Antena 1 a fost lider de audienţă incontestabil, ieri, când a spulberat orice concurenţă. Telespectatorii au urmărit cu interes toate subiectele prezentate.

Antena 1 a fost, ieri, lider de audienţă la nivelul întregii zile. Încă de la primele ore ale dimineţii telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură subiectele de la Observator. Publicul comercial a fost extrem de interesat şi de celelalte ediţii ale Observatorului, de emisiunea "Mireasă pentru fiul meu", "Acces Direct", "Next Star" şi "Un Show Păcătos", toate aflându-se în topul preferinţelor publicului.

Postul generalist al trustului Intact a reuşit să se claseze mult deasupra concurenţei, cu un rating mediu de 3,2% şi o cotă de piaţă de 18,2%. Se pare că micuţii talentaţi de la "Next Star" au reuşit să impresioneze o ţară întreagă. Emisiunea moderată de Dan Negru a fost urmărită de 1.901.000 de telespectatori.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Surpriză de proporţii la Acces Direct! Câştigătoarea "Next Star", Antonia Stoian şi-a revăzut mama!

"Rooms" este o aplicaţie lansată de reţeaua de socializare Facebook, care permite utilizatorilor să comunice sub anonimat, fără folosirea numelor reale.

Beyonce de România este desfiinţată de vrăjitoarea Vanessa, care o acuză pe tânără că i-ar fi făcut vrăji lui Nicolae Guţă pentru a-l ţine lângă ea. Vanessa a spus că blonda a venit la ea ca să o ajute şi că timp de o luna aceasta a provocat-o încontinuu pe Narcisa, blestemându-i băieţelul.

Este celebră şi frumoasă şi unde mai pui că are un bust de toată frumuseţea. Vedeta internaţională şi-a arătat sânii în toată splendoarea pe un site de socializare.

Viorel Lis a spus că nu crede nimic din spusele lui Vali, bărbatul care susţine că ar fi avut o aventură cu soţia sa. Fostul primar al Capitalei a spus că încrederea exagerată afişată de bărbat îl face să-şi ridice mari semne de întrebare referitoare la veridicitatea spuselor acestuia.

Beyonce de România, pe numele real Mădălina Dumitriu, îl acuză pe Nicolae Guţă că a călcat strâmb la trei zile de la naşterea celui de-al zecelea copil al său, micuţa Anais Maria. Blondina a aflat absolut tot prin intermediul Facebook-ului.

Vali, presupusul amant al Oanei Lis, a dat detalii picante din relaţia pe care ar fi avut-o cu soţia lui Viorel Lis. Bărbatul a spus că vedeta îl lăsa pe fostul primar al Capitalei în cameră şi mergea cu el la un hotel.

Plângerea depusă împotriva Narcisei a băgat scandalul între Beyonce de România şi Nicolae Guţă. Manelistul a ameninţat-o pe Mădălina Dumitriu cu bătaia.

Te epilezi în zona intimă cu aparatul de ras? Nu este o idee tocmai bună, deşi îţi salvează timp şi te scapă de durerea unei epilări cu ceară. Riscurile sunt majoare şi te pot duce direct pe patul de spital.

Mădălina Dumitriu, alias Beyonce de România, are parte de încă o lovitură, de această dată din partea fostului iubit, Nicolae Guţă. Acesta a dezvăluit, în direct, unul dintre cele mai ascunse secrete ale Mădălinei.

Incidentul în care au fost implicate două dintre mamele copiilor săi l-au făcut pe Nicolae Guţă să ia o decizie radicală. Beyonce de România a primit vestea cu lacrimi în ochi.

Ghimbirul este un condiment, o plantă medicinală, dar şi un aliment foarte bun pentru pierderea în greutate. El este folosit în curele de slăbire, dar în cantitate moderată, sub forma unor ceaiuri, în salate sau în mâncare gătită.

Incarca mai multe stiri