Gest disperat făcut de Cornelia Dansatoarea pentru Denisa Răducu! Speră la o minune

+2 click pentru
galerie

Denisa Răducu / Cornelia Dansatoarea © Colaj

Apropiaţii, familia, prietenii şi nu numai speră la o minune de când au aflat că starea de sănătate a Denisei Manelista s-a înrăutăţit. Cornelia Dansatoarea a făcut un gest disperat pentru a o ajuta pe artista aflată într-un mare impas. 

Cornelia, una dintre cele mai cunoscute dansatoare a maneliştilor, a mers la mormântul lui Arsenie Boca cu ceva timp în urmă. A avut un scop încă de când a plecat de acasă. A mers pentru a se ruga de sănătate atât pentru ea şi familie, dar şi pentru Denisa Manelista, artista pe care a cunoscut-o de-a lungul diferitelor evenimente la care au participat împreună. 

A părăsit-o impresarul pe Denisa pentru Roxana Prințesa Ardealului? Declarații EXCLUSIVE de la vedetele implicate

Dansatoarea este o femeie religioasă care de multe ori i-a cerut ajutorul lui Dumnezeu în diferite cazuri. Speră că şi în cazul Denisei rugile ei să îi fie ascultate. Vrea ca artista şă îşi revină, să se pună pe picioarele ei şi să reia concertele şi cântările. 

Recomandare-ȘOC pentru familia Denisei Răducu! Ce trebuie să facă vedeta pentru a mai avea o șansă

Şi Denisa Manelista este o fire religioasă, afirma în repetate rânduri că merge la biserici, acolo unde se ruga pentru ea şi apropiaţi. 

"Mă rog în fiecare secundă şi am încredere că Dumnezeu are grijă de mine. Am mers acum ceva timp la mănăstirea Prislop, la mormântul lui Arsenie Boca, şi o să merg şi la Ierusalim, la Mormântul Sfânt." spunea Denisa în urmă cu câţiva ani.

Ce diagnostic i-a fost pus Denisei Răducu

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, de câteva luni, se luptă cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Din păcate, susțin sursele noastre, metastazele s-au întins, iar acum viața vedetei depinde de o minune.
Denisa Răducu face tot ce este posibil ca să învingă boala cât mai curând.

De altfel, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferă, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist pe care însă l-a întrerupt de ceva vreme, singura ei șansă fiind, pare-se, o minune. ”Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa Manelista acum ceva vreme. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici. 

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro