Antena 1 a fost lider de audienţă incontestabil, ieri, când a spulberat orice concurenţă. Telespectatorii au urmărit cu interes toate subiectele prezentate.

Antena 1 a fost, ieri, lider de audienţă la nivelul întregii zile. Încă de la primele ore ale dimineţii telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură subiectele de la Observator. Publicul comercial a fost extrem de interesat şi de celelalte ediţii ale Observatorului, de emisiunea "Mireasă pentru fiul meu", "Acces Direct", "Next Star" şi "Un Show Păcătos", toate aflându-se în topul preferinţelor publicului.

Postul generalist al trustului Intact a reuşit să se claseze mult deasupra concurenţei, cu un rating mediu de 3,2% şi o cotă de piaţă de 18,2%. Se pare că micuţii talentaţi de la "Next Star" au reuşit să impresioneze o ţară întreagă. Emisiunea moderată de Dan Negru a fost urmărită de 1.901.000 de telespectatori.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Surpriză de proporţii la Acces Direct! Câştigătoarea "Next Star", Antonia Stoian şi-a revăzut mama!

Râuri de lacrimi au curs zilele trecute la Bârlad, unde romii au condus-o pe ultimul drum pe nepoata bulibaşei Ionică Brătianu. Tânăra de 15 ani a fost găsită moartă, în dara de 10 iulie, în condiţii extrem de dubioase, înecată în piscină, în Spania. Se pare că principalul suspect este nimeni altul decât logodnicul fetei, în vârstă de 23 de ani.

Andrei Tinu, fiul regretatului jurnalist Dumitru Tinu, s-a logodit la biserică, recent, cu iubita lui care, la începutul anului viitor, îi va dărui un copil.

Veste proastă pentru Dan Diaconescu! O rudă a omului de televizune a încercat să se sinucidă. Bărbatul a ameninţat că se aruncă după clădirea unui liceu din localitatea gorjeană Târgu - Jiu. După trei ore de protest, finul lui Diaconescu a fost convins să coboare, însă nu a vrut să stea de vorbă cu anchetatorii. El a fost amendat pentru tulburarea liniştii publice, motivul protestului său fiind tocmai numărul mare de amenzi pe care le avea de achitat.

Maria Marinescu face totul pe ascuns sau aşa crede ea! Paparazzii spynews.ro au surprins-o pe litoral, la 3 dimineaţa când îşi făcea cumpărăturile, însoţită de o prietenă. A fost mai întâi în club şi, apoi, a mers, în mare grabă, la un supermarket.

Trecut şi de a doua tinereţe, Viorel Cataramă face eforturi mari pentru a avea o condiţie fizică cât mai bună. La vârsta lui, arderile sunt greoaie, iar energia este diminuată. Asta nu-l împiedică să facă mişcare de câte ori poate, pentru că, nevasta tânără cu sacrificii fizice se ţine!

După doar patru luni de relaţie cu Radu Gheorghiţă, Vasile Ghiban alias Sexy Moroşanca susține că s-a căsătorit la începutul acestei luni! Iubitul travestitului s-a ocupat de cununia civilă, urmând ca nunta să aibă loc la sfârşitul lunii viitoare. Cei doi nu au vrut dă dea detalii despre cum a fost posibil acest lucru, având în vedere că, în România, căsătoria între persoane de același sex este interzisă.

Angela Ciochină este de nerecunoscut. Pe lângă problemele de sănătate cu care se luptă de peste cinci ani, acum, starea artistei s-a agravat. S-a îngrăşat enorm, mănâncă noaptea şi refuză să facă minumum de mişcare. „Venirea ei acasă a însemnat începutul sfârşitului ei!”

Scos din sărite de declaraţiile făcute de Mărioara Zăvoranu şi Simona Traşcă, medicul estetician le-a dat chemat la bară.

Moartea unui boxer din Slatina, ucis cu sânge rece, a şocat întreaga ţară. Asasinul acestuia a fost arestat de magistraţi, însă anchetatorii au stabilit că Florin Gulie a avut "ajutoare" de încredere care, la rândul lor, au ajuns în spatele gratiilor.

Raluca şi Walter Zenga formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul autohton. De 11 ani, cei doi au găsit reţeta fericirii, iar căsnicia merge ca pe roate. Au doi copiii frumoşi, care i-au unit şi mai mult şi care le-au schimbat viaţa radical.

Lider neîncoronat al aurolacilor din zona Gării de Nord, Bruce Lee nu este, surprinzător, un motiv de îngrijorare pentru autorităţi.

Incarca mai multe stiri