Antena 1 a fost lider de audienţă incontestabil, ieri, când a spulberat orice concurenţă. Telespectatorii au urmărit cu interes toate subiectele prezentate.

Antena 1 a fost, ieri, lider de audienţă la nivelul întregii zile. Încă de la primele ore ale dimineţii telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură subiectele de la Observator. Publicul comercial a fost extrem de interesat şi de celelalte ediţii ale Observatorului, de emisiunea "Mireasă pentru fiul meu", "Acces Direct", "Next Star" şi "Un Show Păcătos", toate aflându-se în topul preferinţelor publicului.

Postul generalist al trustului Intact a reuşit să se claseze mult deasupra concurenţei, cu un rating mediu de 3,2% şi o cotă de piaţă de 18,2%. Se pare că micuţii talentaţi de la "Next Star" au reuşit să impresioneze o ţară întreagă. Emisiunea moderată de Dan Negru a fost urmărită de 1.901.000 de telespectatori.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Surpriză de proporţii la Acces Direct! Câştigătoarea "Next Star", Antonia Stoian şi-a revăzut mama!

Adrian Minune o copiază pe Delia. Nu, nu vă gândiţi că artistul şi-a vopsit părul verde ci doar îi cântă melodia.

Rosa Alexandra, fetiţa cea mică a lui Pepe a împlinit 6 luni, iar fericitul tătic are deja un ajutor de nădejde acasă pentru ea. Şi, nu este vorba doar despre soţia lui, Raluca, ci şi despre Maria, fata mai mare a artistului.

Leo de la Strehaia, dezvăluire șocantă - I-am dat 50.000 de euro pentru o noapte să mă culc cu ea!

După ce a stârnit numeroase discuţii în casa Mireasă pentru fiul meu, Cassandra a decis să plece acasă. Hotărârea ei a venit în urmă cu puţin timp, după ce Robert, iubitul ei, a fost eliminat.

Andreea Tonciu zâmbeşte din nou! Bruneta este îndrăgostită până peste cap de un tânăr care a făcut-o să simtă din nou fluturaşi în stomac.

Decizie de ultima oră în cazul celor şapte violatori din Vaslui! Totul a fost amânat!

Andra surprinde din nou! Cântăreaţa a atras privirile tuturor cu o nouă coafură în tendinţe.

Un bărbat condamnat pentru omor care a încercat să-şi cresteze numărul antihristului pe frunte -666-, acum şi-a tăiat penisul cu o lamă. Ce l-a determinat?

E una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi, euşeşte să îmbine cu succes viaţa de familie cu cariera muzicală, însă la ultima apariţie televizată a cam dat chix. Gravitaţia şi-a spus cuvântul asupra bustului Andreei Bănică, iar dovadă stau imaginile de mai jos.

Rita Mureşan a preferat întotdeauna să păstreze discreţia în ceea ce priveşte viaţa personală şi mai ales bărbatul de lângă ea. Cu toate astea, creatoarea de modă le-a mărturisit că nu obişnuieşte să rămână într-o relaţie dacă ajunge să creadă că asta nu mai merită.

În urmă cu câteva zile, pe adresa de pont a redacţiei am primit mai multe imagini cu Barbie, fosta concurentă de la "X Factor" fumând într-o baie a unei instituţii publice alături de alte colege.

Ellie White revine in industria muzicala cu o noua piesa. Artista lanseaza “Nu vreau sa te pierd”, piesa pe care a inregistrat-o in luna mai, in ultima saptamana de sarcina.

Incarca mai multe stiri