FOTO / Sandra a stat la aceeaşi masă cu fiicele lui Adi Mutu din mariajul cu a doua soţie! Ce mesaj a făcut public fotbalistul

+4 click pentru
galerie

Adrian Mutu e în vacanţă cu Sandra. Aflaţi în Republica Dominicană, fotbalistul şi Sandra s-au întâlnit cu fiicele lui din căsătoria cu cea de-a doua nevastă. © Sursa foto: Facebook

De câteva zile, Sandra şi Adrian Mutu se relaxează în Republica Dominicană. În cele mai recente poze, pe care le-a urcat pe internet, fotbalistul a dezvăluit că s-a întâlnit cu fetele pe care Consuelo Matos i le-a dăruit. Adolescentele au stat la aceeaşi masă cu actuala soţie a lui Adi Mutu.

Aflaţi în Republica Dominicană, fotbalistul şi Sandra s-au întâlnit cu fiicele lui din căsătoria cu cea de-a doua nevastă. Într-un selfie pe care l-a făcut cu fiica cea mare, Adriana Lea, dar şi sora sa cea mică, Maya Vega, fostbalistul a transmis un mesaj fiului său din mariajul cu Alexandra Dinu.

"Îţi trimitem mulţi pupici Mario. Te iubim şi ne e dor de tine ❤️❤️❤️", a scris Adi Mutu pe o reţea de socializare, unde a postat imaginea de mai jos.

Cel mai mic copil al lui Adrian Mutu a venit pe lume pe 14 aprilie, la ora 07:44. Tiago Adrian Mutu, băiatul fotbalistului și al Sandrei Mutu, a cântărit 3,6 kilograme şi a măsurat 53 de centimetri. Fotbalistul are două fiice din mariajul cu frumoasa Consuelo Matos: Adriana Lea (n. în 2007) și Maya Vega (n. în 2009). Iar din prima căsătorie, cea cu Alexandra Dinu, pe Mario.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  
facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro