Antena 1 a fost lider de audienţă incontestabil, ieri, când a spulberat orice concurenţă. Telespectatorii au urmărit cu interes toate subiectele prezentate.

Antena 1 a fost, ieri, lider de audienţă la nivelul întregii zile. Încă de la primele ore ale dimineţii telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură subiectele de la Observator. Publicul comercial a fost extrem de interesat şi de celelalte ediţii ale Observatorului, de emisiunea "Mireasă pentru fiul meu", "Acces Direct", "Next Star" şi "Un Show Păcătos", toate aflându-se în topul preferinţelor publicului.

Postul generalist al trustului Intact a reuşit să se claseze mult deasupra concurenţei, cu un rating mediu de 3,2% şi o cotă de piaţă de 18,2%. Se pare că micuţii talentaţi de la "Next Star" au reuşit să impresioneze o ţară întreagă. Emisiunea moderată de Dan Negru a fost urmărită de 1.901.000 de telespectatori.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Surpriză de proporţii la Acces Direct! Câştigătoarea "Next Star", Antonia Stoian şi-a revăzut mama!

Sportivele Bianca Răzor, la 400 m, cu 52"26/100, și Florina Pierdevară, în proba de 800 m, în 2'03"14/100 au adus victorii clare și valoroase pentru țara noastră sâmbătă, în prima zi a Campionatelor balcanice de atletism de la Pitești.

Este unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi designeri de la noi, iar de la moarte fostului ei soţ, pilotul Adrian Iovan, Romaniţa Iovan a reuşit cu brio să ţină loc şi de mamă şi de tată pentru fiul ei. Celebritatea câştigată nu pare să i se fi urcat la cap, iar Romaniţa merge chiar şi la piaţă.

INCEST in showbiz! E celebru și s-a căsătorit cu propria lui fiică!

După multe colaborări de succes alături de manelişti celebri a reuşit să cucerească inimile tuturor, mai ales ale admiratoarelor. Unul dintre cei mai cunoscuţi artişti de la noi din ţară a divorţat de soţia lui după opt ani de relaţie, dar se pare că soarele a răsărit din nou pe strada lui.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav traversează o perioadă cel puțin interesantă din punct de vedere sentimental. Mai exact, roșcata face tot ce îi stă în putință pentru a-i demonstra fostului ”băiat de la Meteo” că, împreună, ar face un cuplu perfect, iar planurile ei, deconspirate în exclusivitate pentru Spynews.ro de o amică de-a ei, spun totul despre ce vrea ea de la Victor.

Teodora Becali, fiica latifundiarului din Pipera, nu este una dintre tinerele care să se afișeze prea des în public, iar discreția ei când vine vorba de viața ei personală este una legendară.

Irinel Columbeanu este unul dintre oamenii de afaceri care se pot lăuda cu un potențial financiar impresionant, dar nu a devenit celebru pentru generozitatea luiu., Cu toate acestea, zilele trecute, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe latifundiar într-o serie de ipostaze cu totul și cu totul inedite.

Invitată la emisiunea "Dincolo de aparenţe", Andreea Bălan vorbeşte fără perdea despre dorinţele ei.

Invitată la "Star Chef", emisiune prezentată de Maria Simion şi Nicolai Tand, Misty a vorbit deschis despre viaţa ei.

Haljin Haljini, cunoscut şi ca "domnul Toni" după un scandal monstru cu Oana Zăvoranu, a intrat pe mâna autorităţilor.

Fostul preşedinte al FC Naţional a intrat în atenţia procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism imediat după alegerea sa în fruntea LPF.

Trigonul planetei Mercur cu Uranus favorizeaza afirmarea talentelor native si stimuleaza ideile bune in afaceri. Astazi puteti sa va bazati pe intuitie.

Incarca mai multe stiri