Antena 1 a fost lider de audienţă incontestabil, ieri, când a spulberat orice concurenţă. Telespectatorii au urmărit cu interes toate subiectele prezentate.

Antena 1 a fost, ieri, lider de audienţă la nivelul întregii zile. Încă de la primele ore ale dimineţii telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură subiectele de la Observator. Publicul comercial a fost extrem de interesat şi de celelalte ediţii ale Observatorului, de emisiunea "Mireasă pentru fiul meu", "Acces Direct", "Next Star" şi "Un Show Păcătos", toate aflându-se în topul preferinţelor publicului.

Postul generalist al trustului Intact a reuşit să se claseze mult deasupra concurenţei, cu un rating mediu de 3,2% şi o cotă de piaţă de 18,2%. Se pare că micuţii talentaţi de la "Next Star" au reuşit să impresioneze o ţară întreagă. Emisiunea moderată de Dan Negru a fost urmărită de 1.901.000 de telespectatori.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Surpriză de proporţii la Acces Direct! Câştigătoarea "Next Star", Antonia Stoian şi-a revăzut mama!

Speak s-a despărţit de Adelina Pestriţu, însă inima lui nu e goală. Artistul a dezvăluit întregii lumi cine e cea care i-a pus inima pe jar şi pe care o iubeşte necondiţionat.

Bărbatul care a incendiat doi oameni în timp ce dormeau a fost prins de poliţişti, după patru zile de căutări. Tragedia a avut loc pe 21 octombrie în Galaţi. În acea noapte de joi spre vineri, un individ a stropit cu benzină doi oameni fără adăpost, după care le-a dat foc. Scenele care au şocat o ţară întreagă au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Anda Adam este schimbată total de maternitatea! După ce a văzut ce înseamnă să creşti un copil, artista a acceptat provocarea de a fi părinte pentru trei copii neîngrijiţi şi murdari.

Andreea Berecleanu este mai mândră ca oricând de fiul ei. Vedeta a postat pe Facebook câteva imagini cu Petru, după ce a primit o medalie internaţională pentru fotbal.

Mircea Rednic se întoarce în fotbal şi va prelua o echipă din zona arabă. „Puriul” nu a uitat că a plecat cu scandal de la Dinamo şi se pregăteşte să le dea lovitura de graţie „câinilor roşii”. Tehnicianul vrea un jucător din „Ştefan cel Mare”.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. Denisa, una dintre fostele participante ale reality-show-ului matrimonial, a făcut public un selfie în care apare îmbrăcată într-o rochie albă de mireasă, dar şi cu un voal pe cap. Unii dintre cei care au văzut poza s-au frecat de două ori la ochi înainte să o întrebe despre ziua cea mare.

Paul Dibbins, în vârstă de 57 de ani, a mers de urgenţă la spital unde fostul soldat a fost diagnosticat cu cangrenă la degetul piciorului drept. Medicii l-au programat pentru operaţie peste câteva săptămâni, dar omul nu a mai avut răbdare şi a făcut un gest şocant.

În spatele gratiilor pentru 18 lei! Iulia Suciu, tânăra mamă care acum două săpămâni implora iertare, a ajuns la închisoare, departe de fiica ei care abia a împlinit un anişor.

Un accident infiorător s-a produs în urmă cu câteva zile în Hangzhou, China. Un şofer a pierdut controlul volanului şi s-a izbit violent de câţiva parapeţi care despărţeau sensurile de mers.

Franco Noriega a cucerit damele pe cu modul lui nonconformist de a "presta" în bucătărie. Conştient de atuurile sale fizice, Noriega a găteşte... dezbrăcat, încingând fanteziile femeilor.