VIDEO / Cătălin Botezatu, atac dur asupra femeilor din ziua de azi: "Proştii le cumpără tot felul de genţi"

Cătălin Botezatu © Facebook

Toată lumea se întreabă cum se Cătălin Botezatu este un bărbat singur şi nu îşi poate găsi jumătatea. Designerul, deşi apare în compania multor femei, nu îşi poate găsi pe cineva pe placul lui, spune el, din cauza generaţiei de astăzi.

După ce a mărturisit faptul că nu ar putea avea un mariaj cu o femeie de vârsta lui, Cătălin Botezatu a avut şi câteva cuvinte despre fetele din ziua de astăzi, alături de care, spune el, nu şi-ar putea construi un viitor.
"Generaţia asta este o generaţie... vrei să îmi pun în cap o întreagă generaţie? E o generaţie extrem de sterilă, de superficială. Este o generaţie fără cultură. Este o generaţie în care fetele. Bianca s-a autoeducat. Bianca a fost cum a fost, dar a avut fondul bun. Eu am cunoscut-o sub toate aspectele şi a evoluat. Cele de acum nu vor nici să evolueze. Se nasc, deschid ochii pe silicoane, pe buze ca două băşti, de zici că sunt toate nebune şi apoi se gândesc cum să pună mâna pe un boşorog cu bani şi atât, asta a fost. Apoi proştii le cumpără tot felul de genţi pe care ele le vând mai departe pentru că... aşa. Nu vor să înveţe nimic, incultură maximă şi asta e tot. E valabil pentru toată lumea, şi fete şi băieţi. Este o generaţie care nu vrea să facă nimic. Vrea doar să parvină", a declarat Cătălin Botezatu pentru Antena Stars.

Deşi pare de neatins, vedeta a avut gânduri de însurătoare, iar acest lucru s-a întâmplat chiar recent. La începutul anului, Cătălin Botezatu era mai mult ca sigur că va ajunge în faţa altarului alături de o femeie specială.
"În ianuarie, imediat după Revelion, am spus că mă însor. Jur! Am avut un flash, m-am enervat foarte tare, mă simţeam extrem de singur, deşi nu eram singur. Pe urmă mi-am dat seama ce înseamnă această instituţie", a mărturisit designerul de pantofi.

Multe femei i-au trecut prin pat şi prin inimă, dar nu a fost să fie niciodată până acum. Totuşi, Cătălin nu uită femeile care au făcut parte din viaţa lui, iar despre acestea are numai cuvinte de laudă. 
"Dana Obşitaru a fost şi va rămâne în sufletul meu, în sertarul ăsta de aici, toată viaţa. Cum şi Tania Budi a fost una din iubirile mari. Cum şi Tania Vanda Vlasov, pe care am iubit-o foarte tare, pentru că este o femeie specială şi multe alte femei. Toată lumea mă întreabă de Bianca, dacă aş mai fi cu ea dacă ar mai veni la mine şi tot timpul spun <<Da>>. Şi în afară de Dana, care este în Germania, să ştii că cu oricare dintre femeile cu care am fost şi pe care le-am enumerat, cu oricare aş putea să mai încerc o dată pentru că le-am iubit, sunt într-un fel, în ghilimele, la îndemână", a mai spus, fără reţineri, Botezatu.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

S.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro