VIDEO / Echipa "Acces Direct", agresată în direct! Ce a păţit o reporteriţă pe teren. Mirela Vaida a rămas îngrozită: "Du-te la poliţie!"

Echipa "Acces Direct", agresată în direct © captură Antena1

O reporteriţă a echipei "Acces Direct" a fost atacată de o familie în timp ce voia să le ceară declaraţiilor membrilor. Tânăra a fost lovită de mai multe ori.

Un bărbat vrea să îşi recupereze fiul din braţele fostei sale iubite. În momentul în care a ajuns la mamă, care se afla acasă la noul său partener, familia acestuia a atacat-o, în timp ce reporteriţa încerca să îşi facă meseria.

"La poartă când am ajuns au venit rudele actualului iubit. Rudele bărbatului ne-au agresat, s-au urcat pe maşină, m-au îmbrâncit, o femeie a deschis portiera şi m-a lovit cu picioarele în abdomen. Acum sunt doua echipaje de poliţie", a declarat reporteriţa în direct.
"Du-te la poliţie!" a sfăfuit-o Mirela Vaida.
Tânăra a anunţat că a făcut deja plângere.

CAZ ACCES DIRECT

Un tată vrea să îşi găsescă copilul şi să aibă grijă de el, după ce iubita lui ar fi fugit cu cel mic de acasă. Femeia ar fi plecat la un bărbat pe care l-ar fi cunoscut pe Facebook, bărbat care n-ar avea activități tocmai legale, acuză tânărul părinte. Acum, tatăl e îngrijorat atât pentru viaţa fiului său, cât şi pentru viaţa iubitei sale, deoarece se teme că bărbatul care ar fi primit-o cu braţele deschise, ar putea fi proxenet.
Despre băiatul său cel mic, tânărul părinte nu mai ştie nimic, de când iubita lui a fugit, în toiul nopții, de acasă, cu tot cu fiul lor și nu s-a mai întors. De acum 42 de zile, tata Teodor nu-şi mai găseşte liniştea. Pentru că habar nu are în mâinile cui au ajuns copilul şi iubita sa.
Singura explicație pentru fuga mamei Alexandra, la care a reușit să ajungă până acum, e că el nu i-ar fi oferit suficientă atenţie femeii. Asta doar pentru că, spune el, pe primul loc, în sufletul lui, au fost mereu copiii lor. 
Mama Alexandrei a intrat în direct şi culmea, femeia i-a luat apărarea fostului său ginere, nu fiicei sale.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro