FOTO / Sărbătoare în familia a doi foşti concurenţi la "Mireasă pentru fiul meu"! Fiul lor a împlinit cinci luni

+6 click pentru
galerie

Fiul Oanei şi al lui Cosmin, foşti concurenţi la MPFM © Foto: Facebook

În casa lui Cosmin şi a Oanei, foşti concurenţi la "Mireasă pentru fiul meu", a fost sărbătoare mare. Fiul lor Kevin a împlinit cinci luni. 

Băieţelul lor, Kevin, s-a făcut mare. Au trecut cinci luni de când Oana l-a adus pe lume. Este sănătos şi creşte din ce în ce mai mare. Chiar în ziua în care a împlinit cinci luni, părinţii săi au postat în medul online mai multe imagini cu el. Cel mic poartă haine care îi vin mulate pe burtică semn că îi merge foarte bine. Are şi părul aranjat, probabil de tatăl său. Are creastă în mijlocul capului.

"5 luniţe alături de comoara noastră, 5 luniţe pline de fericire, 5 luniţe de când ai venit pe lume şi eşti totul pentru noi! Te iubim Kevinuţul nostru minunat şi perfect! Mami şi tati îţi urează la multe luniţe şi anişori frumoşi! Te iubim din suflet! 🎉🎂👪❤😘👶" a fost mesajul postat de Oana şi Cosmin pe Facebook. 

Şi părinţii săi îi sunt alături. Cosmin, sau Coco - cum mai este cunsocut, se menţine în formă, are muşchi pe care nu ezită să îi arate atunci când se pozează. Oana nu mai este la fel de slabă ca înainte de sarcină, a luat proporţii de când a devenit mamă şi nu pare să mai dea kilogramele jos. Mărturie stau chiar pozele pe care le-a postat chiar de când a devenit mamă. 

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017. Oana Munteanu, una dintre fostele concurente ale emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", şi Cosmin au făcut cununia civilă pe 11 august 2016. Cosmin Munteanu s-a născut pe 13 august 1994, iar soţia lui, Oana, pe 21 august 1992. Fiul lor, Kevin, s-a născut pe 13 ianuarie 2017.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU a fost un reality-show matrimonial, prezentat de Paula Chirilă şi difuzat pe Antena 1, care s-a terminat pe 4 martie. Emisiunea a ajuns la șase sezoane de succes și a ajutat zeci de foști concurenți să își găsească jumătatea. În finala ultimului sezon, după ce Alina a fost eliminată au rămas următorii concurenţi: Edith, Adriana, Georgiana, Mihaela, Mihai, Mădălin, Geo şi Petru.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici. 

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro