Antena 1 a fost lider de audienţă incontestabil, ieri, când a spulberat orice concurenţă. Telespectatorii au urmărit cu interes toate subiectele prezentate.

Antena 1 a fost, ieri, lider de audienţă la nivelul întregii zile. Încă de la primele ore ale dimineţii telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură subiectele de la Observator. Publicul comercial a fost extrem de interesat şi de celelalte ediţii ale Observatorului, de emisiunea "Mireasă pentru fiul meu", "Acces Direct", "Next Star" şi "Un Show Păcătos", toate aflându-se în topul preferinţelor publicului.

Postul generalist al trustului Intact a reuşit să se claseze mult deasupra concurenţei, cu un rating mediu de 3,2% şi o cotă de piaţă de 18,2%. Se pare că micuţii talentaţi de la "Next Star" au reuşit să impresioneze o ţară întreagă. Emisiunea moderată de Dan Negru a fost urmărită de 1.901.000 de telespectatori.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Surpriză de proporţii la Acces Direct! Câştigătoarea "Next Star", Antonia Stoian şi-a revăzut mama!

A fost unul dintre cei mai buni sportivi pe care i-a produs România în ultimii ani, dar, acum, trece prin momente cumplite! Motivul? Unul de neimaginat pentru orice părinte, copilul lui murind în mod stupid, la mare distanță de casă.

Artifiicile care au fost folosite la concertul "Goodbye to Gravity" din Clubul Colectiv erau destinate pentru a fi folosite doar în spaţiile deschise, aşa cum apărea în instrucţiunile lor de utilizare. Procurorii Parchetului instanţei supreme susţin că artificiile folosite la concert erau interzise în spaţii închise, potrivit mediafax.ro.

Anunt pentru toti romanii. S-A APROBAT! De la anul avem O ZI LIBERA in plus

Astăzi, Andreea Mantea a postat o fotografie alături de fiul său în timp ce îi oferea o linguriţă de mâncare. Cu zâmbetul pe buze, aceasta îl hrăneşte pe David, care a trecut, se pare, la alimentaţia diversificată.

Se pare ca in ceea ce priveste aceste jucarii erotice, avem o oarecare piedica pe care unii nu reusesc sa o depaseasca.

Poate doar puţini au observat că prezentatoarele meteo poartă o rochie similară. Cu toate astea, coincidenţele există prea rar pentru a nu exista o explicaţie.

Ai un coș pe frunte și nu știi ce să faci ca să scapi de el? Noi îţi vom dezvălui o soluţie simplă care te va scăpa de această problemă.

O femeie a fost arestată după ce și-a vândut pe Facebook, fetița de o lună. Mama fără inimă a primit în schimbul bebeluşului echivalentul a 251 de dolari.

Conflictul ruso-turc escaladează! Turcia a transmis un mesaj dur Rusiei, după ce Putin a acuzat America de faptul că ştia locul şi ora la care elicoperul rusesc doborât de jihadişti avea să traverseze teritoriul turc. Preşedintele Turciei i-a transmis lui Putin să "nu se joace cu focul".

Era una dintre cele mai cunoscute actriţe de telenovele şi făcea furori în anii 90' cu apariţiile sale. Adela Noriega, pe numele întreg Adela Amalia Noriega Méndez, este o actriță mexicană celebră.

Sărbătoare mare în familia lui Teodor şi a Ionelei de la "Mireasă pentru fiul meu"! Un nou membru a venit pe lume şi a fost întâmpinat cu mare bucurie.

Ce destin! Un bărbat nevinovat a ispăşit 16 de ani de închisoare, din cauza unui tatuaj. Din fericire, după o campanie îndelungată, bărbatul a fost absolvit de vină, reuşind să-şi demonstreze nevinovăţia.

Incarca mai multe stiri