Înainte de Bac`, un cântăreţ celebru a pățit-o: "Ne-a exmatriculat pe loc”

+3 click pentru
galerie

Înainte de Bac`, un cântăreţ celebru a pățit-o: "Ne-a exmatriculat pe loc” © Facebook

Unul dintre cei mai cunoscuţi artişti din industra muzicală românească a povestit în faţa camerelor de luat vederi despre păţaniile pe care le-a făcut în anii de liceu şi din cauza cărora a avut mult de pătimit.

Cezar Ouatu, invitatul Mariei Simion şi al lui Nicolai Tand în emisiunea „Star Chef”, difuzată astăzi, începând cu ora 17:30 la Antena Stars, a vorbit despre cea mai drastică pedeapsă pe care a primit-o în anii de liceu. Din cauza unei boacăne, Cezar Ouatu a fost exmatriculat.

„La liceu am făcut o prostie. L-am pus pe director într-o situaţie jenantă. Am fost ajutat de un prieten care a ţinut ”de şase”. La o săptămână după eveniment, am fost chemat împreună cu prietenul meu în biroul directorului. Acesta era complicele directorului, pentru că m-a pârât într-un mare stil. Domnul director a ”explodat” pur şi simplu. Ne-a exmatriculat pe loc. Doar pentru două zile, ce-i drept”, a povestit cântăreţul.

Cezar Florin Ouatu s-a născut pe data de 18 februarie 1987 în Ploieşti. La vărsta fragedă de şase ani Cezar Ouatu a învăţat să cânte la pian. A absolvit Liceul Muzical „Carmen Sylva” din localitatea natală. Datorită calităţilor vocale, Cezar Ouatu a devenit renumit în industria muzicală, iar piesa „It's My Life”, cu care a câştigat Selecţia Naţională în anul 2013, Cezar Ouatu a reprezentat România la concursul muzical Eurovision din Malmo, Suedia.

Vedeţi integral mărturisirile cântăreţului, astăzi, începând cu ora 17:30, în emisiunea „Star Chef”, numai pe Antena Stars!

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram. Ne poti da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro