Antena 1 a fost lider de audienţă incontestabil, ieri, când a spulberat orice concurenţă. Telespectatorii au urmărit cu interes toate subiectele prezentate.

Antena 1 a fost, ieri, lider de audienţă la nivelul întregii zile. Încă de la primele ore ale dimineţii telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură subiectele de la Observator. Publicul comercial a fost extrem de interesat şi de celelalte ediţii ale Observatorului, de emisiunea "Mireasă pentru fiul meu", "Acces Direct", "Next Star" şi "Un Show Păcătos", toate aflându-se în topul preferinţelor publicului.

Postul generalist al trustului Intact a reuşit să se claseze mult deasupra concurenţei, cu un rating mediu de 3,2% şi o cotă de piaţă de 18,2%. Se pare că micuţii talentaţi de la "Next Star" au reuşit să impresioneze o ţară întreagă. Emisiunea moderată de Dan Negru a fost urmărită de 1.901.000 de telespectatori.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Surpriză de proporţii la Acces Direct! Câştigătoarea "Next Star", Antonia Stoian şi-a revăzut mama!

Un nou caz de viol dă fiori reci românilor! O elevă de 14 ani a fost batjocorită de 3 indivizi, pe care-i cunoscuse pe Facebook. Nenorocirea s-a petrecut într-o pădure din Satu Mare şi a fost pusă la cale de un individ care mai fusese condamnat pentru tentativă de omor.

Războiul dintre ea şi fostul soţ este departe de a se termină, iar Adriana Bahmuţeanu pare că a ajuns la capătul puterilor. Deşi îşi doreşte să aibă o relaţie cordială cu Silviu Prigoană, se pare că sfârşesc tot certându-se.


Simona Gherghe s-a hotărât să facă un şir de dezvăluiri neaşteptate, care i-a luat prin surprindere pe admiratorii săi. Prezentatoarea a spus că mărturisirea pe care a ajuns să o facă i se pare un lucru extrem de personal, intim.

Cântăreţul Ne-Yo s-a logodit cu iubita sa, Crystal Renay, iar aceasta nu este singura veste bună, căci cei doi se pregătesc să devină părinţi.

Previziunile Babei Vanga au devenit celebre în lumea întreagă în perioada anilor '90. Una dintre clarviziunile cele mai cunoscute prezicătoare din Europa este despre România şi spune că un adevărat Mesia s-ar fi născut aici în urmă cu 10 ani.

Au fost unul dintre cele mai controversate cupluri din casa "Mireasă pentru fiul meu" şi deşi nu mulţi le dădeau multe şanse de reuşită, iată că relaţia lor continuă şi sunt mai fericiţi ca niciodată.

E prima zi de toamnă, însă temperaturile din termometre sunt mai ceva ca în mijlocul verii. Meteorologii au emis COD PORTOCALIU de caniculă pentru mai multe zone.

Este una dintre cele mai talentate actriţe de peste Ocean, iar rolul din serialul "Vampire Diaries" a făcut-o şi mai celebră. În carieră totul merge de mine, însă nici viaţa sentimentală nu este în umbră, căci actriţa a aflat de curând că este însărcinată.

Mihai Morar se poate considera un bărbat împlinit: are o carieră de succes, două fete minunate şi o soţie extrem de frumoasă.

Emoţii, emoţii, emoţii! Participanţii la sesiunea de toamnă a bacalaureatului 2015 vor afla, marţi, dacă au reuşit să treacă examenul "maturităţii". Rezultatele vor fi anunţate la avizierele centrelor de examinare, dar şi pe internet, pe spynews.ro şi edu.ro.

REZULTATE BAC 2015 TIMIŞOARA. Absolvenţii de liceu aşteaptă cu nerăbdare rezulatele la Bacalaureat 2015. Spynews.ro vă prezintă rezutaltele la BAC 2015 din TIMIŞOARA .

Incarca mai multe stiri