Antena 1 a fost lider de audienţă incontestabil, ieri, când a spulberat orice concurenţă. Telespectatorii au urmărit cu interes toate subiectele prezentate.

Antena 1 a fost, ieri, lider de audienţă la nivelul întregii zile. Încă de la primele ore ale dimineţii telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură subiectele de la Observator. Publicul comercial a fost extrem de interesat şi de celelalte ediţii ale Observatorului, de emisiunea "Mireasă pentru fiul meu", "Acces Direct", "Next Star" şi "Un Show Păcătos", toate aflându-se în topul preferinţelor publicului.

Postul generalist al trustului Intact a reuşit să se claseze mult deasupra concurenţei, cu un rating mediu de 3,2% şi o cotă de piaţă de 18,2%. Se pare că micuţii talentaţi de la "Next Star" au reuşit să impresioneze o ţară întreagă. Emisiunea moderată de Dan Negru a fost urmărită de 1.901.000 de telespectatori.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Surpriză de proporţii la Acces Direct! Câştigătoarea "Next Star", Antonia Stoian şi-a revăzut mama!

Cunoscut ca unul dintre principalii promotori ai maneliştilor, bucureşteanul Paul Iova, alias Ion Petrişor, învârte afaceri de milioane de euro.

Este una dintre cele mai sexy apariții din showbiz-ul autohton, iar de când și-a micșorat nasul și și-a mărit buzele, Andreea Tonciu face și mai multe victime în rândul bărbaților. Ei bine, paparazzii Spynews.ro vă arată fața necunoscută a senzualei brunete, care, a apelat la un întreg arsenal pentru a trece neobservată.

Este considerat unul dintre cei mai puternici români şi temuţi interlopi. În ciuda faptului că este râvnit de femei şi se laudă cu cuceririle lui, Puiu Mudava ascunde un secret teribil. Reporterii SPYNEWS au aflat când a devenit bărbat culturistul.

Raluca, frumoasa soție a lui Pepe, însărcinată în șase luni, pare să aibă o saricnă foarte ușoară. Astfel, după ce a aflat, cu siguranță, că familiei i se va alătura, curând, și o a doua fetiță, Raluca, însoțită de câteva amice de-al sale, a sărbătorit așa cum se cuvine vestea bună primită.

Dana Roba, una dintre femeile cu care s-a iubit Nicolae Guță de-a lungul timpului, a izbucnit când a aflat că Narcisa este din nou însărcinată, iar tatăl copilului este chiar celebrul manelist. Mai mult, susține sexoasa timișoreancă, autointitulata soție a cântărețului încearcă să scape, cu această sarcină, de ilegalitățile pe care le-a comis.

A avut o copilărie grea, a crescut la casa de copii, după ce mama ei a abandonat-o în spital. Este povestea unei românce care a reuşit să ajungă una dintre cele mai bune dansatoare la bară, în Italia. Melania vrea acum să-şi cunoască mama şi să-i mulţumească că i-a dat naştere.

Ultimele luni au fost îngrozitor de dificile pentru Luminiţa Anghel, artista ducând o luptă grea cu Angelica pentru custodia micuţei pe care o adoptase în urmă cu câţiva ani. Obosită să fie atacată zi de zi, Luminița a renunțat la fetița pe care o adoptase și, mai mult decât atât, a luat o decizie incredibilă cu privire la viitorul ei.

Relația dintre Brigitte și Ilie Năstase a devenit, de-a lungul timpului, din ce în ce mai discretă, cei doi fiind văzuți destul de rar împreună în public, timpul dedicat business-ului fiind destul de mare. Și, chiar dacă, de obicei, este destul de ocupată cu afacerile, Briggite își găsește, din când în când, timpul necesar, atunci când este singură, să facă ceva pentru sufletul ei.

Keo a plecat, imediat după Revelion, într-o vacanță mai lungă ca niciodată. Întâi a mers în Turcia, alături de iubita lui, frumoasa Misty, iar apoi a ajuns în Elveția, loc în care se reface după o operație estetică pe care a suportat-o pe malul Bosforului, la Istanbul.

Aspectele planetare de azi aduc profunzime in gandire, limpezesc ideile si incurajeaza sinceritatea. Planurile facute astazi au sanse mari de reusita, dar numai daca sunt bazate pe corectitudine. Evitati gandurile negative la adresa celorlalti!

Este unul dintre cei mai mari interlopi ai României, dar se pare că până şi el a păţit-o. Cunoscutul ifractor a mărturisit că în timp ce executa stagiul militar a păţit-o grav de tot, susţinând că a fost nevoit să mănânce săpun şi că a fost la un pas să se arunce în hazna.

Incarca mai multe stiri