Ce sacrificiu a făcut Roxana Ciuhulescu pentru bărbatul de care a divorţat!

+2 click pentru
galerie

Roxana Ciuhulescu, devenită, ieri, o femeie liberă, după ce a anunţat că a divorţat, a făcut un gest incredibil pentru fostul soţ.

Roxana Isabela Ciuhulescu - până mai ieri, Ivănescu - a încercat să îşi salveze căsnicia, făcând mai multe sacrificii. În urmă cu câţiva ani, când mariajul se clătina, Roxana a trecut peste neînţelegeri şi orgolii şi şi-a ajutat partenerul aflat în dificultate. La momentul respectiv, ea şi-a pus gaj casa din sectorul 3 al Capitalei, pentru a garanta afacerile soţului, care avea nevoie de aproximativ 32.000 de euro. 

Ultima apariţie publică a Roxanei şi a lui Mihai (foto sus) a avut loc de Ziua Copilului, atunci când au mers, împreună cu fiica lor, la o petrecere organizată în Capitală pentru cei mici. Pe toată durata evenimentului Mihai a fost foarte atent, atât cu fiica lor, cât şi cu Roxana, însă se pare că imaginea de familie fericită era doar de faţadă. Ieri, Roxana Ciuhulescu a anunţat că a decis pună punct. "Uneori și poveștile de dragoste se încheie, așa cum este și cazul meu. Drumul meu a luat o altă direcție, decât direcția lui Mihai. Când doi oameni nu se mai înțeleg și nu pot găsi o cale comună de comunicare, e mai bine să se despartă, decât să arate copilului lor latura nefericită a vieții familiale. În consecință, după 10 ani, am decis împreună să punem punct căsniciei. În ce mă privește,  îmi voi continua viața, dedicându-mă creșterii fetiței noastre și hobby-urilor cu și fără motor care mă definesc ca persoană.  Acestea sunt singurele declarații pe care le dau despre acest subiect. În speranța că îmi va fi respectat dreptul la viaţă personală, rog toți colegii din presă să înțeleagă că am dreptul la intimitate. Vă doresc sa aveți parte de tot ce nu puteți cumpăra cu bani: sănătate, fericire și dragoste", a fost mesajul Roxanei.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook oficială: Spynews.ro! Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro