Antena 1 a fost lider de audienţă incontestabil, ieri, când a spulberat orice concurenţă. Telespectatorii au urmărit cu interes toate subiectele prezentate.

Antena 1 a fost, ieri, lider de audienţă la nivelul întregii zile. Încă de la primele ore ale dimineţii telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură subiectele de la Observator. Publicul comercial a fost extrem de interesat şi de celelalte ediţii ale Observatorului, de emisiunea "Mireasă pentru fiul meu", "Acces Direct", "Next Star" şi "Un Show Păcătos", toate aflându-se în topul preferinţelor publicului.

Postul generalist al trustului Intact a reuşit să se claseze mult deasupra concurenţei, cu un rating mediu de 3,2% şi o cotă de piaţă de 18,2%. Se pare că micuţii talentaţi de la "Next Star" au reuşit să impresioneze o ţară întreagă. Emisiunea moderată de Dan Negru a fost urmărită de 1.901.000 de telespectatori.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Surpriză de proporţii la Acces Direct! Câştigătoarea "Next Star", Antonia Stoian şi-a revăzut mama!

Tatăl Mădălinei Manole înfruntă cu stoicism boala. Bâtrânul, aflat pe patul de spital, a mărturisit în cadrul unui interviu acordat Observatorului de la ora 19:00 că a primit un mesaj de la "fata cu părul de foc" care i-a dat putere să lupte.

Heide Hatry îţi va schimba total modul de a privi florile. Colecţia sa de lucrări de artă "Nu este un trandafir" include lăcrări inedite, intens controversate.

Roxana Vancea este dovada inconştienţei în formă pură! Şatena sfidează moartea pe două roţi, încălcând toate regulile de circulaţie şi se mai şi laudă cu asta pe reţelele de socializare.

Jean Paler are probleme de sănătate foarte grave. La doar câteva zile după un spectacol în aer liber, celebrul artist a ajuns pe patul de spital, acolo unde se află şi în aceste momente.

O femeie a decis să-şi pună capăt zilelor într-un mod cumplit! Wanpen Inyai, în vârstă de 65 de ani, şi-a pus capăt zilelor aruncându-se într-un lac în care se aflau 1.000 de crocodili, dintr-o grădină zoo din Bangkok, din Thailanda.

Cu tatăl în puşcărie şi fratele mai mare "pe goană", mezinul familiei Cămătarilor face totul pentru a se bucura de anii tinereţii în stilu-i caracteristic. Dacă nu demult surprindea în timp ce combina animatoare din club, acum Dani Cămătaru este pus pe fapte mari. Învaţă totul despre cel de-al Doilea Război Mondial direct de pe platourile de filmare.

Simona Gherghe a fost luată prin surprindere de impulsivul Horia Brenciu. Juratul "X Factor" a luat-o în braţe, la "Acces Direct", însuşindu-şi rolul de prezentator.

După ce s-a asigurat că fiica lui Beyonce este şi fetiţa lui, Nicolae Guţă face tot posibilul să pună capăt scandalului izbucnit între tânără şi Narcisa, mama unuia dintre băieţii lui. Astfel, acesta a sfidat-o pe Narcisa şi a invitat-o să sărbătorească alături de el şi de Beyonce creştinarea micuţei Anais.

Denisa Botcari s-a enervat în momentul în care Mihai Costea a negat că ar fi avut o legătură amoroasă cu ea. Pentru a demonstra tuturor că a reuşit să ajungă în patul lui, blonda a făcut publice mesaje dintre ea şi fostul iubit al Danielei Crudu.

Gabriela Cristea şi iubitul ei, Tavi Clondea, au făcut pasul cel mare şi s-au mutat împreună într-o casă nouă şi mult mai spaţioasă. Realizatoarea de televiziune a spus că schimbarea locuinţei a făcut-o să realizeze cât este de fericită şi câte lucruri frumoase li s-au întâmplat în ultimul an.

Denisa Botcari nu se joacă. Războinica blondă a făcut publice dovezile care atestă că Mihai Costea a avut o aventură cu ea. Mesaje, fotografii, toate au fost făcute publice de fosta lui Cristea.

Incarca mai multe stiri