Vrei iei un "10 cu felicitări" în pat? Uite care sunt cele trei zone "fierbinţi" în care să-ţi atingi iubita

© Sursa foto: pixabay.com

Fie ca sunteţi de trei săptămâni împreună, trei luni sau trei ani, ştiţi foarte bine că preludiul e foarte important. De altfel, acest lucru a fost demonstrat şi de oamenii de ştiinţă. Aşa că, domnilor, înainte de a începe "acţiunea", asiguraţi-vă că partenera voastră e satisfăcută şi vă va da un "10 cu felicitări" la finalul partidei de sex.

Gata cu suspansul, să trecem la cele trei zone "fierbinţi" în care femeile înnebunesc când le atingi. Potrivit cercetătorilor, ca "să aprinzi" o femeie în pat, trebuie să te concentrezi pe trei puncte: gâtul, interiorul coapselor şi sânii.

Potrivit statisticilor, cele mai multe femei se excită tare mult atunci când le săruți pe gât. Acest gest le face să se simtă dorite, apreciate, iar ţie îţi crează o imagine de tip romantic şi atent la nevoile partenerei. Sfat: totul doar pentru că în zona asta există o mulțime de terminații nervoase care îi dau fiori.

În cea de-a doua zonă "fierbinte", plimbă-ți degetele pe interiorul coapselor ei şi sărută-i-le cu pasiune. În legătură cu sânii, să ştiţi că secretul nu constă doar în a vă juca cu sfârcurile iubitei/logodnicei/soţiei şi va sări pe voi! Apelaţi la imaginaţie, iar un pont de la cercetători: cele mai sensibile părți sunt cea de dedesubt şi cea de deasupra.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro