Antena 1 a fost lider de audienţă incontestabil, ieri, când a spulberat orice concurenţă. Telespectatorii au urmărit cu interes toate subiectele prezentate.

Antena 1 a fost, ieri, lider de audienţă la nivelul întregii zile. Încă de la primele ore ale dimineţii telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură subiectele de la Observator. Publicul comercial a fost extrem de interesat şi de celelalte ediţii ale Observatorului, de emisiunea "Mireasă pentru fiul meu", "Acces Direct", "Next Star" şi "Un Show Păcătos", toate aflându-se în topul preferinţelor publicului.

Postul generalist al trustului Intact a reuşit să se claseze mult deasupra concurenţei, cu un rating mediu de 3,2% şi o cotă de piaţă de 18,2%. Se pare că micuţii talentaţi de la "Next Star" au reuşit să impresioneze o ţară întreagă. Emisiunea moderată de Dan Negru a fost urmărită de 1.901.000 de telespectatori.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Surpriză de proporţii la Acces Direct! Câştigătoarea "Next Star", Antonia Stoian şi-a revăzut mama!

După luni întregi de bătălii, în care zeci de tinere dornice de afirmare şi-au scos armele la înaintare, astăzi, a fost aleasă câştigătoarea concursului "Mamă, eu mă fac vedetă!".

Vrei să scapi de kilogramele în plus sau pur şi simplu să te menţii în formă dar fără să mai recurgi la pastile şi la nutriţionişti? Două pahare de apă băute înaintea fiecărei mese te pot ajuta, potrivit unui studiu.

Se jură că nu mai au nicio treabă unul cu altul, dar drumurile îi aduc în acelaşi loc! Bianca Draguşanu a ajuns, miercuri seară, faţă în faţă cu Adrian Cristea, care nu a ratat ocazia să o impresioneze cu diverse complimente. Ei bine, după ce au aflat de această întâlnire întâmplătoare, partenerii lor au avut reacţii surprinzătoare.

Adriana Bahmuţeanu s-a operat, ieri, de hernie ombilicală, în mare taină. Atât Prigoană, cât şi mama ei, au aflat din presă că vedeta de la AntenaStars este pe masa de operaţie. „Alţii sunt familia ei. Eu, maică-sa şi copiii suntem nişte străini. O aştept, totuşi, acasă, anesteziată, sau nu!”

Parada gay care are loc zilele astea în Amsterdam a pus pe jar autorităţile olandeze. Asta pentru că mii de curioşi prezenţi pe străzi riscă să fie pipăiţi...de hoţii de buzunare.

După ani de scandaluri televizate, păruieli şi dosare penale, două din cele mai cunoscute vedete autohtone sunt gata să-şi dea mâna.

Acuzat de evaziune fiscală şi spălare de bani, Ştefan Tache a devenit ţinta băncilor prin care şi-a derulat afacerile.

Omul de afaceri care reuşit în urmă cu două zile să facă praf două maşini, una fiind a poliţiei, pe Bulevardul Magheru din Bucureşti, i-a lăsat pe oamenii legii cu gura căscată.

În timp ce Cristi Borcea se află după gratii, iar fosta şi actuala nevastă ţin în frâu afacerile lui, Valentina Pelinel, femeia despre care se spune că ar fi avut o relaţie extraconjugală cu fostul preşedinte de la Dinamo, se distrează în celebra insulă Capri. Nu singură, ci cu un grup de prieteni, dar folosindu-se la greu de un bun al...afaceristului.

Una dintre cele mai în vogă artiste de la noi a trecut, în scurta vacanță pe care o are, la munca ”de jos”. Mai exact, cântăreața a preferat să meargă la țară, în satul bunicilor, în loc să își aleagă vreo destinație exotică, iar acolo a avut grijă de animalele din bătătură și și-a răsfățat rudele cu mâncare gătită chiar de ea.

SPYNEWS.ro a prezentat povestea Episcopiei din Sălaj care a fost împodobită mai ceva ca un brad de Crăciun, cu zeci de lumini colorate. La scurt timp, preotul şi consilierul social-filantropic al bisericii a murit în timpul unei înmormântări. Din spusele martorilor, preotului i s-ar fi făcut rău după ce a urcat de la capelă la locul din cimitir unde urma să fie îngropată persoana decedată.

Incarca mai multe stiri