: "Ne-a exmatriculat pe loc” © Facebook

Unul dintre cei mai cunoscuţi artişti din industra muzicală românească a povestit în faţa camerelor de luat vederi despre păţaniile pe care le-a făcut în anii de liceu şi din cauza cărora a avut mult de pătimit.

Cezar Ouatu, invitatul Mariei Simion şi al lui Nicolai Tand în emisiunea „Star Chef”, difuzată astăzi, începând cu ora 17:30 la Antena Stars, a vorbit despre cea mai drastică pedeapsă pe care a primit-o în anii de liceu. Din cauza unei boacăne, Cezar Ouatu a fost exmatriculat.

„La liceu am făcut o prostie. L-am pus pe director într-o situaţie jenantă. Am fost ajutat de un prieten care a ţinut ”de şase”. La o săptămână după eveniment, am fost chemat împreună cu prietenul meu în biroul directorului. Acesta era complicele directorului, pentru că m-a pârât într-un mare stil. Domnul director a ”explodat” pur şi simplu. Ne-a exmatriculat pe loc. Doar pentru două zile, ce-i drept”, a povestit cântăreţul.

Cezar Florin Ouatu s-a născut pe data de 18 februarie 1987 în Ploieşti. La vărsta fragedă de şase ani Cezar Ouatu a învăţat să cânte la pian. A absolvit Liceul Muzical „Carmen Sylva” din localitatea natală. Datorită calităţilor vocale, Cezar Ouatu a devenit renumit în industria muzicală, iar piesa „It's My Life”, cu care a câştigat Selecţia Naţională în anul 2013, Cezar Ouatu a reprezentat România la concursul muzical Eurovision din Malmo, Suedia.

Vedeţi integral mărturisirile cântăreţului, astăzi, începând cu ora 17:30, în emisiunea „Star Chef”, numai pe Antena Stars!

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram. Ne poti da follow aici.

URMATOAREA  
facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro