Antena 1 a fost lider de audienţă incontestabil, ieri, când a spulberat orice concurenţă. Telespectatorii au urmărit cu interes toate subiectele prezentate.

Antena 1 a fost, ieri, lider de audienţă la nivelul întregii zile. Încă de la primele ore ale dimineţii telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură subiectele de la Observator. Publicul comercial a fost extrem de interesat şi de celelalte ediţii ale Observatorului, de emisiunea "Mireasă pentru fiul meu", "Acces Direct", "Next Star" şi "Un Show Păcătos", toate aflându-se în topul preferinţelor publicului.

Postul generalist al trustului Intact a reuşit să se claseze mult deasupra concurenţei, cu un rating mediu de 3,2% şi o cotă de piaţă de 18,2%. Se pare că micuţii talentaţi de la "Next Star" au reuşit să impresioneze o ţară întreagă. Emisiunea moderată de Dan Negru a fost urmărită de 1.901.000 de telespectatori.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Surpriză de proporţii la Acces Direct! Câştigătoarea "Next Star", Antonia Stoian şi-a revăzut mama!

Giovanna Antonelli, actriţa care a interpretat-o pe Jade, musulmancă ce îşi renega originile din telenovela de succes "Clona", face furori la aproape 40 de ani.

Andreea de la "Insula Iubirii" îşi trăieşte dragostea cu iubitul ei, Bogdan, chiar dacă în emisiune a petrecut momente de neuitat cu Matei, una dintre ispitele masculine din concurs.

L-a cunoscut pe net si a inceput sa creada din nou in dragoste. Ce s-a intamplat dupa ce tanara a plecat sa-si cunoasca iubitul la Buzau e GROAZNIC

Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului şi ca orice artist care se respectă, ea ţine foarte mult la imaginea ei. Mulţi ar crede că artista investeşte mulţi bani pentru a se întreţine la saloane scumpe, însă lucrurile nu stau chiar aşa, după cum spune chiar artista.

Un incident a avut loc în Capitală! Un bărbat a căzut pe scările rulante de la metrou şi şi-a spart capul.

Liviu Vârciu a fost invitat, astăzi, la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars, alături de Andrei Ştefănecu de la "Alb-Negru", pentru a vorbi despre noul sezon al emisiunii "Te cunosc de undeva", unde vor fi concurenţi.

Anda Adam nu pierde timpul şi aşa cum spune un proverb românesc, artista bate fierul cât e cald.

Dezvăluire dureroasă făcută de Şerban Huidu. Prezentatorul TV le-a vorbit fanilor despre mama lui care a murit din cauza cancerului.

Dominic, fiul lui Alex Velea şi al Antoniei, este prezent din ce în ce mai des la evenimentele mondene şi reuşeşte ca de fiecare dată să fie în centrul atenţiei, ba chiar pare să lege prietenii în ciuda vârstei sale.

Mihai Morar sărbătoreşte o zi specială pentru el şi a ţinut să marcheze acest moment atât pe contul său de socializare, cât şi în cadrul emisiunii săi.

A lăsat inhibiţiile deoparte şi a avut o apariţie incendiară la un eveniment monden din Los Angeles. Actriţa, în vârstă de 49 de ani, a făcut o şedinţă foto pe placul bărbaţilor.

Își consideră trupul o adevărată pânză pentru pictură. S-a lăsat fără regrete pe mâinile celor mai talentați tatuatori. Iar rezultatul a fost pe măsură. Ea este una dintre cele mai tatuate femei din lume.

Incarca mai multe stiri