Antena 1 a fost lider de audienţă incontestabil, ieri, când a spulberat orice concurenţă. Telespectatorii au urmărit cu interes toate subiectele prezentate.

Antena 1 a fost, ieri, lider de audienţă la nivelul întregii zile. Încă de la primele ore ale dimineţii telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură subiectele de la Observator. Publicul comercial a fost extrem de interesat şi de celelalte ediţii ale Observatorului, de emisiunea "Mireasă pentru fiul meu", "Acces Direct", "Next Star" şi "Un Show Păcătos", toate aflându-se în topul preferinţelor publicului.

Postul generalist al trustului Intact a reuşit să se claseze mult deasupra concurenţei, cu un rating mediu de 3,2% şi o cotă de piaţă de 18,2%. Se pare că micuţii talentaţi de la "Next Star" au reuşit să impresioneze o ţară întreagă. Emisiunea moderată de Dan Negru a fost urmărită de 1.901.000 de telespectatori.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Surpriză de proporţii la Acces Direct! Câştigătoarea "Next Star", Antonia Stoian şi-a revăzut mama!

Victor Piţurcă este obligat de şefii arabi să-i ceară scuze lui Laurenţiu Reghecampf pentru gestul făcut la meciul tur dintre Al Ittihad şi Al Hilal, când soţul Anei Prodan i-a întins mâna lui Piţi, iar acesta a refuzat să-l salute. Şeicii au luat foc, pentru că nu acceptă astfel de lucruri, aşa că i-au cerut fostului selecţioner să-i întindă mâna lui Reghe înaintea meciului, din această seară, din Cupa Prinţului.

Au trecut aproape două săptămâni de când micuţul Florin Puia, de numai doi anişori, este de negăsit. Băieţelul a dispărut din faţa casei în care locuia, în localitatea bihoreană Cuieşd. De atunci, sute de oameni îl caută neîncetat. Anchetatorii au luat în calcul şi altă variantă decât cea a dispariţiei misterioase şi pentru asta au luat la întrebări părinţii şi rudele micuţului.

A cunoscut celebritatea după ce au apărut zvonuri cu privire la relația pe care ar fi avut-o cu cântăreața Sylvia pe vremea când aceasta mai era căsătorită cu Andrei. Acum însă, celebrul Don Juan după care suspinau toate fetele a luat o decizie surprinzătoare.

Zlatko Garac, afaceristul croat care a fost ţinta unui asasinat în stil mafiot, a luat recent o decizie radicală.

Considerată regina magiei albe, Maria Câmpina şi-ar putea testa "puterile" la maximum în perioada imediat următoare.

Pentru a doua oară în ultimii ani, Vasile Balint trebuie să-şi regândească strategia pe care o va folosi în faţa procurorilor.

Gabi Balint este burlac de mulţi ani, căsnicia cu Cătălina fiind singura din pal,aresul fostului internaţional. Dar, asta nu înseamnă că-şi trăieşte viaţa singur. După caz, îşi umple timpul cu cine are chef sau cu cine poate. De această dată, şi-a scos fiica în oraş, la film. Denisa a crescut, este domnişoară în toată regula şi n-ar fi nimic greşit dacă ai confunda-o cu una dintre pretendetele lui Balint.

Fostul procuror Maximilian Bălăşescu nu le-a demonstrat judecătorilor că trebuie eliberat mai devreme.

Conjunctia Lunii cu Pluton nu este o configuratie astrala comoda, dar reprezinta cel mai bun moment pentru autoanaliza si planuri de viitor, mai ales in ceea ce priveste viata sentimentala. Este un bun prilej pentru a face schimbari importante, poate chiar radicale.

Sebastian Papaiani îşi trăieşte viaţa ca în tinereţe, ca în filme, mai exact. Îndrăgitul actor iese des cu prietenii în oraş, indiferent de oră, de timp sau de situaţie. Serile trecute, paparazzii spynews.ro l-au surprins într-o companie cât se poate de selectă. Doi prieteni şi o blondă misterioasă, cu care s-a întreţinut toată seara.

Pepe a avut parte de un an excelent! Pe plan profesional concertele merg foarte bine, a făcut parte din proiectul de succes „Te cunosc de undeva“, iar pe plan personal visul lui va deveni peste 4 luni o frumoasă realitate.

Incarca mai multe stiri