Antena 1 a fost lider de audienţă incontestabil, ieri, când a spulberat orice concurenţă. Telespectatorii au urmărit cu interes toate subiectele prezentate.

Antena 1 a fost, ieri, lider de audienţă la nivelul întregii zile. Încă de la primele ore ale dimineţii telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură subiectele de la Observator. Publicul comercial a fost extrem de interesat şi de celelalte ediţii ale Observatorului, de emisiunea "Mireasă pentru fiul meu", "Acces Direct", "Next Star" şi "Un Show Păcătos", toate aflându-se în topul preferinţelor publicului.

Postul generalist al trustului Intact a reuşit să se claseze mult deasupra concurenţei, cu un rating mediu de 3,2% şi o cotă de piaţă de 18,2%. Se pare că micuţii talentaţi de la "Next Star" au reuşit să impresioneze o ţară întreagă. Emisiunea moderată de Dan Negru a fost urmărită de 1.901.000 de telespectatori.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Surpriză de proporţii la Acces Direct! Câştigătoarea "Next Star", Antonia Stoian şi-a revăzut mama!

Tragedie pe un drum din Spania! Trei români şi-au găsit sfârşitl în urma unui accident rutier. Cauzele producerii accidentului nu sunt cunoscute deocamdată, însă se presupune că a fost o greşeală a şoferului.

Un bărbat a comis greşeala vieţii lui în momentul în care a ieşit dezbrăcat pe coridorul unui hotel, fără a se uita în urma lui! Înregistrările hotelului au dezvăluit un adevărat scenariu de comedie, care a devenit viral la scurt timp după publicare.

Femeile din Statele Unite au înlocuit deja silicoanele cu o tactică inovatoare care durează 24 de ore. Ultimul trend în materie de chirurgie estetică se ridică la preţul de 400-2.600 de euro.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav se pregătesc de noi planuri în viaţa lor? După ce frumoasa blondă a dat semne că ar fi însărcinată, iată că Victor creşte suspansul şi mai tare prin declaraţiile sale.

Andreea Marin nu a încercat niciodată să atragă atenţia prin fizicul ei, dovadă că de cele mai multe ori ea a fost surprinsă în haine negre, largi şi care îi acoperă mare parte din corp. Situaţia, însă, s-a schimbat!

După atacul cerebral suferit la sfârşitul săptămânii trecute, Gheorghe Turda rămâne sub atenta supraveghere a medicilor. Starea de sănătate a artistului s-a mai îmbunătăţit.

După decesul tragic al soției sale, Florin Salam a fost, ani la rândul, de neconsolat, vedeta suferind, în tăcere, după Fănica, femeia alături de care a petrecut atât de puțin timp. Cu toate acestea, când tristețea pierderii sufletului pereche i s-a mai atenuat, manelistul a avut câteva relații din care, până acum, doar trei s-au finalizat cu cereri în căsătorie.

Sylvia şi Andrei de la Alb Negru au divorţat în urmă cu doi ani, şi-au refăcut vieţile şi teoretic nu mai au nicio treabă unul cu celălalt. Practic mai au de împărţit nişte bani, însă mult aşteptata tranzacţie se lasă aşteptată.

Despre Denisa Manelista s-a tot discutat în ultimii ani, fecioria ei fiind unul dintre cele mai importante teme de discuție cu referire la blonda care, deși curtată de mulți bărbați, nu a cedat niciodată până acum ispitei de a cunoaște vreun iubit în sensul biblic.

După patru ani de procese, unul din cele mai frumoase palate din ţară şi-ar putea închide porţile.

Radu Muşetescu, autointitulatul impresar al Aurei Urziceanu, arestat în primăvară după ce ar fi violat două studente, are mari probleme.

Incarca mai multe stiri