Antena 1 a fost lider de audienţă incontestabil, ieri, când a spulberat orice concurenţă. Telespectatorii au urmărit cu interes toate subiectele prezentate.

Antena 1 a fost, ieri, lider de audienţă la nivelul întregii zile. Încă de la primele ore ale dimineţii telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură subiectele de la Observator. Publicul comercial a fost extrem de interesat şi de celelalte ediţii ale Observatorului, de emisiunea "Mireasă pentru fiul meu", "Acces Direct", "Next Star" şi "Un Show Păcătos", toate aflându-se în topul preferinţelor publicului.

Postul generalist al trustului Intact a reuşit să se claseze mult deasupra concurenţei, cu un rating mediu de 3,2% şi o cotă de piaţă de 18,2%. Se pare că micuţii talentaţi de la "Next Star" au reuşit să impresioneze o ţară întreagă. Emisiunea moderată de Dan Negru a fost urmărită de 1.901.000 de telespectatori.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Surpriză de proporţii la Acces Direct! Câştigătoarea "Next Star", Antonia Stoian şi-a revăzut mama!

Monica Tatoiu a mărturisit că nu obişnuieşte să bea apă, despre care consideră că e făcută doar pentru a te spăla pe dinţi cu ea. Vedeta a spus că nu obişnuieşte să bea băuturi tari, dar că zilnic bea câteva pahare de şampanie şi de vin.

Accidentele pirotehnice din preajma zilei de 4 iulia, Ziua Independenţei a Americii, adună an de an tot mai multe victime. Un fost actor al clubului "Disney" a murit zilele acestea, în urma unui astfel de incident.

La 7 ani de la casatorie Chivu o anunta pe sotia lui ca... Toata lumea aramas fara grai!

Monica Tatoiu impresionează cu felul în care reuşeşte să se menţină în formă la 59 de ani. Cu toate astea, afacerista se pare că se confruntă cu ceva probleme de sănătate, iar detaliul care a dat-o de gol i-a înfrigurat.

Miezul verii aduce noi rupturi în showbiz! Un celebru cuplu a lăsat în urmă anii petrecuţi împreună, iar cei doi au luat decizia de a-şi continua viaţa pe drumuri separate.

Fanii lui Pepe sunt în extraz! Artistul a făcut anunţul mult aşteptat de toţi admiratorii săi, care vor număra fiecare minut până la sfârşitul acestei săptămâni.

Tragedie în zona Bâlea Lac! O pasionat de sporturi extreme a avut parte de ultima experienţă de acest gen, după ce s-a prăbuşit cu parapanta.

Problemele şi-au făcut din nou apariţia în povestea de dragoste dintre Carmen Minune şi iubitul ei, Franco. Fiica cea mare a lui Adrian Minune s-a reîntors în sânul familiei şi a mărturisit că nu mai ştie ce face Franco.

Liviu Vârciu a avut parte de un moment emoţionant, în cadrul unei emisiuni la care a participat. Prezentatprul Tv a fost vizibil emoţionat de povestea de viaţă a doi copii şi cu greu şi-a putut stăpâni lacrimile.

Fostul iubit al Oanei Zăvoranu pune punct zvonurilor potrivit cărora şi-ar fi bătut un vecin până l-ar fi băgat în spital. Răzvan Dumitrescu neagă acuzaţiile şi spune că se simte ameninţat de vecinul scandalagiu, pe care-l consideră un pericol pentru siguranţa lui şi a bunurilor lui.

Răzvan Ciobanu a uimit cu ambiţia feroce cu ajutorul căreia a reuşit să scape de kilogramele în plus. Lupta nu a fost deloc una uşoară şi designerul mărturiseşte că i se întâmplă ca noaptea să viseze prăjituri şi că visele sunt atât de reale încât îl sperie.

Unul din cele mai temute personaje din satu Mare a fost condamnat la ani grei de închisoare, după ce în urmă cu doi ani bărbatul şi-a omorât cu sânge rece soţia.

Incarca mai multe stiri