Antena 1 a fost lider de audienţă incontestabil, ieri, când a spulberat orice concurenţă. Telespectatorii au urmărit cu interes toate subiectele prezentate.

Antena 1 a fost, ieri, lider de audienţă la nivelul întregii zile. Încă de la primele ore ale dimineţii telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură subiectele de la Observator. Publicul comercial a fost extrem de interesat şi de celelalte ediţii ale Observatorului, de emisiunea "Mireasă pentru fiul meu", "Acces Direct", "Next Star" şi "Un Show Păcătos", toate aflându-se în topul preferinţelor publicului.

Postul generalist al trustului Intact a reuşit să se claseze mult deasupra concurenţei, cu un rating mediu de 3,2% şi o cotă de piaţă de 18,2%. Se pare că micuţii talentaţi de la "Next Star" au reuşit să impresioneze o ţară întreagă. Emisiunea moderată de Dan Negru a fost urmărită de 1.901.000 de telespectatori.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Surpriză de proporţii la Acces Direct! Câştigătoarea "Next Star", Antonia Stoian şi-a revăzut mama!

Mihaela Rădulescu a dorit să lămurească situaţia privind viaţa ei personală. Astfel, diva a scris pe pagina de Facebook tot adevărul despre relaţia fiului ei cu fostul şi actualul iubit, dar şi despre faptul că nu este devoratoare de bărbaţi.

Dan Diaconescu a fost condamnat definitiv, ieri, la 5 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru infracţiunea de şantaj, de către judecătorii de Curtea de Apel. Toţi apropiaţii lui au fost dărâmaţi la aflarea acestei veşti şi nimeni nu se aştepta la o asemenea sentinţă.

Cornelia Naum, mama premierului Victor Ponta, a fost audiată la DNA Ploieşti, joi dimineaţa. Ea este citată în dosarul privind fraudarea fondurilor europene.

Usturoiul are o serie de proprietati de antiseptic, vermifug si antidot. Mai mult, in Egiptul antic, oamenii mancau usturoi pe scomacul gol si pentru ca erau convinsi ca poate trata turbarea si muscaturile de vipera.

Mark Lippert, un ambasador american, a fost agresat de un bărbat, în timp ce se afla într-o vizită la Seul. El a suferit leziuni atât pe faţă, cât şi pe mâini.

Dorian Popa a lansat o piesă cu Eliza Manda care se numeşte "Trofeu", care are deja mare succes, deşi nu a trecut mult timp de când a fost lansată. Iar acum a strâns deja aproape 300.000 de vizualizări pe Youtube.

După câteva zile frumoase de primăvară cu mult soare, meteorologii anunţă că se întorc ploile şi ninsorile. A fost emisă o avertizare meteorologică de cod galben care este valabilă de astăzi de la ora 13 şi până mâine la ora 16.

Ana Maria Mocanu are dureri mari de spate din cauza silicoanelor. Fosta asistentă "păcătoasă" nu se poate antrena la sală şi trebuie să stea o perioadă pe bară.

Cu toţii suntem înnebuniţi după snacksurile din comerţ, deşi ştim foarte bine că nu ne fac deloc bine. De aceea, te învăţăm cum să îţi faci unele sănătoase chiar la tine acasă. Uite cât de simplu este să faci snacksuri din mămăligă!

Simona Traşcă s-a enervat terbil, deoarece Mariana Roşca o vorbeşte de rău. Traşcă susţine că nu are nimic personal cu Mariana Roşca şi nu înţelege cu ce a supărat-o.

Oana Lis şi fratele ei sunt la cuţite! Ştefan o acuză pe Oana că a intrat în lipsa lui în casă şi i-a furat multe lucruri de acolo. Blonda neagă cu desăvârşire, iar un întreg scandal s-a iscat.

Incarca mai multe stiri