Atenție!
Conținut pentru adulți!

VIDEO ŞOCANT / Imagini însângerate, surprinse imediat după explozia devastatoare din faţa gradiniţei, din China! Copii morţi şi răniţi întinşi pe asfalt

Ieri s-a produs o explozie la o grădiniţă din estul Chinei. © Sursa foto: Twitter / /www.rt.com

Opt oameni şi-au pierdut viaţa, iar alţi 65 au fost răniţi în urma unei explozii puternice care a avut loc ieri în faţa unei grădiniţe din estul Chinei. Deflagraţia care s-a produs Fengxian, un orăşel situat în provincia Jiangsu a fost provocată de o bombă artizanală. Imaginile surprinse în timpul exploziei, dar şi la scurt timp după sunt teribile şi vorbesc de la sine despre teroarea trăită de cei prezenţi.

Bomba a fost construită de un tânăr bolnav psihic. Autorităţile locale au anunţat că şi el a murit în urma deflagraţiei.

O femeie care a scăpat cu viaţă a povestit pentru televiziunea națională că porțile școlii tocmai se deschiseseră atunci când a avut loc explozia, provocată de o bombă artizanală. Deflagraţia a avut loc în jurul orei locale 16:50 (11:50, ora României), dar copiii nu începuseră să iasă din imobil.

Femeia, care e acum internată într-un spital, ținea un bebeluș în brațe, în timp ce-şi aştepta copilul. Ea a mărturisit că și-a pierdut cunoștința și că și-a revenit mai târziu, în timp ce primea îngrijiri.

Mai multe ziare locale au titrat că deflagraţia a fost provocată de o butelie de gaze naturale folosită într-un restaurant de pe stradă.

"Material exploziv a fost găsit în apartamentul" acestui tânăr de 22 de ani se arată într-un comunicat al autorităților din Fengxian, orașul în care a avut loc tragedia.

În urma exploziei care a avut loc în faţa unei grădiniţe dintr-un orăşel din estul Chinei opt persoane au murit, iar alte 65 au fost rănite.

Aceasta e cea de-a doua tragedie în ultimele luni, petrecută la o şcoală din China. Luna trecută, 11 copii au murit într-un autobuz care a luat foc. În acest caz, autorităţile au susţinut că şoferul a pornit incendiul în mod deliberat.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro