Antena 1 a fost lider de audienţă incontestabil, ieri, când a spulberat orice concurenţă. Telespectatorii au urmărit cu interes toate subiectele prezentate.

Antena 1 a fost, ieri, lider de audienţă la nivelul întregii zile. Încă de la primele ore ale dimineţii telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură subiectele de la Observator. Publicul comercial a fost extrem de interesat şi de celelalte ediţii ale Observatorului, de emisiunea "Mireasă pentru fiul meu", "Acces Direct", "Next Star" şi "Un Show Păcătos", toate aflându-se în topul preferinţelor publicului.

Postul generalist al trustului Intact a reuşit să se claseze mult deasupra concurenţei, cu un rating mediu de 3,2% şi o cotă de piaţă de 18,2%. Se pare că micuţii talentaţi de la "Next Star" au reuşit să impresioneze o ţară întreagă. Emisiunea moderată de Dan Negru a fost urmărită de 1.901.000 de telespectatori.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Surpriză de proporţii la Acces Direct! Câştigătoarea "Next Star", Antonia Stoian şi-a revăzut mama!

„Dracusor” În Iadul Bucatarilor, înger pazitor cu fetiţa lui, Ava! Chef Florin Dumitrescu trăieşte cele mai frumoase momente din viaţa unui om şi se bucură din plin de fiecare moment pentrecu alături de fetiţa lui.

Laura Cosoi are 32 de ani şi o relaţie de 2 ani cu Cosmin. Frumoasa blondă a vorbit deschis despre căsătorie şi copii.

Laurette se bucură de victoria obţinută în faţa fostului ei iubit şi este decisă să nu se mai întoarcă la bărbatul care a făcut-o să sufere.

Anca Serea are un ten perfect şi forme de invidiat. Viitoarea soţie a lui Adi Sînă a vorbit despre felul în care se întreţine.

Bianca Drăguşanu şi-a luat "liber" de la Victor Slav şi a plecat să-şi petreacă seara împreună cu Victor Slav. Îmbrăcată la patru acece şi strălucind de fericire, blonda a decis să meargă la petrecere fără fostul soţ.

Carmen Negoiţă a experimentat deseori tratamente cosmetice pe propriul chip. Câteodată acestea au funcţionat, însă au fost şi momente în care combinaţia ingredientelor nu a fost una tocmai reuşită.

Un adolescent de 17 ani a trăit clipe de coşmar, după ce antrenoarea lui de fotbal l-a abuzat sexual. Părinţii băiatului susţin că profesoara l-a ademenit-o pe băieţel într-o clasă, unde a întreţinut relaţii sexuale cu el, fapt pentru care părinţii acesteia cer despăgubiri de 3 milioane de dolari.

Sunt nenumărate persoane care au o plăcere sadică de a stoarce coşuri sau puncte negre. Pentru amatori, cu cât sunt mai mari, cu atât e mai satisfăcătoare experienţa.

Sfârşitul unui mariaj este o traumă pentru fiecare dintre parteneri, iar semnele lăsate în suflet de eşecul unei relaţii sunt greu de vindecat. Cu toate astea, Lora pare pregătită să iubească din nou şi nu se teme să-şi dea sufletul în primire unui alt bărbat.

Maya, un căţel drăgălaş, sărbătoreşte Halloween-ul în stilul caracteristic. Ce face patrupedul cu un dovleac a stârnit curiozitatea internauţilor care au urmărit video-ul într-un număr foarte mare.

Pe Mariana Roşca o ştie o ţară întreagă şi bărbaţii ar face orice ca să o aibă măcar pentru o noapte, dar pe sora ei o ţine bine ascunsă. Tânăra este extrem de frumoasă şi pare copia fidelă, dar mai mică, a "blondei" lui Iri.

Incarca mai multe stiri