Antena 1 a fost lider de audienţă incontestabil, ieri, când a spulberat orice concurenţă. Telespectatorii au urmărit cu interes toate subiectele prezentate.

Antena 1 a fost, ieri, lider de audienţă la nivelul întregii zile. Încă de la primele ore ale dimineţii telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură subiectele de la Observator. Publicul comercial a fost extrem de interesat şi de celelalte ediţii ale Observatorului, de emisiunea "Mireasă pentru fiul meu", "Acces Direct", "Next Star" şi "Un Show Păcătos", toate aflându-se în topul preferinţelor publicului.

Postul generalist al trustului Intact a reuşit să se claseze mult deasupra concurenţei, cu un rating mediu de 3,2% şi o cotă de piaţă de 18,2%. Se pare că micuţii talentaţi de la "Next Star" au reuşit să impresioneze o ţară întreagă. Emisiunea moderată de Dan Negru a fost urmărită de 1.901.000 de telespectatori.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Surpriză de proporţii la Acces Direct! Câştigătoarea "Next Star", Antonia Stoian şi-a revăzut mama!

Vremea se va menţine frumoasă şi mai caldă decât în mod normal doar câteva zile, după care vom fi nevoiţi să scoatem din dulap hainele de ploaie. Iată ce temperaturi vor fi în fiecare regiune a ţării.

Andra este una dintre cele mai bine cotate artiste din România, iar numărul mare de concerte dintr-o săptămână îşi poate pune amprenta asupra energiei artistei. Din fericire, Andra are metoda proprie, cu ajutorul căreia scapă de oboseală.

Seria "Harry Potter" a fost cea mai de ssucces poveste de aventuri pentru copii, iar ecranizările nu au făcut nici ele excepţie. Aventurile micuţului vrăjitor şi ai prietenilor săi a captivat atât copiii, cât şi pe părinţii acestora.

Narcisa Guţă a povestit că are doi fii dintr-o relaţie pe care a avut-o când era o adolescentă. Unul dintre ei, Nicuşor, a atacat-o cu un cuţit în acest weekend pentru că nu i-a dat banii pe care i-a cerut.

Narcisa Guţă a primit şoc după şoc în ultima vreme. După scandalul cu Beyonce de România, cea mai recentă iubită a lui Nicolae Guţă, şatena era să fie linşată de propriul fiu pentru că nu i-a dat bani. Imediat după incident, a primit o veste tristă despre mama ei.

Ali Mohammad Zivari are afaceri cu un apropiat al unei grupări interlope celebre, dovadă fiind un proces în care soţul psihologului încearcă să-i ia banii individului suspectat de...cămătărie.

Surprins zilele trecute în timp ce se plimba mână-n mână cu un fotomodel celebru, înșelându-și astfel iubita din ultimii doi ani, unul dintre cele mai cunoscute personaje mondene a reușit, într-un final, să se împace cu bruneta pe care o înșela. Și, după surprinzătoarea împăcare dintre cei doi, stress-ul din ultima vreme l-a făcut pe bărbat să cedeze, motiv pentru a ajunge la spital.

Gigi Becali a dat în judecată Penitenciarul Jilava la zece luni după ce a fost transferat la Poarta Albă.

Până acum, relația dintre Florin Salasm și fiica lui, Betty, a fost una exemplară, cei doi fiind cei mai buni prieteni. Din păcate, spun surse apropiate celor doi, în ultima vreme, raporturile între tată și fiica s-au răcit drastic, reproșurile care i se fac manelistului fiind legate de viitoarea lui soție, frumoasa Roxana Dobre.

Milionarul Nick Rădoi și logodnica lui, frumoasa Mădălina Apostol au avut parte, zilele trecute, de o ieșire cu totul și cu totul specială. Mai exact, pe o ploaie infernală și pe un frig deloc potrivit lunii octombrie, într-o seară în care ți-ar fi fost milă să scoți și un câine în fața ușii, cei doi au ieșit la un suc și un mititel. La terasă...

La sfârşitul săptămânii trecute, marea doamnă a teatrului românesc, Ileana Stana Ionescu, a trecut prin momente cumplite. Proprietara casei în care locuieşte de treizeci şi unu de ani, i-a cerut să părăsească locuinţa. Vestea a căzut ca un trăsnet, întrucât artista şi soţul ei nu aveau unde să se ducă. Acum la patru zile după, proprietara a acceptat să le prelungească contractul cu încă trei luni.

Incarca mai multe stiri