Antena 1 a fost lider de audienţă incontestabil, ieri, când a spulberat orice concurenţă. Telespectatorii au urmărit cu interes toate subiectele prezentate.

Antena 1 a fost, ieri, lider de audienţă la nivelul întregii zile. Încă de la primele ore ale dimineţii telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură subiectele de la Observator. Publicul comercial a fost extrem de interesat şi de celelalte ediţii ale Observatorului, de emisiunea "Mireasă pentru fiul meu", "Acces Direct", "Next Star" şi "Un Show Păcătos", toate aflându-se în topul preferinţelor publicului.

Postul generalist al trustului Intact a reuşit să se claseze mult deasupra concurenţei, cu un rating mediu de 3,2% şi o cotă de piaţă de 18,2%. Se pare că micuţii talentaţi de la "Next Star" au reuşit să impresioneze o ţară întreagă. Emisiunea moderată de Dan Negru a fost urmărită de 1.901.000 de telespectatori.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Surpriză de proporţii la Acces Direct! Câştigătoarea "Next Star", Antonia Stoian şi-a revăzut mama!

Ai jucat la Loto şi ai aştepatt cu sufletul la gură să vezi dacă ai câştigat? Duminică, 26 aprilie, au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 şi Super Noroc.

Mădălin Ghenea, una din cele mai frumoase românce care a făcut furori peste hotare, a acceptat una din cele mai controversate provocări virtuale. Actriţa a urmat modelul "Kylie Jenner" şi şi-a mărit buzele într-un mod neconvenţional.

Cea mai rapidă dietă, din lume, care urmărește scăderea în greutate a fost concepută ținând cont de toate elementele nutritive esențiale pentru corpul tău.

Schimbări tot mai multe în sezonul patru al show-ului "Mireasă pentru fiul meu". Un cuplu din casă s-a despărţit, după ce un concurent a cerut echipei show-ului să-l lase să abandoneze competiţia.

Sarcina extrauterină sau ectopică rezultă în urma implantării ovulului fecundat în altă parte decât în mucoasa uterină. O imagine cu un embrion de şase săptămâni a devenit viral în mediul online.

Sâmbătă dimineaţa, un cutremur de 7,9 grade magnitudine s-a produs în Nepal şi a făcut prăpăd în urma lui. Până la ora actuală, s-au înregistrat peste 2000 de morţi, iar căutările sub dărâmături continuă.

Zi grea pentru Alex Velea şi pentru Antonia! Au mers la biserică pentru a-şi cununa prietenii, pe Boier Bibescu şi pe soţia acestuia, Alina, însă acolo au primit o lovitură neaşteptată. Preotul care oficiază ceremonia religioasă i-a anunţat că nu pot fi naşii cuplului.

Beyonce de România a vorbit, pentru prima oară, într-un interviu acordat emisiunii Star News de la Antena 1, despre sacrificiile incredibile pe care le-a făcut pentru a avea o relație cu Nicolae Guță. Iar dezvăluirile ei sunt zguduitoare, Mădălina dovedind, din declarațiile făcute, că l-a iubit cu adevărat pe manelist, sacrificiile ei fiind uluitoare.

Vestea că Amalia Năstase va avea, în ciuda faptului că se apropie de 40 de ani, un al treilea copil a surprins pe toată lumea din showbiz-ul românesc. Cu toate acestea, fosta soție a legendarului Ilie Năstase este mai fericită ca niciodată, ea urmând să nască, în toamnă, un băiețel.

Cătălin Scărlătescu este, cu siguranță, unul dintre cei mai cunoscuți și pricepuți chef-i de la noi din țară. Cu toate acestea, el urăște, din tot sufletul, unul dintre deserturile favorite ale românilor. Iar motivul este, cu adevărat, uluitor și l-a dezvăluit pentru emisiunea Star News de la Antena 1.

Margherita și Fulgy, copiii celebrilor Viorica și Ioniță de la Clejani, au pus la cale o farsă cumplită pentru părinții lor, una care, cu siguranță, i-a dat palpitații mamei lor.

Incarca mai multe stiri