Antena 1 a fost lider de audienţă incontestabil, ieri, când a spulberat orice concurenţă. Telespectatorii au urmărit cu interes toate subiectele prezentate.

Antena 1 a fost, ieri, lider de audienţă la nivelul întregii zile. Încă de la primele ore ale dimineţii telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură subiectele de la Observator. Publicul comercial a fost extrem de interesat şi de celelalte ediţii ale Observatorului, de emisiunea "Mireasă pentru fiul meu", "Acces Direct", "Next Star" şi "Un Show Păcătos", toate aflându-se în topul preferinţelor publicului.

Postul generalist al trustului Intact a reuşit să se claseze mult deasupra concurenţei, cu un rating mediu de 3,2% şi o cotă de piaţă de 18,2%. Se pare că micuţii talentaţi de la "Next Star" au reuşit să impresioneze o ţară întreagă. Emisiunea moderată de Dan Negru a fost urmărită de 1.901.000 de telespectatori.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Surpriză de proporţii la Acces Direct! Câştigătoarea "Next Star", Antonia Stoian şi-a revăzut mama!

Gina Pistol pune inimile bărbaţilor pe jar prin sexualitatea pe care o emană prin toţi porii.

Daniela Crudu este una dintre cele mai frumoase asistente TV. Conştientă de acest lucru, bruneta se fotografiază în ipostaze inedite.

Un microbuz care transporta 12 persoane a fost implicat într-un accident în această dimineață, în localitatea Pielești, la 10 km distanță de Craiova. Mașina ar fi derapat din cauza carosabilului umed, ajungând într-un șanț.

Ştefan Stan nu a vrut să dezvăluie prea multe lucruri despre noua lui iubită. Cântăreţul o ţine ascunsă de ochii curioşilor.

Orgasmul feminin este, fara motive serioase, una dintre cele mai mari probleme cu care par sa se confrunte barbatii moderni. Iar acest lucru se intampla pe deoparte din cauza lipsei educatiei sexuale si pe de alta parte din cauza lipsei de incredere in sine care apare la unii dintre barbati.

Astăzi este ziua de naştere a Iulianei Luciu, vedeta a spus că de la miezul nopţii a început să primească sute de mesaje din partea prietenilor ei.

Stelian Ogică a chemat o dansatoare la el acasă, în timp ce iubita lui era plecată. Roxana s-a supărat pe el şi nu se aştepta la asta.

Imediat după ce s-a dat un material la Star Matinal în care tatăl Andei a făcut declaraţii despre relaţiile ei de iubire, vedeta s-a supărat.

Loredana Chivu a rămas fără acte, blondei i s-a furat geanta seara trecută într-un club de Capitală.

Transilvania este raiul vânătorilor de fosile de dinozauri, titrează publicaţia britanică The Express.

Antonia o filmează adesea pe fetiţa ei, iar fanii se topesc pe loc când o văd. Aceştia îi lasă mii de like-uri artistei pe conturile de socializare.

Incarca mai multe stiri