Cel mai titrat sportiv român, nedezlipt de pahar! Video Bombă

+3 click pentru
galerie

După ce a umplut România cu medaliile câștigate la Olimpiade, Campionate Mondiale și Europene, cel mai titrat gimnast român în activitate pare să fi decis să se relaxeze puțin. Și, evident, să uite de viața ”sportivă” și să se bucure de puțin ”dezmăț”.

Marian Drăgulescu a avut o seară foarte, foarte agitată într-unul dintre cluburie din Centrul Vechi al Capitalei. Mai exact, singure, cel mai titrat gimnast român, și-a făcut de cap acolo, nedezlipit de paharul în care, spun sursele noastre, nu și-a făcut loc nicio picătură de apă. Și, spun martorii oculari ai evenimentului, Marian a dansat întreaga noapte, sorbind cu mare poftă din paharele pe care le golea pe bandă rulantă. De altfel, la un moment dat, gimnastul, devenit de-a dreptul sociabil, a intrat în vorbă cu câțiva tineri din preajma lui, el părând să se înțeleagă foarte bine cu o tânără de acolo.

Evident, Marian a dovedit că, pe lângă rezistența pe care a dovedit-o în lumea sportului, se poate lăuda cu o rezistență ieșită din comun și când vine vorba de distracție, el fiind printre ultimii clineți care au părăsit clubul cu pricina. 
Are 31 de medalii câștigate în gimnastică
Marian Drăgulescu a declarat că este mândru de faptul că a devenit cel mai medaliat gimnast al României din toate timpurile, atingând cota 31 după argintul cucerit, duminică, la sărituri, la Campionatele Europene de la Cluj-Napoca.
"Acum am 31 de medalii. Sunt cel mai medaliat gimnast al României din toate timpurile la Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale și Europene.Și sunt mândru pentru această performanță. Cea mai mare dorință a mea a fost ca publicul de la Cluj să cânte o dată cu mine imnul României, iar medalia de argint a fost așa, un bonus. Dar m-am bucurat și pentru ea, bineînțeles. Sunt fericit că plec cu fruntea sus de la aceste Europene, nu am dezamăgit pe nimeni, chiar am adus bucurii tuturor", a afirmat Drăgulescu.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro