VIDEO / Patru zâne cu părul de aur, aruncate în iad după moartea tatălui! Mama: "Mi-a spus că el e stăpân. Cumnata m-a bătut în casa mea"

+4 click pentru
galerie

© Sursa foto: captură Antena 1

Disperarea i se citeşte în ochi unei mame cu patru copii, care nu mai are linişte, de când soţul ei și-a pus capăt zilelor. Rudele bărbatului vor s-o gonească din casă pe femeia care se zbate să-și crească de una singură fiicele. Casă, care a fost construită de către un om cu suflet mare, după ce copilele au rămas orfane de tată. Presiuni asupra femeii ar face chiar unchiul şi mătuşa celor patru copile, acuză mama îndurerată. 

Mama Ştefania duce o viaţă de calvar, după ce a rămas văduvă cu patru copiii în grijă. Singurul ei sprijin era soţul, însă bărbatul şi-a pus capăt zilelor. Nenorocirea s-a întâmplat în urmă cu 10 luni.

Cumnatul Ştefaniei Bogu s-ar considera stăpânul casei, deşi casa a fost construită de către un bărbat, care a fost impresionat de suferinţa prin care au fost nevoite să treacă cele patru copile, după ce şi-au piedut tatăl.

"Nu, nu eram căsătorită legal cu soţul meu, Costel. Toţi copiii sunt pe numele soţului.", a spus Ştefania Bogu, mama celor patru zâne cu părul de aur.

"Eh, dacă nu ai fost căsătorită, atunci copiii moştenesc casa. Atunci lucrurile sunt foarte clare: nu vă pot da afară de acolo.", a spus Sorin Ovidiu Bălan în cadrul emisiunii "Acces Direct".

La un moment dat a intrat în direct prin telefon cumnatul Ştefaniei Bogu şi a spus că nu le va da afară nici pe cele patru nepoate care par zâne cu părul de aur, nici pe mama lor.

Prezentată de Mirela Vaida, "Acces Direct" e o emisiune axată pe actualitatea de zi cu zi, în care "vedetele" sunt oamenii obişnuiţi, cu problemele, bucuriile, grijile şi întâmplările lor ieşite din comun. Reporterii speciali aduc în atenţia telespectatorilor precum şi a publicului din platou cazuri impresionante de viaţă, subiecte sociale dar şi ştiri mondene din actualitatea fierbinte a vedetelor şi personalităţilor autohtone.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro