Antena 1 a fost lider de audienţă incontestabil, ieri, când a spulberat orice concurenţă. Telespectatorii au urmărit cu interes toate subiectele prezentate.

Antena 1 a fost, ieri, lider de audienţă la nivelul întregii zile. Încă de la primele ore ale dimineţii telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură subiectele de la Observator. Publicul comercial a fost extrem de interesat şi de celelalte ediţii ale Observatorului, de emisiunea "Mireasă pentru fiul meu", "Acces Direct", "Next Star" şi "Un Show Păcătos", toate aflându-se în topul preferinţelor publicului.

Postul generalist al trustului Intact a reuşit să se claseze mult deasupra concurenţei, cu un rating mediu de 3,2% şi o cotă de piaţă de 18,2%. Se pare că micuţii talentaţi de la "Next Star" au reuşit să impresioneze o ţară întreagă. Emisiunea moderată de Dan Negru a fost urmărită de 1.901.000 de telespectatori.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Surpriză de proporţii la Acces Direct! Câştigătoarea "Next Star", Antonia Stoian şi-a revăzut mama!

Atunci când aduci laolaltã într-un juriu oameni cu personalitãţi dintre cele mai puternice, te poţi aştepta la orice, iar acest lucru telespectatorii l-au putut constata încã de la primul episod „iUmor”, emisiune difuzatã duminica, de la 20:00, la Antena 1. Personalitatea explozivă a lui Mihai Bendeac, umorul sec şi sarcastic al lui Cheloo şi pofta de viaţă şi de râs a Deliei au stârnit numeroase controverse la masa juriului, iar discuţiile din culise au fost absolut fabuloase.

Dragostea plutește în aer în cel de-al doilea sezon al reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii” și uneori mai cere și o porție zdravănă de adrenalină.

O vedetă superbă din România s-a întors în brațele puștiului infidel. Au fugit împreună

Multe dintre celebrităţile autohtone au investit sume importante în imaginea lor şi au ajuns să fie adevărate modele pentru mii de tinere ori tineri, însă n-au fost întotdeauna atât de frumoşi.

Sâmbătă, 7 mai, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, Feli Donose va fi mai senzuală ca niciodată, în rolul Nicki Minaj.

La doar câteva zile după ce două cupluri din competiţia "Mireasă pentru fiul meu" au fost acuzate că au încălcat regula 25, cea care interzice relaţiile intime între concurenţi, scandalul a degenerat.

Mihai Mitoșeru pare să traverseze o perioadă foarte grea. Motivele? Problemele de sănătate ale părinților săi. Astfel, după ce mama sa, Camelia Mitoșeru a descoperit că are probleme grave la un genunchi, acum, tatăl său a ajuns, de urgență, la spital.

Sâmbătă, 7 mai, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, Anca Țurcașiu se transformă în Ricky Martin și cântă în limba spaniolă piesa acestuia, ”La Mordidita”.

Imaginaţia românului nu cunoaşte limite în materie de umor şi asta au demonstrat-o în nenumărate rânduri concurenţii show-ului de comedie „iUmor”, difuzat în fiecare duminică, de la 20:00, la Antena 1.

Carmen Șerban se poate lăuda, după ani întregi de încercări, cu o apariție de senzație, după ce a slăbit multe kilograme, iar lumea a început să observe acest lucru.

La doar câteva săptămâni după ce oameni din toate colţurile lumii au urmărit videoclipul în care au fost aprinse aproape în acelaşi timp nu mai puţin 6.000 de beţe de chibrit, un alt experiment face furori printre internauţi.

Scena se va umple duminica aceasta la „Bravo, România!” de trupuri lucrate intens la sală, care vor pune în scenă o coregrafie spectaculoasă.

Incarca mai multe stiri