Antena 1 a fost lider de audienţă incontestabil, ieri, când a spulberat orice concurenţă. Telespectatorii au urmărit cu interes toate subiectele prezentate.

Antena 1 a fost, ieri, lider de audienţă la nivelul întregii zile. Încă de la primele ore ale dimineţii telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură subiectele de la Observator. Publicul comercial a fost extrem de interesat şi de celelalte ediţii ale Observatorului, de emisiunea "Mireasă pentru fiul meu", "Acces Direct", "Next Star" şi "Un Show Păcătos", toate aflându-se în topul preferinţelor publicului.

Postul generalist al trustului Intact a reuşit să se claseze mult deasupra concurenţei, cu un rating mediu de 3,2% şi o cotă de piaţă de 18,2%. Se pare că micuţii talentaţi de la "Next Star" au reuşit să impresioneze o ţară întreagă. Emisiunea moderată de Dan Negru a fost urmărită de 1.901.000 de telespectatori.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Surpriză de proporţii la Acces Direct! Câştigătoarea "Next Star", Antonia Stoian şi-a revăzut mama!

Cutremurul cu magnitudinea de 5,5, produs sâmbătă seara în Vrancea şi resimţit până în Capitală, i-a panicat pe români, dar nu i-a făcut să-şi piardă simţul umorului. Dimpotrivă, am putea spune.

Dacă vrei să cureţi eficient urmele de grăsime de pe mobila din bucătărie, nu ai nevoie neapărat de soluţii puternice şi, probabil, toxice.

Gheorghe Mărmureanu, directorul onorific al Institutului Naţional de Fizică a Pământului, a ţinut să liniştească oamenii după seismul de 5,5 grade pe Richter care a avut loc sâmbătă seara. Mărmureanu a spus că seismul a fost unul moderat şi că nu se pune problema unui cutremur puternic decât "foarte, foarte târziu".

Sexul cu şerpi l-a tratat de depresie! Un bărbat a mărturisit că pentru a scăpa de depresie s-a uitat la un film cu o femeie care întreţinea relaţii sexuale cu un şarpe, cu un cal şi un câine.

O artistă îndrăgită s-a deghizat în Matilda Pascal Cojocăriţa şi i-a dat pe spate pe toţi membrii juriului.

Incredibil! Un bărbat din Briton a fost diagnosticat de către medici cu viermi la creier. Peter Donnelly a trăit timp de 4 ani cu o tenie în creier.

Panică în România! Un cutremur de 5,5 grade pe Richter a avut loc sâmbătă seara, în jurul orei 21:16. Seismul a durat 30 de secunde şi s-a resimţit până în Capitală.

S-a deghizat în Zucchero şi a cântat "La bamba" atât de ine, că puteai să juri că e chiar artistul.

Florin Ristei este mereu cu zâmbetul pe buze, chair şi atunci când nu se află în situaţii tocmai fericite. Astfel că, atunci când i s-a făcut rău, nu l-au crezut nici măcar medicii.

Cu toate că medicii spun că este bine să consumăm cafea cu moderaţie, o echipă de cercetători a descoprit un efect benefic neaşteptat al acestei băuturi.

Înspăimântător! Un băieţel de 11 ani din Ciudad Juarez, Mexico, a scăpat cu bine după ce medicii i-au îndepărtat cu succes o tumoră imensă din jurul gâtului.

Incarca mai multe stiri