Antena 1 a fost lider de audienţă incontestabil, ieri, când a spulberat orice concurenţă. Telespectatorii au urmărit cu interes toate subiectele prezentate.

Antena 1 a fost, ieri, lider de audienţă la nivelul întregii zile. Încă de la primele ore ale dimineţii telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură subiectele de la Observator. Publicul comercial a fost extrem de interesat şi de celelalte ediţii ale Observatorului, de emisiunea "Mireasă pentru fiul meu", "Acces Direct", "Next Star" şi "Un Show Păcătos", toate aflându-se în topul preferinţelor publicului.

Postul generalist al trustului Intact a reuşit să se claseze mult deasupra concurenţei, cu un rating mediu de 3,2% şi o cotă de piaţă de 18,2%. Se pare că micuţii talentaţi de la "Next Star" au reuşit să impresioneze o ţară întreagă. Emisiunea moderată de Dan Negru a fost urmărită de 1.901.000 de telespectatori.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Surpriză de proporţii la Acces Direct! Câştigătoarea "Next Star", Antonia Stoian şi-a revăzut mama!

Fericire fără margini pentru cuplul Bădălău - Pătrăşcanu! Astăzi, în jurul prânzului, Claudia şi fiul ei s-au externat! Cei doi au fost luaţi de la clinică de Gabi, dar şi de viitoarea lui soacră, care a preferat să aştepte în maşină!

În 2008, Horia Moculescu primea o veste cumplită. Băiatul din cea de-a treia căsnicie se stingea din viaţă la Berlin, după ce a căzut de la etajul cinci al blocului în care locuia. Şi-a pierdut feciorul, dar i-a rămas fiul lui de care este tare mândru şi ale cărui poze le arată din telefon.

De când Carmen a plecat din casa lui, Franco face ce poate ca să își asigure banii necesari traiului de zi cu zi. Așa că, seara, înainte de a se întâlni cu amicii său pentru a sta de vorbă și pentru a se distra, tânărul care s-a iubit câteva luni cu fiica lui Adrian Minune are grijă să încerce să scape de problemele financiare.

Mai bine de zece ani, cântăreţul Tudor Sişu s-a luptat cu una dintre cele mai grele boli, cea a drogurilor. Încă de la începutul carierei lui, artistul a căzut în patima stupefiantelor, a făcut şi puşcărie, însă, azi, se simte vindecat complet şi poate vorbi liber despre anii care i-au marcat viaţa. „Foarte mulţi ani, nu m-am regăsit!”

Alina Plugaru are un regret. Cu o sinceritate incredibilă, blonda supranumită "Regina porno" a mărturisit reporterior SPYNEWS că în viaţă le-a făcut aproape pe toate. Mai puţin un lucru...

Diana Dumitrescu nu mai face faţă invaziei de bărbaţi care s-au năpustit asupra ei, după divorţul de Ducu Ion. Nu ştim cum reuşeşte, dar cel puţin o dată pe lună apare la braţul unui alt bărbat. Nimic rău în asta, că doar este o femeie divorţată şi liberă ca pasărea cerului. A testat actori, cântăreţi, mai mult sau mai puţin celebri, iar acum s-a orientat spre un alt domeniu şi un domn mai elegant. Să fie, oare, ultimul?

Dispărut de o bună bucată de timp din România, Horațiu Potra, mercenarul care a fost acuzat că sponsoriza Biserica Ortodoxă Română cu bani proveniți din afaceri ilicite, s-a refugiat în Africa, unde antrenează asasini cu sânge rece.

A trecut printr-o serie de scandaluri de pomină și a devenit celebră alături de sora sa după ce au susținut o scurtă perioadă că sunt lesbiene. Acum, după ce a cam renunțat la muzică și nici nu mai pozează în ipostaze incendiare, senzuala Lisa din trupa Roller Sis a plecat în Germania, loc unde pare să își fi găsit liniștea.

Gabriel Duţu, celebrul actor din serialul "Narcisa sălbatică", recunoaşte că este complexat de nasul lui. Nu puţine au fost dăţile în care şi-a dorit să şi-l taie, pentru că i se părea prea mare. „Nu ştiu, încă sunt în dubii!”

Sanda Ladoşi s-a schimbat radical de când are 2 copii! A lăsat muzica pe plan secund, tocmai pentru a nu rata niciun moment important din viaţa micuţilor! Preocupată de hrană sănătoasă, artista a dat fuga la un hipermarket din apropierea locuinţei pentru a face provizii. Din păcate, a avut parte de peripeţii.

Au divorţat de 15 ani, dar el încă mai suferă după ea! Al Bano recunoaşte că a iubit-o enorm pe Romina şi, chiar şi azi, la două decenii de când nu mai împart aceeaşi scenă, are sufletul rănit de separarea dureroasă.

Incarca mai multe stiri