Antena 1 a fost lider de audienţă incontestabil, ieri, când a spulberat orice concurenţă. Telespectatorii au urmărit cu interes toate subiectele prezentate.

Antena 1 a fost, ieri, lider de audienţă la nivelul întregii zile. Încă de la primele ore ale dimineţii telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură subiectele de la Observator. Publicul comercial a fost extrem de interesat şi de celelalte ediţii ale Observatorului, de emisiunea "Mireasă pentru fiul meu", "Acces Direct", "Next Star" şi "Un Show Păcătos", toate aflându-se în topul preferinţelor publicului.

Postul generalist al trustului Intact a reuşit să se claseze mult deasupra concurenţei, cu un rating mediu de 3,2% şi o cotă de piaţă de 18,2%. Se pare că micuţii talentaţi de la "Next Star" au reuşit să impresioneze o ţară întreagă. Emisiunea moderată de Dan Negru a fost urmărită de 1.901.000 de telespectatori.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Surpriză de proporţii la Acces Direct! Câştigătoarea "Next Star", Antonia Stoian şi-a revăzut mama!

Cuadratura Lunii cu Jupiter ar putea predispune la conflicte sentimentale si sociale, la neintelegeri cu partenerul de viata si cu cei din jur. Atentie la un alt efect al acestui aspect: exagerarea problemelor sentimentale!

Încă un sezon al reality show matrimonial "Mireasă pentru fiul meu" a ajuns la final. După un an plin de emoţii, concurenţii au avut parte de cea mai specială zi din competiţie, marea finală. Opt concurenţi au avut şansa de a merge până la final.

Competiţia "Mireasă pentru fiul meu" a ajuns la final, iar cuplurile rămase în concurs şi-au analizat mai bine relaţiile şi au luat o decizie cu impact mare asupra viitorulu lor. În timp ce unele cupluri au dorit să se cunoască mai bine şi în afara concursului, alte două cupluri şi-au dorit să-şi unească destinele şi au făcut în direct, în faţa primarului comunei Ştefăneşti, acolo unde au avut loc filmările pentru emisiune.

Există viaţă după divorţ! Kasem Abu Bakr," esteticianul vedetelor", iubeşte din nou, însă încearcă să-şi ţină povestea departe de ochii presei. N-a reuşit, pentru că paparazzii spynews.ro au fost pe urmele lor şi i-au surprins gonind prin centrul Bucureştiului, după care s-au retras în apartamentul medicului.

Pare un scenariu de film dar este cu totul şi cu totul adevărat. Un model a fost prins în mijlocul unei anchete de proporţii.

S-au cunoscut pe un aeroport la Milano, și-au început povestea de dragoste la București, au continuat-o în Italia, iar în ultimii ani au consolidat-o în Dubai. Raluca și Walter Zenga sunt însă foarte legați de locurile natale și și-au făcut obiceiul să își petreacă verile în Europa, cea mai mare parte a concediului fiind în România, unde se află familia și rudele blondei. Mâine, celebrul cuplu va decola spre casă... încărcat de bagaje.

Un foarte cunoscut om de afaceri are voie să se plimbe prin Bucureşti după ce a delapitat milioane de euro din fondurile destinate construirii unei drum european.

Este cel mai puternic om din România şi asta se vede cu ochiul liber. Constantin Mudava, căci despre el este vorba, s-a gândit să intre şi el în rândul oamenilor care îşi asigură ce au mai de preţ. Astfel, gigantul a făcut un drum la o societate de asigurări şi a încheiat afacerea.

Zi de mare sărbătoare în Oradea! Olivia, moştenitoarea imperiului Micula, şi Dorin Floruţ şi-au jurat iubire veşnică în faţa lui Dumnezeu, la o biserică din oraş. Şi cum tatăl miresei este unul dintre cei mai bogaţi români, şi nunta a fost pe măsură. Artişi de seamă, mâncăruri alese, ţinute şi maşini de lux. Cam aşa arată o petrecere de sute de mii de euro!

Dacă ai crezut că până acum au fost tensiuni, în casa "Mireasă pentru fiul meu", încă n-ai văzut nimic! Finala emisiunii le-a adus pe cuplurile finaliste faţă în faţă cu rudele lor.

Danceanu, multiplu campion la box si bodyguard-ul mai multor persoane foarte importante din România, printre care fostul premier Petre Roman, a fost ucis de spaniolul Moises Ruibal, într-o scandal care a avut loc într-un club din Tenerife.

Incarca mai multe stiri