Antena 1 a fost lider de audienţă incontestabil, ieri, când a spulberat orice concurenţă. Telespectatorii au urmărit cu interes toate subiectele prezentate.

Antena 1 a fost, ieri, lider de audienţă la nivelul întregii zile. Încă de la primele ore ale dimineţii telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură subiectele de la Observator. Publicul comercial a fost extrem de interesat şi de celelalte ediţii ale Observatorului, de emisiunea "Mireasă pentru fiul meu", "Acces Direct", "Next Star" şi "Un Show Păcătos", toate aflându-se în topul preferinţelor publicului.

Postul generalist al trustului Intact a reuşit să se claseze mult deasupra concurenţei, cu un rating mediu de 3,2% şi o cotă de piaţă de 18,2%. Se pare că micuţii talentaţi de la "Next Star" au reuşit să impresioneze o ţară întreagă. Emisiunea moderată de Dan Negru a fost urmărită de 1.901.000 de telespectatori.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Surpriză de proporţii la Acces Direct! Câştigătoarea "Next Star", Antonia Stoian şi-a revăzut mama!

Gabriela Cristea s-a mutat într-o casă nouă, dar nu singură, ci cu doi masculi! Prezentatoarea tv este foarte încântată de mutarea ei cu Tavi Clonda şi căţelul lor, pe nume Oxi.

Angelina Jolie l-a surprins pe Brad Pitt cu un cadou de nuntă foarte scump. Achiziţia este în valoare de trei milioane de dolari.

Recordurile, de orice fel, atrag atenția asupra lor. Tocmai de aceea și există celebra Guinness Book. Este în natură umană dorință de a fi „cel mai” sau „cea mai” într-o anumită privință. În același timp însă, recordurile sexuale mai bizare despre care vorbim mai jos, s-ar putea să nu se regăsească în Guinness Book.

Oana Roman a vorbit deschis despre problemele care nu-i dau pace mamei sale, Mioara Roman. Vedeta a mărturisit că aceasta are probleme de sănătate şi că este foarte stresată din cauza că se află la un pas să fie dată afară din casă, iar ea nu are bani să-i plătească o chirie.

Pepenele este unul dintre fructele preferate de mulţi oameni, dar se pare că şi animalele au dat de gustul lui! Câinele din imagine salivează după bucata de pepene pe care vrea stăpânul să o mănânce, dar nu vrea ca acesta să-şi dea seama.

Cunoscut drept unul dintre ”Din Juan-ii” orașului, cumnatul lui Pepe este decis să își treacă ”în palmares” o nouă iubită, una mai celebră decât toate frumusețile pe care le-a mai curtat și cu care a mai fost surprins prin oraș de-a lungul timpului. Astfel, Bombo Pastramă a și început deja asediul inimii uneia dintre cele mai dorite femei din România, Daniela Crudu.

Anca Lungu este în al nouălea cer de când a devenit mămică! Prezentatoarea de televiziune trăieşte din plin fiecare moment petrecut alături de micuţa, Natalia, care a împlinit, marţi, 4 luni.

Majoritatea bărbaţilor se confruntă cu o cădere masivă a părului o dată cu trecerea timpului şi înaintarea în vârstă. În anumite cazuri chiar, calviţia se instalează foarte timpuriu, în jurul vârstei de 20 de ani. Cauza acestui fenomen este de origine genetică.

Mădălin Drăgan, cunoscut sub numele de Shoby a fost condamnat, în 2010, la 5 ani de închisoare după ce a accidentat mortal o femeie gravidă. Experienţa încarcerării l-a maturizat extrem de tare, iar acum s-a decis să dea tot uitării.

Loredana Chivu poate intra în topul vedetelor cel mai sumar îmbrăcate! Deloc pudică, asistenta tv a publicat o fotografie pe o reţea de socializare în care i se pot vedea cu exactitate sânii sufocaţi de rochia prea strâmtă.

Întâlnire de gradul 0, între Lili Sandu şi Bogdan Stelea! Cei doi foşti iubiţi s-au revăzut serile trecute pentru prima dată după ce fotbalistul a divorţat de fosta lui soţie, Mirela.

Incarca mai multe stiri