Fiii Ilenei Ciuculete, păcăliţi de Cornel Galeş? Scandal mare pentru bani în familia răposatei artiste

Ileana Ciuculete alături de familie © Foto: Facebook

Noi amănunte au apărut în legătură cu scandalul din familia răposatei Ileana Ciuculete. Copiii artistei şi Cornel Galeş nu se înţeleg în privinţa proprietăţilor rămase după moartea cântăreţei. 

Mugurel Sfetcu, fiul cel mare al Ilenei Ciuculete, îl acuză pe Cornel Galeş de faptul că nu a împărţit banii de la vila vândută din Bucureşti. Şi-a luat el un apartament, iar cu restul de bani nu se ştie ce s-a întâmplat cu ei. 

"Casa a fost vândută înainte. (...) Nouă ne-a spus că a vândut casa. Nu ne-a arătat nicio factură, nimic. (...) A fost înmormântată pe 18 şi pe 24 a fost făcută succesiunea. Eu l-am întrebat de ce atâta grabă. (...) Toată munca ei, noi nu am luat nimic. Am duplicat nişte acte. Cristi a renunţat la casa de la Craiova. Şi ne-au spus acolo dacă suntem de acord ca din casa, vila, de la Bucureşti, să îşi ia Cornel un apartament. Noi da, am zis că da. Să plătească şi rata la maşină. Mi-a trimis acum 3.000 de euro pentru o maşină. Dar nu puteam cumpăra o maşină cu banii ăştia. (...) Noi am mers de bună credinţă să semnăm. (...) Era normal să ne arate cu cât a vândut vila. A evitat să spună cu cât a vândut vila. Şi bunica, mamaia l-a întrebat. (...) Nimic despre drepturile de autor. Un avocat mi-a zis că revin de drept moştenitorilor. Ne-a doare cel mai tare când o vedem pe bunica că plânge că nu şi-a văzut fata înainte să moară. El nu ne-a sunat mai devreme. Sâmbătă ne-a sunat şi ea apoi ea a murit." a spus Mugurel Sfetcu la "Agenţia Vip".

Fratele răposatei artiste este de acord cu nepotul său.

"Nu, nu e bine cum a procedat Cornel. Sunt de acord cu copilul." a adăugat Aurel. 

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie

Născută pe 20 septembrie 1952, Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017 pe un pat de spital, la scurt timp după ce a aflat că suferă de o boală incurabilă.

Ileana Ciuculete a mai fost căsătorită o dată, iar timpul primului mariaj, cu Valeriu Sfetcu, a avut doi copii: Mugurel Sfetcu şi Cristi Sfetcu, cu care în trecut, regretata artistă de muzică populară s-a războit. Fiul lui Mugurel Sfetcu se numeşte Ervin Ştefan.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici. 

C.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro